bugün

/20
başlığı anlamsız ve saçma biçimde silindiği için burada belirtme ihtiyacı duyduğum dost. kendisini entrylerinden ve ince zekasından dolayı takdir etmekteyim. *
(bkz: kestane şekeri)
bu kadar entry bu kadar ukte nasıl yazılır bir türlü anlamadığım yazar. hani boş da yazmıyor. helal olsun diyelim. ama uyaralımda aman arkadaşım parmaklarına dikkat et aman bir şey olmasın.
haftanın hiperaktif uuserı.
uyumlu kestane sekeri. benim gibi inatci olmadigindan, hayatta kazanan kisilerden olmasi gerekli.
itiraf etmeliyim ki sözlükteki itiraflara sinir olmus itiraf ayy pardon inSAN.
itiraf etmeliyim ki profilden inanılmaz biçimde justin timberlake' ye benzeyen neşe küpü değerli dost.
edit: imla.
itiraf etmeliyim ki sabri sarıoğlu'nun hemşehrisi. *
girdiği entry sayısına bakıp ta bu kadar entry nasıl girilir diye düşünmeme sebep olan yazar. helal olsun.
girdiği entry sayısına bakıpta kaç tane dişi olduğunu anlayamadığım yazar. sen de mi bi'şi anlamadın? helal olsun. *
sözlük duayeni. ona sözlüklerden sorun, cevapları çok fazladır.

entrylerini de çok görmeyin. emek harcıyor adam. sözlüklerde bir numara hep o, sözlüklerde en çok sevilen...
bugün hakkında az entry girilince "ölmemiştir" diye rahat ettiğim yazar.
bana hoşgeldin diyen saygıdeğer abimiz. yüksek makina mühendisi. istanbul' a geldiğimde tanışacağım ilk insan.
yine, her zamanki gibi yaran yazar.

(bkz: milan barosuna kayitli avukat/#3876737)
memleketlim uzaktan akrabam makina mühendisi abim.
doğum günü insanıymış. kutlu olsun.
doğum günü çocuğudur kendisi gün itibariyle. nice nice yıllara.
doğum gününü en kısa sürede kutlayacağım yazar.
nice yıllara insanı.
doğum günü kutlu, kendisi mutlu ola..
doğum gününde kendisine tuvalet fırçasına sarılı tazmanya resimli boxer hediye ettiğim yazar.
kayıp bir adam. çaylak olduğumu görüp, üzüntüsünden intihar mı etti yoksa başına bir hal mi geldi anlamadım. doğum gününde de yine ortalarda gözükmemekte. o yüzden kutlamıyorum o doğum gününü. hep kutlayacak mıyız lan? fark yaratmak lazım bi yerden sonra. *
anla$ilmami$ entry'si olmadigindan dolayi beni dumurlara suruklemi$ yazar.

(bkz: nasi lan)
(bkz: uludag sozluk un yazar yutmasi)

kayip yazar.
sözlük'te özlenmi$ olan yazar. yok lan mulayimde olmasa larker gitti diye bende gidicem .
bir an önce gel halime . sepetlerini özledik .
bir kedi gördüm sanki yazarı.
© copyright 2005 - 2026