bugün

/96
görsel *
Geldi yine başlığını sevdiğimin ırkı. Çok seviyorum bunları, böyle esmer, kıllı falan. Sevme de yanında cinsinden. Cinsi latif bunlar aslında. Ne de güzel atıyorlar molotofları öyle.
Dünyanın en gereksiz ve faydasız ırklarından .
(Irk mı tartışılır)
insanların birbiriyle bir şekilde kaynaşmaya başladığı şu günlerde heykel diye bir takım orospu çocuklarının silahlı pozunu boyutlandıran göt oğlanlarına bir şeyler söylemesi gerekiyor bu ırkın.

askerler bir çocuğu suçsuz günahsız öldürürse bir şeyler söylemesi gereken türkler olmalı bence. böyle olaylar olduğunda ben şahsen din dil ırk demeden lanetlerim. ama bu kürtler veya kürtçüler bir bok yediğinde hiç ben görmüyorum amk bir kürt çıksın da lanetlesin kendi ırkı adına iş tutanları falan. dangalağın biri bayrak indiriyor, herkes gaz. kürtler şöyle, kürtler ölsün falan. bir kürt çıkıp da allah bunun belasını versin beni temsil etmiyor demiyor. var amk böyle şeylerden rahatsız olan kürtler de var, sesiniz çıksın lan hepiniz mi sempati besliyorsunuz bu teröristlere. az konuşun meydan ite göte kalmasın.
Birbirlerine "pis kürt" diye hakaret eden bir ırk topluluk arası yaşam formu.
Ermenilerden ve k*rtleşmiş türkmen aşiretlerinden oluşan gerçek bir millet olmayan milletimsi topluluk.terbiyeli olmak için k*rt biçiminde yazılmalılardır.
Biz Kürtlere türkçe ogretmeyecektiniz.
son birkaç gündür iyice azıtan maymun ırkı.

kürtten çok kürtçü olan beyaz türkler de azıttı bu arada. bunlar artık tekdir ile uslanmaz. ne ile uslanır zaman gösterecek.
görsel
Orta dünyada yüzüğü ele geçirmek isteyen sarumanın emrindeki millet.
dünyada 25 milyon kürt vardır.
bunun 15 milyonu türkiyededir.
ve
dünyada devleti olmayan en büyük millettir.
eski bir sosyalisti dahi faşist edebilmiş gereksiz homo sapiens kalabalığı.
'' kürt getirdi bir kuzu, götürdü üç top bezi yine dedi hani bizim kuzu'' diye bir söz söyler eskiler, anlayana..
2 dakikada kürtleri tanımak
https://www.facebook.com/...05&type=2&theater
görsel
Bir hayvan türü.
Bi cesit ırk.
Yeryüzüne gelmiş en adi topluluk.
(bkz: parazit)
(bkz: biz)
kendilerine ait bir dilleri olmayan kullandıkları dil türkçe ingilizce arapça dahil bir çok dilden oluşan bir alıntıdır. kürt diye de bir kavramın olmadığına inanırım. ingilizlerin isteğiyle, şeyh sait ayaklandırma gerçekleştirmiş ve şu an kendi devletlerini kurma isteği bundan dolayı ortaya çıkmıştır.
geçmişten günümüze coğrafi olarak ya da kültürel bağ olarak türklere en yakın medeniyetin milliyetidir. bir olmak yerine ayrı olmayı tercih ettiğimiz için savaş halindeyiz aynı zamanda. tabi kurtuluş savaşımızda ölen askerimiz şehit, dağda ölen gencimiz terörist ya, insan değil. kısacası manasız ve belirsiz bir savaş yaşadığımız topluluk.
http://www.yuksekovahaber...ci-aciklamalar-136506.htm başınıza çıkabilirler dikkat edin ey kürt düşmanları..
kürtlüğe hala küfür diye bakan gerikafalı yazarlar var. Kürtlere hakaret edeceğinize biraz daha insancıl davranıp sevmenizi şiddetle tavsiye ederim yoksa ileride yedirirler bu lafları. Şuanda kürtler Orta doğunun kurttarıcısı konumunda köpek gibi korkulan Işid'i insanlığın başından def etmekle meşgul konuşacağınıza kalkın insanı yardım yapın dua edin onlaraki varlar.
aydın olanı ayrı, cahil olanı ayrı dert. birey olarak iyi gözükselerde bir araya geldiklerinde kişilik erezyonuna uğramaktadırlar.
© copyright 2005 - 2026