bugün
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i6
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- melissa vargas'dan tokat yemek4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- sigara içmeyenleri anlamamak3
- kurucu önder3
- piercing takmanın zorluğu5
- kıvırcık saç8
- seri eksicim kooooş3
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- recep tayyip erdoğan4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi4
- kelebek saç kesimi4
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- çomarizasyon2
- serhat kılıç20
- tung tung tung sahur3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği2
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- akılda kalan film replikleri2
- bir bela geliyor11
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- abd de valilik adayına silahlı saldırı2
- kalite tesadüf değildir2
- 2020'lilerin okula başlaması2
- filenin sultanları7
- rennie4
- yalnızlık edebiyatı13
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- tai lung42
- sağlıklı beslenmek2
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- en sevmediğin insan tipleri9
- ikinci defa askere gitmek8
- deccal internetten çıkacak10
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- italyan mutfağı2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- özbek kadınlar14
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
entry'ler (36)
-Tanrım bu gece uyuyayım söz bidaha hiç içmicem!
Samimiyetsiz, gereksiz, binlerce litre suyun boşa harcandığı saçmalık ancak bundan öncesinde kaçımız dünyada ALS diye bir hastalık olduğunu biliyorduk? Utanmamız gereken nokta bir hastalığa dikkat çekebilmek için başlatılmış bir uygulamayı bile hassasiyet göstermeden bir eğlence aracına dönüştürebilmemiz. Utanmamız gereken nokta insanlığımız.
yıllardır evrilip çevrilip tekrarlanan ' zenginin parası züğürdün çenesini yorar ' muhabbetlerinden biridir.
freud' u simit sanan ak partili sayısına nazaran sayıları oldukça azdır. zira kendileri ile aynı görüşe sahip olmayanları ateist, dinsiz, çapulcu gibi ibarelerle damgalama eğilimleri olduğundan az sayıda ki bilenlerin de freud' a bir kulp takmış olmaları muhtemeldir.
- freud mu? freud ne arar la bazarda!
- freud mu? freud ne arar la bazarda!
bu şarkıyı duyduğumda aklıma hep '' doymadım doyamadım sevmelere seni ben, kimseyi koyamadım yerine '' şarkı sözlü parça gelir. ne alakadır, niye gelir bende anlam verememekteyim.
ne sikim bi sestir öyle o kedide ki.
eğitimli insan ( düşünebilen insan olarak da değiştirmek isteyebilirim) sayısının bir hayli fazla oldugunu düşündüğüm, gördüğüm güzide kıyı iller! öte yandan vatan toprağının her parçası bölünmez bir bütündür.
pkk lı olmak ile pkk sempatizanı olmak aynı şeydir. uzaklardan atıp tutmak kolaydır. 20 yaşının 20 sini de el bebek gül bebek, ne olup bittiğinden bihaber batı da yaşayıp, sora ana ben pkk sempatizanı oldum baksana adamlar eziliyor diye gelmeyin, sebebi ne olursa olsun kardeş kanı döken bir gruba sempati duyulmaz. ya yandaş olunur ki bu nefis meselesidir. yada düşman.
'' kürt getirdi bir kuzu, götürdü üç top bezi yine dedi hani bizim kuzu'' diye bir söz söyler eskiler, anlayana..
Bu kadar sık yayınlanmasının, bonzai kullanımına özendirmeye, daha adını hiç duymamış sabilerin neymiş ki ya bu sigaraya da böle reklam yapmışlardı deyip merak etmelerine sebep olması muhtemeldir. yada ben fazla karamsarım.
bici bici yi okuduğumda aklıma ilk banyo yapmanın gelmiş olmasından utanıyorum. evet utanıyorum.
hahaha hatta ğuhahahaa diye hunharca gülünesidir. evet zaten biz Türk milleti olarak buluğ çağından muafız hiç birimiz 16 yaşında ergen değildik.
gitar, keman, ud, bağlama, mandolin, cümbüş ( oha naaptım lan ben, flüt de sayılır mı ? )
Rakıyı sulandırmadan içen insandır..
lgs'de öss'de üniversitede daha hiç kitap bitirmişliğim yoktur. olanı da ayıplarım.
dağdaki ilk gününde hoşgeldin hediyesi gangbang ile karşılanan orospu çocuğunun kızı erkeği olmaz dedirten mahluk.
Hemcinslerine olan eğilimi karşı cinse olan eğiliminden fazladır ya da sevgilisi çok güzeldir buda komplekse girmiştir.
ak partili milletvekili, bakan vb. tanıdığınız yoksa olmayan yollardır. şu ülkede bi sikimi de hakkınızla yapın artık yahu.
Şu sıralar galatasaray'ın transfer gündeminde olan alman milli futbolcu, gelmez.