bugün
- silinen hesap 0145677
- gammazlık3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- sözlük kızı ile kavga etmek11
- arkadaşlar zall gitti2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı8
- kavganız bittiyse artık bilgi içeriği girelim3
- aç karnına kahve içmek6
- sözlükte küfür eden insanlar3
- özlü sözler2
- kaçan kovalanır mı sizce4
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- arabada sigara içilir mi6
- polonya2
- özgür özel12
- 12 ağustos 20262
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması3
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- eline krem süren erkek6
- robot moderatör2
- nick vermeden bir yazara seslen4
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- yapay zekadan akıl almak6
- gratisin içini merak etmek9
- admin kardeş2
- diamond bosphorus2
- çerçeve yasa24
- kavga varken başlık açmak2
- yani kısaca deriz ki5
- renault 96
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- sebahattin şirin16
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil5
- ebbırı top gibi sektirme yarışması2
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- toprağı bol olsun4
- range rover2
- katılım emeklilik2
- askerlik3
- doksanlarda nude göndermek2
- cin4
- pop dinleyen erkek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- ne kardeşi lan kaç yaşındasın sen2
- yatırım fonu2
beşiktaş isterse alır.
gerisi lâf-ı güzaf.
gerisi lâf-ı güzaf.
türkiyeye gelirse kendini bitirir. evet.
boş topçu ekstra bir özelliği yok açık ve net.
fenerbahçe'ye yakışacak topçu. hangi mevkinin adamı bilmiyorum ama bi mevki uydurur artık kendine o derece çok yönlü.
başarılı bir sağ bek.
sıkışırsa stoper de oynar.
beşiktaş devre arası için anlaşmış. hayırlı olsun.
sıkışırsa stoper de oynar.
beşiktaş devre arası için anlaşmış. hayırlı olsun.
2.lig topçusu. Milli takıma kimin torpiliyle giriyor acaba? Ya da menajeri iyi çalışıyor.
almancı türkler genelde çok erken evleniyor tespitimi doğrulayan 24 yaşındaki futbolcu.
güzel bir eşi varmış. artık motivasyonla daha iyi maçlar çıkarır.
fortuna düsseldorf oyuncusu, 8 haziran 2019 türkiye fransa maçı'nda türkiye'yi 1-0 öne taşıyan milli futbolcu.
Arda turan, selçuk inan, burak yılmaz falan gibi değil adam hırslı. itiraf etmeliyim hiç tanımıyorum ve nerde oynadığını da bilmiyorum. ilk ismini duyduğumda bu kim amk dedim. Sonra adam gol attı acayip sevindim.
Ardından ikinci yarıda inanılmaz iyi mücadele etti. Sonra bir baktım bu sakatlandı. Ama süratle atağa çıkan rakip futbolcuyu sakatlığı dinlemeden peşledi ve tehlike olmasını engelledi. Ardından sakat haliyle defansa yardıma geldi ve tam 5 kere top kesti ve isabetli pasla devam etti. Sürekli bu adamın ismini duydum özellikle son dakikakadı mücadelesiyle. Umarım kendini bozmaz. Hırslı oyununa devam eder. Burak'ın yanından geçip giden adamı izlerken daha uzakken sakat haliyle adamı kovalamasını takdir ettim.
Edit: adam önceden stoppermiş zaten. Milli takımda forvet arkası oynamaya başlamış. Defansif özelliği bu sebeple iyi.
Ardından ikinci yarıda inanılmaz iyi mücadele etti. Sonra bir baktım bu sakatlandı. Ama süratle atağa çıkan rakip futbolcuyu sakatlığı dinlemeden peşledi ve tehlike olmasını engelledi. Ardından sakat haliyle defansa yardıma geldi ve tam 5 kere top kesti ve isabetli pasla devam etti. Sürekli bu adamın ismini duydum özellikle son dakikakadı mücadelesiyle. Umarım kendini bozmaz. Hırslı oyununa devam eder. Burak'ın yanından geçip giden adamı izlerken daha uzakken sakat haliyle adamı kovalamasını takdir ettim.
Edit: adam önceden stoppermiş zaten. Milli takımda forvet arkası oynamaya başlamış. Defansif özelliği bu sebeple iyi.
Kendisini fm’den tanıyıp oyunda defalarca transfer etmişimdir. Ciddi performans gösterdi helal olsun ayağına sağlık. Evet.
Fransız sikici reis.
Yakışıklıdır evet.
Hem profesyonel hem de iyi topçu. Selama katılmaması onu hain yapmaz. Unutmayın onun attığı gol sayesinde o şovu yaptık.
Fransaya koymayı alışkanlık haline getirmiştir.
Durduramıyoruz.
Durduramıyoruz.
fransa'nın kocası.
"ben alman'ım" diyen mesut'tan, primci burak'tan, tarlacı bülent uygun'dan ve daha nice asker selamı verenlerden daha vatanseverdir kendisi.
işini layığıyla yapan ve efendi futbolcudur.
takılmayın bu kadar asker selamına.
düne kadar türklüğü ayaklar altına alanlar ve bedelliler yapıyor bunu.
bu hareketle çok mu vatansever ve ordusever oldular yukarıdakiler ?
işini layığıyla yapan ve efendi futbolcudur.
takılmayın bu kadar asker selamına.
düne kadar türklüğü ayaklar altına alanlar ve bedelliler yapıyor bunu.
bu hareketle çok mu vatansever ve ordusever oldular yukarıdakiler ?
bu ne kadar bilinçsiz bakış açısı.
burası kulüp takımı değil burada profesyonellik geri plandadır. burada ruh önemlidir. bak ozan ve burağa ne demek istediğimi anlarsın. olmaz arkadaş eğer milli takım ruhunu taşımıyorsa kalsın golü. şimdi gol atar yarın takımı satar bu kadar basit. zira onu bu takıma ruhu bağlamazsa bağlayan şey ne olacak? zamanında primler önplanda olunca bunu yaşadık biz ne çabuk unutuldu acaba? o döneme ait kalıntıları ozan ve burağa bakarak çok rahat görebilirsiniz.
burası kulüp takımı değil burada profesyonellik geri plandadır. burada ruh önemlidir. bak ozan ve burağa ne demek istediğimi anlarsın. olmaz arkadaş eğer milli takım ruhunu taşımıyorsa kalsın golü. şimdi gol atar yarın takımı satar bu kadar basit. zira onu bu takıma ruhu bağlamazsa bağlayan şey ne olacak? zamanında primler önplanda olunca bunu yaşadık biz ne çabuk unutuldu acaba? o döneme ait kalıntıları ozan ve burağa bakarak çok rahat görebilirsiniz.
Milli takımda adam forvet oluyor.
Galatasaray'a 3 milyon euro bedel ile transferinin gerçekleştiği haberleri çıkan futbolcu.(skorer)
Galatasaray'ın geçmiş yıllara nazaran stoper rotasyonunda daha kalabalık oyuncu kitlesiyle yeni sezona başlamak istediği anlaşılıyor. Sezon içindeki sakatlık ve kart cezaları nedeniyle her sene stopersiz çıkılan birkaç maç olduğu göz önüne alınırsa iyi transferdir.
Kaan Ayhan özelinde bakılacak olursa, fatih terim'in oynattığı oyuna son derece uyum sağlayacaktır. Ayağını iyi kullanır. Yeni sezonda marcao luyindama ve Kaan ile üçlü stoper hattı da düşünülebilir.
Hayırlı olsun temennilerimizi iletelim.
Galatasaray'ın geçmiş yıllara nazaran stoper rotasyonunda daha kalabalık oyuncu kitlesiyle yeni sezona başlamak istediği anlaşılıyor. Sezon içindeki sakatlık ve kart cezaları nedeniyle her sene stopersiz çıkılan birkaç maç olduğu göz önüne alınırsa iyi transferdir.
Kaan Ayhan özelinde bakılacak olursa, fatih terim'in oynattığı oyuna son derece uyum sağlayacaktır. Ayağını iyi kullanır. Yeni sezonda marcao luyindama ve Kaan ile üçlü stoper hattı da düşünülebilir.
Hayırlı olsun temennilerimizi iletelim.
Kim alacaksa alsın şu adamı gündemde görmekten ben yoruldum. Evet.
sonunda almışız galiba.
konyadan gelen elemandan kurtulduk sonunda.
konyadan gelen elemandan kurtulduk sonunda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar