bugün
- erzurum da kar altında ucuz et kuyruğu20
- iyi parti istanbul'i l başkanlığının kurşunlanması21
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek16
- karnabahar brokoli brüksel lahanası yiyen erkek13
- türkiye den siktir olup gitmek10
- ateist birisine ramazan kolisi vermek22
- irem derici seksiliği14
- 31 mart 2023 soğuklardan gına gelmesi13
- durduk yere engelleyen erkek17
- muharrem ince35
- borsa17
- büyük meme vs küçük meme12
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun15
- kemal kılıçdaroğlu'nun secaadeye basması12
- üstteki yazarın yaşadığı şehir43
- üstteki yazara aşık ol26
- kilot mu külot mu14
- 82 maaş alan bürokrat21
- erkek görünce gelen kusma isteği13
- günün sözü16
- yaş farkı17
- sahurdayız uludağ sözlük39
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz28
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları27
- kemal kılıçdaroğlu35
- recep tayyip erdoğan27
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- frank lucas denilen sapık10
- frank lucas kimdir12
- bir baltaya sap olamadim19
- bağcılar17
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü8
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- true neden sevilmiyor sorunsalı11
- klarnet calan sarapci koala 632
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak41
- ekşi sözlük12
- ölmek istemek16
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı23
- iftara ne yapsam23
- beşiktaş8
- dolar daha da artar mı11
- radikal kemalist teorisyen12
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- anın görüntüsü15
- forumdan bile engelleyen erkek9
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı12
- eski 20000 lira9
- su oruç bozar mı9
- bankadaki dövizlere el konulması9

entry'ler (1328)
an itibariyle gözümün ferini siken, mordor havasını andıran, aşkım ışıkları kapat utanıyorumdaki ışıkları kapalı odaya atıfta bulunan bir yeni tasarıma geçmiş sözlük.
yapacağın işi sikim ismail.
yapacağın işi sikim ismail.
bu olayı kitabe yazacak kadar kafaya takmaması gereken erkektir.
islam'ın sahibi yüce Allah'ın inanmayanlara karşı tutunduğu düşmanlığın yanında esamesi bile okunmayacak olan düşmanlıktır.
görsel
108 gün sonra " şöyle bir bakınayıp " diye girip tek bir şeyin bile değişmediğine şahit olduğum sözlük.
108 gün sonra " şöyle bir bakınayıp " diye girip tek bir şeyin bile değişmediğine şahit olduğum sözlük.
2-3 ayda bir uğrayıp bakındığım ve her bakındığımda sözlük yazarlarının bilmem neleri, sözlük kızlarının bilmem neleri, kızların bilmem neleri diye başlıklardan başka bir şey göremediğim sözde sözlük özde çift arama sitesi.
kedi fotoğrafı paylaşan ibnemsi erkekler ve kedi fotoğrafı paylaşan pelinsu kızlar olarak ikiye ayrılır.
tamam oğlum büyük transfer eyvallah falan da bu adamın her saat başı çıkıp " en büyük hayalim olan Fenerbahçe'de forma giymek nasip oldu şükür" gibi açıklamalar yapıp durması baydı artık.
bir aralar " aböö haroko dozo aböö" diye hakkında methiyeler dizip vatan savunur gibi savunduğumuz şu an sakin kafayla düşününce bile ne izlediğimizi hatırlamadığımız sikik sokuk Netflix dizisi. izlerken iyi hoş da be amına koyduğum bundan 1 yıl sonra izlediğim şeyi hatırlamayacaksam sokayım öyle diziye. insan biraz da akılda kalıcı bir şekilde bitirdi diziyi.
100 küsur gün sonra hesabımın olduğunu fark ettiğim interaktif sikiş sokuş sitesi. sol taşak yine sözlük erkeği sözlük karısı başlıklarından geçilmiyor. yürüyün bre aslanlar.
başlığa gülmüştüm twitleri okuyunca daha çok güldüm.
son sezonu kim kimin kimisiydi unutarak sırf sonunda ne oldu diye izledim. bi sik anlamadım. amına koyduğumun dizisine artistlik olsun diye boktan bir tarihe denk getirmek için o kadar ara verirseniz olacağı buydu. işin yoksa en baştan bir daha bakın.
bu ibneler zorla insanı homofobik yapar. bireydir ne yaparsa yapsın kendinedir diyor saygı duyuyorsun şırank mesaj " 20 cm yeter mi aslanım?" şırank başka bir mesaj " seninki kaç cm temiz çocuğumdur". ulan homofobik değiliz tamam ama ibne de değiliz.
aldatmayı bilmem de aldatılmak iki taraf için de eşit derecede kötü.
millet ayet reddediyor bu hâlâ hadis diyor.
şu hastanede tedavi gören chp'li, şu yoldan geçen muhalif, şu hizmetten yararlanan apolitik diye bakacaksak olaya CHP'li, muhalif, apolitik vs. kişilerden vergi alınmaması gerekir.
entry nik.
Samsun'a haksızlık edilmiş.
doğru tespit.
sözlükte hakkında başlık açılmasına gerek olmayan adamdır.
doktor değilim ama doktorlar, dr house, ER, Grey's Anatomy izledim.