bugün
- eve atılan kızın ekşici çıkması6
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- birine geç kalmak9
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- cayır cayır yanan kız13
- m r e r e c t o12
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- larisalisa10
- insanlardan nefret etmek8
- seni ne mutlu eder sorusu6
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- uludağ sözlük discord grubu7
- gir içime hünharca12
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi3
- sabah sekizde okulda olmanın felsefi anlamsızlığı2
- güvenli bir omuz arar bazen insan4
- yer sofrası5
- eşime sormam lazım kadınları3
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- arkadaşlar bakar mısınız8
- parcalandim toparlanamiyorum4
- bruce lee4
- güzel bir kadını terk etmek5
- yalnızlık güç değildir4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- yorgun mermi22
- afganistan islam emirliği4
- park sorunu6
- gocu43
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- chery2
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- kürt mutfağı7
- togg'a lpg taktırmak11
- en sevilen meyveler8
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- timsah4
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- dul kalmak4
- müzik haramdır5
- aziz yıldırım13
entry'ler (4245)
asıl onların bizle derdi var, nerde türklerle alakalı bir post varsa bakın abartısız söylüyorum türk yazısı geçen her halta damlayıp onlar bize bunu bunu yapmışlardı haberiniz olsun diye yorum yazıyorlar. inanılmaz bir nefretleri var ve bizim iyi göründüğümüz o ortamda bizi kötü gösterip karalamak için baya uğraş veriyorlar. aklınıza gelebilecek alakasız her paylaşımda tek uğraştıkları şey aman yabancılar bizi iyi bilmesin, bizim övüldüğümüz her yere damlıyorlar pes gerçekten.
sktir deli der yürür giderim ne münasebo..
ablam sen ruh hastası mısın her akşam aynı entryleri girmek hoşuna mı gidiyor? aynı başlığı hortlatıp duruyor zall bir el at şuna
yılmazı mesenedan silecehsin..
üstümüze yük olan, ekonomimizin gidişatında payı olan, demografik yapımızın bozulmasında başta rol oynayan halktır. kesinlikle benim kardeşim değiller, yalnız türk devletleridir benim kardeşim.
efendi, saygılı, merhametli ve sosyal becerileri yüksek olanlar. bir kere aynı siyasi görüşte olmalıyız, hayvansever olması beni merhameti açısından epey etkiler, eğitim düzeyi iyi olmalı ve cinsiyetçi söylemlerden uzak olmalı. ne kadar kendini geliştirmişse o kadar iyi etkiler karşısındakini. kendi kendine yetebilmeli, ne istediğini bilmeli ve sadık bir aşk adam olmalı, komikse bide dadından yenmez.
komik olan şu ki asgari ücretli bir oğlan bir kıza iki kahve ısmarlıyor ve sonra kız paramı yedi çok paragözdü diye çığırıyor sjdhfdsj oğlum sizin kendinizi nimetten saymanız da beni güldürüyor ortada esamesi okunmayacak üç kuruş için millete sallamayın la. centilmenlik edecek haliniz yoksa da kenara çekilin böyle kafa ütülemektense. hayır şunu da anlamıyorum iyi şartlarda yaşamak istemek, sıkıntı çekmek istememek paragözlülük mü? erkolar kadınlardan binbir türlü şey ister, kızların iki kriteri olunca yok türk kızı böyle şöyle yok babuş o öyle değil, riyakarlık etmeyin.
eğitimini vermedikleri, bakmasını bilmedikleri veletlerini ortaya salıyorlar ve başkasının gül gibi baktığı çocukların canına kıyıyorlar. buna da ssç deyip geçiliyor. bu deccallere gereken cezalar üst düzeyden verilmediği müddetçe kimse güvende olmaz. çocuğum olsa şu ortamda nasıl güvende tutarım derdine düşer korkardım.
hiç devamsızlık yapmaması gözleri yaşartmıştır, örnek olsun.
sözlükten biriyle niye evleniyorsunuz siz yoklukta mısınız ey ahali..
kapatılsınlar artık.. bunu niye kendilerine yaptıklarını merak ediyorum. hiçbir erkoya yakışmıyor. nadiren bir iki tipte iyi duruyor, bir alexander skarsgarda falan yakışır o seviyede olmayan da uzatmasın kardeşim..
edit. ablam hadi ya.. bir erkonun bir kıza hadsizce direkt eleştiride bulunup salça olması ile benim kendi zevkimi genele vurarak dillendirmem arasındaki yakınlığı nerden kurdun?.. oldu kimse kriterlerinden bahsetmesin istersen :D
edit2. tas kafalılara bende kılım, o bambaşka kötü bir şekil zaten uzun saçlılarla kıyaslanmazlar ki uzun saçlı abilerin daha bir kibar, naif oldukları kısma katılıyorum. zevkler ve renkler tamamen başka bir şey değil konu.
edit. ablam hadi ya.. bir erkonun bir kıza hadsizce direkt eleştiride bulunup salça olması ile benim kendi zevkimi genele vurarak dillendirmem arasındaki yakınlığı nerden kurdun?.. oldu kimse kriterlerinden bahsetmesin istersen :D
edit2. tas kafalılara bende kılım, o bambaşka kötü bir şekil zaten uzun saçlılarla kıyaslanmazlar ki uzun saçlı abilerin daha bir kibar, naif oldukları kısma katılıyorum. zevkler ve renkler tamamen başka bir şey değil konu.
böyle bizi gururlandıran sporcularımıza bayılıyorum, daha nice başarılarına diyelim.
çitlembik yumurcağa babası hapisteyken dışarda para kazanmayı öğreten, ayakkabı boyatıp balon ve gazete sattıran koca yürekli çitlembik.
cuma günkü bölümde 'şeriat burda yok, orta doğuda var' diyerek varolan bir doğruyu dillendirdiği için saçma şekilde hedef gösterilip eleştirilmiş. hedef gösterip taşlayan şeriatçilere yallah afganistana desek de avrupa ülkelerine gidip ordaki insanları da şeriat isteriz diye darlayacak güruh bunlar.. istedikleri hayat şeklinin tam tersi olan gavur topraklarına gider o insanları da rahatsız eder ve kendileri gibi olsun isterler ama ne hikmetse istedikleri gibi olan ülkelere de asla adımlarını atmazlar xd
canım taylandımda müstakil bir evde yaşamak fena olmazdı şu an..
zorbalıktır. zorla yapılan içten gelmeyen hiçbir şeyin anlamı yoktur. kimseyi zorla dine bağlayamaz, sevdiremez ve inandıramazsınız. bu görüşü destekleyenler hani hoşgörü nerde?
dünyanın en güzel bayrağı.
ben kimseye hesap ödetmeyi de ödemeyi de sevmem alman hesabı severim ne yiyip içiyorsanız kendiniz ödeyin. yalnız arkilerimleyken öderim ve onlar da benimkini öderler, birbirimize ısmarlamayı severuz. diğer türlü yeni tanışılan insanlarla veya yeni ortamlarda bu cıvık hesap muhabbetini sevmem, herkes kendininkini ödesin.
şu an çince öğrenmeye çalışıyorum bir sökeyim şu dili uçuşa geçicem. kolay yanları olsa da zor çok yanı var, beni en zorlayan mesela birbirine benzer 10 kelime var yazılışları birbirine yakın, anlamları farklı, okunuşları neredeyse aynı yalnız tonlamayla ayırt ediliyor. hasbinallah... neyse öğrenmek zorundayım bu yola baş koydum dönüşüm yok, dinlemeyle okumayla yazmayla her koldan ataktayım ben bu dili kapıcam. bazen başında başka bir dil mi seçseydim dedirtiyor ama benim kariyerimde en işime yarayacak dil bu o yüzden devam...
hayırdır yaprak dökümü fikret? sen mi yazdın bunu :D elle yiyeceğiz tabii ki