bugün

entry'ler (4245)

ermenilerle derdiniz ne

asıl onların bizle derdi var, nerde türklerle alakalı bir post varsa bakın abartısız söylüyorum türk yazısı geçen her halta damlayıp onlar bize bunu bunu yapmışlardı haberiniz olsun diye yorum yazıyorlar. inanılmaz bir nefretleri var ve bizim iyi göründüğümüz o ortamda bizi kötü gösterip karalamak için baya uğraş veriyorlar. aklınıza gelebilecek alakasız her paylaşımda tek uğraştıkları şey aman yabancılar bizi iyi bilmesin, bizim övüldüğümüz her yere damlıyorlar pes gerçekten.

bir kızı durdurup numarasını istemek

sktir deli der yürür giderim ne münasebo..

aylık 283 bin tl iyi para mıdır sorunsalı

ablam sen ruh hastası mısın her akşam aynı entryleri girmek hoşuna mı gidiyor? aynı başlığı hortlatıp duruyor zall bir el at şuna

iki kız arkadaşın aynı erkekten hoşlanması

yılmazı mesenedan silecehsin..

suriye halkı

üstümüze yük olan, ekonomimizin gidişatında payı olan, demografik yapımızın bozulmasında başta rol oynayan halktır. kesinlikle benim kardeşim değiller, yalnız türk devletleridir benim kardeşim.

kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar

efendi, saygılı, merhametli ve sosyal becerileri yüksek olanlar. bir kere aynı siyasi görüşte olmalıyız, hayvansever olması beni merhameti açısından epey etkiler, eğitim düzeyi iyi olmalı ve cinsiyetçi söylemlerden uzak olmalı. ne kadar kendini geliştirmişse o kadar iyi etkiler karşısındakini. kendi kendine yetebilmeli, ne istediğini bilmeli ve sadık bir aşk adam olmalı, komikse bide dadından yenmez.

türk kızlarının paragöz olması

komik olan şu ki asgari ücretli bir oğlan bir kıza iki kahve ısmarlıyor ve sonra kız paramı yedi çok paragözdü diye çığırıyor sjdhfdsj oğlum sizin kendinizi nimetten saymanız da beni güldürüyor ortada esamesi okunmayacak üç kuruş için millete sallamayın la. centilmenlik edecek haliniz yoksa da kenara çekilin böyle kafa ütülemektense. hayır şunu da anlamıyorum iyi şartlarda yaşamak istemek, sıkıntı çekmek istememek paragözlülük mü? erkolar kadınlardan binbir türlü şey ister, kızların iki kriteri olunca yok türk kızı böyle şöyle yok babuş o öyle değil, riyakarlık etmeyin.

16 yaşındaki çocuğun bıçakla dehşet saçması

eğitimini vermedikleri, bakmasını bilmedikleri veletlerini ortaya salıyorlar ve başkasının gül gibi baktığı çocukların canına kıyıyorlar. buna da ssç deyip geçiliyor. bu deccallere gereken cezalar üst düzeyden verilmediği müddetçe kimse güvende olmaz. çocuğum olsa şu ortamda nasıl güvende tutarım derdine düşer korkardım.

kedi öğrenci pakize

hiç devamsızlık yapmaması gözleri yaşartmıştır, örnek olsun.

sözlüğe foto atan bir kızla evlenmek

sözlükten biriyle niye evleniyorsunuz siz yoklukta mısınız ey ahali..

uzun saçlı erkekler kapatılsın

kapatılsınlar artık.. bunu niye kendilerine yaptıklarını merak ediyorum. hiçbir erkoya yakışmıyor. nadiren bir iki tipte iyi duruyor, bir alexander skarsgarda falan yakışır o seviyede olmayan da uzatmasın kardeşim..

edit. ablam hadi ya.. bir erkonun bir kıza hadsizce direkt eleştiride bulunup salça olması ile benim kendi zevkimi genele vurarak dillendirmem arasındaki yakınlığı nerden kurdun?.. oldu kimse kriterlerinden bahsetmesin istersen :D

edit2. tas kafalılara bende kılım, o bambaşka kötü bir şekil zaten uzun saçlılarla kıyaslanmazlar ki uzun saçlı abilerin daha bir kibar, naif oldukları kısma katılıyorum. zevkler ve renkler tamamen başka bir şey değil konu.

zeynep sönmez

böyle bizi gururlandıran sporcularımıza bayılıyorum, daha nice başarılarına diyelim.

yumurcak filmindeki çitlenbik

çitlembik yumurcağa babası hapisteyken dışarda para kazanmayı öğreten, ayakkabı boyatıp balon ve gazete sattıran koca yürekli çitlembik.

esra erol

cuma günkü bölümde 'şeriat burda yok, orta doğuda var' diyerek varolan bir doğruyu dillendirdiği için saçma şekilde hedef gösterilip eleştirilmiş. hedef gösterip taşlayan şeriatçilere yallah afganistana desek de avrupa ülkelerine gidip ordaki insanları da şeriat isteriz diye darlayacak güruh bunlar.. istedikleri hayat şeklinin tam tersi olan gavur topraklarına gider o insanları da rahatsız eder ve kendileri gibi olsun isterler ama ne hikmetse istedikleri gibi olan ülkelere de asla adımlarını atmazlar xd

yaşamak istenilen yer

canım taylandımda müstakil bir evde yaşamak fena olmazdı şu an..

dinden çıkanın katli vaciptir

zorbalıktır. zorla yapılan içten gelmeyen hiçbir şeyin anlamı yoktur. kimseyi zorla dine bağlayamaz, sevdiremez ve inandıramazsınız. bu görüşü destekleyenler hani hoşgörü nerde?

türk bayrağı

dünyanın en güzel bayrağı.

ilk buluşmada hesabı kim ödemeli

ben kimseye hesap ödetmeyi de ödemeyi de sevmem alman hesabı severim ne yiyip içiyorsanız kendiniz ödeyin. yalnız arkilerimleyken öderim ve onlar da benimkini öderler, birbirimize ısmarlamayı severuz. diğer türlü yeni tanışılan insanlarla veya yeni ortamlarda bu cıvık hesap muhabbetini sevmem, herkes kendininkini ödesin.

öğrenmeye çalıştığınız diller

şu an çince öğrenmeye çalışıyorum bir sökeyim şu dili uçuşa geçicem. kolay yanları olsa da zor çok yanı var, beni en zorlayan mesela birbirine benzer 10 kelime var yazılışları birbirine yakın, anlamları farklı, okunuşları neredeyse aynı yalnız tonlamayla ayırt ediliyor. hasbinallah... neyse öğrenmek zorundayım bu yola baş koydum dönüşüm yok, dinlemeyle okumayla yazmayla her koldan ataktayım ben bu dili kapıcam. bazen başında başka bir dil mi seçseydim dedirtiyor ama benim kariyerimde en işime yarayacak dil bu o yüzden devam...

lahmacunu elle yiyen kız

hayırdır yaprak dökümü fikret? sen mi yazdın bunu :D elle yiyeceğiz tabii ki
© copyright 2005 - 2026