bugün
- türkiyenin en çirkin şehirleri16
- arkadaşlar iş var mı10
- 17 şubat 2025 çaykur rizespor galatasaray maçı9
- menuet'e burs veriyoruz kampanyası10
- evleniceğin kadını kaybetmek16
- menuet'in beni favlaması13
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası14
- hayattaki amacınız ne27
- recep tayyip erdoğan11
- işten gelip hanımın sıcacık göğsünde uyumak18
- depremden korkan erkek8
- chp'nin cumhurbaşkanı adayına mecbur değiliz14
- 17 şubat 2025 ankara depremi15
- cumhurbaşkanına hakaret suçu12
- selçuk bayraktar8
- gözleri kapatıp sadece kadın vücudu düşünmek10
- 16 şubat 2025 fenerbahçe kasımpaşa maçı16
- 17 şubat 2025 galatasaray'a verilen penaltı12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz8
- bugün benim dogum günüm12
- evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi21
- mervelere diye mertlere giden sözlük erkeği9
- rte'nin hala yüzde 45 oy alabilmesi20
- uludağ sözlük 2025 hataları18
- bazı erkeklerin gerizekalı olması18
- gıdı liposuction11
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması16
- bugün lahmacun yiyecek olmam19
- nervio'nun önceki hali vs sonraki hali9
- hatundan istemek10
- kayıplara karışanlar listesi15
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı33
- sözlüğe görsel ekleyememek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın18
- sözlüğün en ünlü yazarının ses tonu9
- para için birlikte olan kadın11
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10

entry'ler (6966)
Türkiye gündeminde ciddi ciddi gerçekleşecek bir siyasi hamledir.
Türkiye'nin kültür ve bilimde ne kadar geri olduğunu gösteren sitedir.
357 bin makale var ki, en az yüzde 60'ı eksik ve vasat altı. Ingilizceyi falan geçtim rumence, farsça ve sırpça bizden daha iyi maddelere sahip. Nitelik ve nicelik olarak.
357 bin makale var ki, en az yüzde 60'ı eksik ve vasat altı. Ingilizceyi falan geçtim rumence, farsça ve sırpça bizden daha iyi maddelere sahip. Nitelik ve nicelik olarak.
Akp dönemi gibi 800 milyon tl şaibeli vakıflara hortumlatılacağına, ecdad portresine bu para verilir.
Amk aktroll piçlerine de bok yemek düşer.
Amk aktroll piçlerine de bok yemek düşer.
Konya'dır, zira konya istanbul ve hüdavendigar sonrası en fazla nüfuslu osmanlı vilayetiydi. Istanbul ve bursa işgal altındaysa zaten tbmm elindeki en büyük asker deposu konya kalıyor.
Sene başında bunu ljajic ile kıyaslayan beyinsizler vardı.
Ljajic sahada yürüse bundan etkilidir.
Ljajic sahada yürüse bundan etkilidir.
Bize bilmediğimiz şeylerle gelin.
Vatandaşın parasıyla vatandaşa söven iti köpegi finanse ediyorlar. Medyayı da zaten tamamen havuz medya haline getirdiler. Cnn turk'te falan komedi yayınlar yapılıyor .
Defalarca yazdim, haksız çıkmadım. Ülke yönetilemiyor , bu ucube sistemle bu ülke boğazına kadar batağa gider başka bir şey olmaz dedik. Her sey ortada. Iyiye giden tek parametre yok.
Vatandaşın parasıyla vatandaşa söven iti köpegi finanse ediyorlar. Medyayı da zaten tamamen havuz medya haline getirdiler. Cnn turk'te falan komedi yayınlar yapılıyor .
Defalarca yazdim, haksız çıkmadım. Ülke yönetilemiyor , bu ucube sistemle bu ülke boğazına kadar batağa gider başka bir şey olmaz dedik. Her sey ortada. Iyiye giden tek parametre yok.
görsel
Yapımı baya sürdü.
Yapımı baya sürdü.
lt. general.
imperare fiilinden türemiştir.
imperare fiilinden türemiştir.
fransız menşeli figür-koleksiyon heykelciği firması.
40 liraya sıfır allosaurus figürünü letgo'dan bulduğum firma.
alman menşeli koleksiyon figürü firması.
alman menşeli koleksiyon figürü firması.
valla güzel seçim barajı aşılır.
görsel
Deinotherium.
Deinotherium.
Dünya tarihi her türlü ekstrem olayla dolu. Dunya tarihi derken 4.6 milyarlık görece uzun tarihi kastediyorum .
Kaç buzul cağı ve yok oluş meydana gelmiş bir jeolog olarak ilgilendiğim meseleler.
Insan yasami jeoloji ölçeğinde kısa olsa da bu tür hadiseleri gormeyecekmis gibi yasiyorduk, bir nevi uyandık. Her türlü doğal süreç yaşayabiliriz. Yarin bir 1-2 km çaplı asteroid bir yere çarpsa anlık şoku geçtim bir küresel soğuma tetiklenebilir. Küresel ısınma trendi nereye kadar gider bilemem. Netice 25 milyon yil evvel kutuplarda buz yoktu.
Kaç buzul cağı ve yok oluş meydana gelmiş bir jeolog olarak ilgilendiğim meseleler.
Insan yasami jeoloji ölçeğinde kısa olsa da bu tür hadiseleri gormeyecekmis gibi yasiyorduk, bir nevi uyandık. Her türlü doğal süreç yaşayabiliriz. Yarin bir 1-2 km çaplı asteroid bir yere çarpsa anlık şoku geçtim bir küresel soğuma tetiklenebilir. Küresel ısınma trendi nereye kadar gider bilemem. Netice 25 milyon yil evvel kutuplarda buz yoktu.
Siktir tanışmıyorsan veyahut tanışamıyorsun vardır bir bildiğin.
Zorlama iş olmaz.
Boş bir soru cümlesi.
Zorlama iş olmaz.
Boş bir soru cümlesi.
Türkçesi epeyce eksik olan online ansiklopedik bilgi platformu.
15 ocak'tan bu yana eksik veya olmayan sayfaları kaynaklı bilgilerle oluşturmaya çalışıyorum. Mesela şu anda koskoca pompeius magnus'un sayfası 8-9 şatır bilgi. Bugün britanica'daki makaleyi paraphrase edip türkçe sayfayı şöyle eb az 50 satırlık bir makale haline getirmem lazım.
15 ocak'tan bu yana eksik veya olmayan sayfaları kaynaklı bilgilerle oluşturmaya çalışıyorum. Mesela şu anda koskoca pompeius magnus'un sayfası 8-9 şatır bilgi. Bugün britanica'daki makaleyi paraphrase edip türkçe sayfayı şöyle eb az 50 satırlık bir makale haline getirmem lazım.
Iç sahada coşkulu bir futbolla beşiktaş'ın kazanacağı maç.
Sosyal medyada gundem olmadan önce bakırköy capacity dr'de bu çocukla karşılaştık. 14 subat gunu.
Annesinin ricası üzerine, Arkadaşımla konustular. Çocuk sahici beyler. Birkaç dil öğretip bu çocuğu geleceğe hazırlamak lazım.
Normaldir.
Annesinin ricası üzerine, Arkadaşımla konustular. Çocuk sahici beyler. Birkaç dil öğretip bu çocuğu geleceğe hazırlamak lazım.
Normaldir.
travmayı atlatan takım.
bu kadro hızlı, baskılı bir futbol oynar, ki sergen de bunu yapıyor.
haftaya başakşehir'i tokatlayacak camia.
bu kadro hızlı, baskılı bir futbol oynar, ki sergen de bunu yapıyor.
haftaya başakşehir'i tokatlayacak camia.
hyracotherium cinsine ait bir memeli.
atların atasıdır, erken eosen dönemine aittir. 50-33 milyon yıl önce arasında kuzey amerika ve avrupa'da yaygınlaşmıştır.
30-60 cm omuz yüksekliğine sahip, ufak kesici dişli bir memeliydi.
arka bacakları, ön bacaklarından uzundur ve koşucu olduğuna işaret eder.
https://www.britannica.com/animal/dawn-horse
atların atasıdır, erken eosen dönemine aittir. 50-33 milyon yıl önce arasında kuzey amerika ve avrupa'da yaygınlaşmıştır.
30-60 cm omuz yüksekliğine sahip, ufak kesici dişli bir memeliydi.
arka bacakları, ön bacaklarından uzundur ve koşucu olduğuna işaret eder.
https://www.britannica.com/animal/dawn-horse