bugün

/61
bir yıllık sözlük hayatımda her sorunsalımı şıpın işi haline getirmiş, harbiden işini severek yapan moderatör insanı. yani lan nasıl desem, ben... (bkz: yirim) *
kendisine özel msj vasıtasıyla uyarımı yaptığım mod. şunun şurasında 2 saat vakti kaldı. dediklerimi yapmazsa kendi bilir. *

(bkz: #3801756)
uludağ sözlük bir futbol takımı ise july4th takımın on numarasıdır.
kendisine ne kadar teşekkür etsem az olan, beni eski nickime kavuşturmuş cici bici moderatör. yanaklarını sıkmak istedim o derece yani.
adam gibi adam olduğunu düşündüğüm, her zaman seviyesini koruyan, sadece sözlükten tanıdığım kadarıyla bile, dost canlısı olduğu intibasına kapıldığım, kaliteli insan.
hep böyle kal..
fenerbahçeli olmasının yanı sıra fakirdir. 1 milyon doları bile yok. pis fakir. *

(bkz: #3801756)
allah'in hakki 3tur.
uludag sozluk 3. yilini dolduruyor.
ve de fbnin 3 yildizi var.
demek istedigim sicakkanli yazar. **
josef k mod iken sözlükle ilgilenmeyen gitmesinden sonra istatistik de birinci sıraya oturana mod.. bir de şu salça'ya çalışmasını öğretse süper olacak.. *
sözlüğe geldiğimde bana attığı hoşgeldin mesajı yüzünden kendisini bot sandığım, sonra insan hatta mod olduğunu duyup vicdan azabı çektiğim şahıs.
omzuma kılıcıyla dokunup beni gammaz yapan şövalye. hayallerimin erkeği. *
sözlüğün her işine koşan hiperaktif mod.
ne desek yapıyor, ne sorsak cevaplıyor efendim. durduramıyoruz!
forumlarda 'supermoderator' diye bir yonetici cesidi gormustum. bu arkadasa bu verilmeli. kesinlikle normal bir moderator degil.
insanin ugruna sair olup siirler yazasi, sonra onlari oturup besteleyesi geliyor ama ne mumkun, ama bir kereccik akrostis deniycem soz.*
tanim: akli basinda modlarimizdan.
herkesin sevdiği nadir mod.
başlıklarda entrylerini görmeyi istediğimiz yazar.
istek sahipleri
hale, lale, jale kadıköy den bütün mahalle. *
tanimadigim hakkinda yazilanlara gore iyi mod ..
mesajlarıma cevap vermeyen moderatör. gereken yerlere şikayetimi yaptım. hiç acımadım. *
telefonlara cevap vermeyen moderatör. hayır bi bayram kutlayacaktık.
* *
en son venezulla sahillerinde elinde mojito kokteyli ile lambada yaparken objektiflere yakalanmış olan mod.

kaynak: dudullu postasi

(bkz: basına saldiri)
(bkz: fotoğraf makinelerimizi kırdılar)
telgraf cekeceğim moderatördür. kayıp ya
çekime karşılık vermeyen moderatör. borç batağındaydık oysa ki.
geçenlerde çaylaklık cezası almamdan sonra bunun nedenini sormam üzerine aramızda küçük bir diyalog geçti;

cemilflower: selamın aleyküm birader! şimdi bi iş yapıyonuz tam yapın. tamam çaylak olduk da neden olduk!
july4th : şimdi beyef..
cemilflower: sus lafımı kesme benim!
july4th : özü..
cemilflower: sus özür dileme benden! işini doğru düzgün yap çocuğum. bana sebebini söylemek zorundasın! biz yazalım yazalım hoop çaylak olalım. neden? kimse bilmiyo. olmaz böyle çocuğum. kendinize çekidüzen verin.
july4th : daha dikkatli olacağız bundan sonra. kusura bakmayın.

peşin edit: ne demek atıyosun?! ucan spagetti canavari çarpsın ki aynen böyle oldu.
astral moderatör. yalakalık yapmazsam içim rahat etmez.
nick seçimimde yardımcı, zor günlerde sabrıyla destek olan mod, sabır taşı.
yahu bu kişi, evet , evet , bu kişi , tuttu benim gibi bir adamla , o kadar canı siperane ilgilendi. teşekkürü kendisine ömür boyu borç bildiğim büyük insan . tekrar sağol ustad . alkışlar sana . vesselam .
© copyright 2005 - 2026