bugün
- en gey özelliğiniz10
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- eski seni özlüyor musun6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- kültürün bireyi boğması4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- gocu pandela barışı4
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- dinsize inanır mısın17
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- geceye bir şarkı bırak23
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
bir şans oyunu.
istanbul haliç'te bulunan bir nargile cafe.
hagi gittikten (futbolu bıraktıktan) sonra galatasarayın hala aradığı ve bir türlü bulamadığı şey
yedi numara dizisi ahalisinin numarası on olan bir eve taşınmasıyla, dizinin alacağı yeni ad.
(#125573)
haftasonları best fm de yayınlanan çok keyif veren programdır.
hayatımda gördüğüm en siktirboktan cafe. ne düzgün çalışan kliması, ne bi boka benzeyen içecekleri, ne de tımarını tamamlayamamış çalışanları ile galataköprüsü'nde fazladan yer işgal eden işletmecik.
vodkayı sıcak getirince neye ugradıgımı anlamadıgım bi daha gidersem ne olayım dedirten cafe.
(bkz: dört dörtlük)
balıkesir'in plaka kodu
balıkesir'in plaka kodu
orta yaşın üstündeki insanların sıkça kullandıgı övgü şekli..
galata köprüsündeki en iyi cafe.nargileden alkole pastadan yemeğe herşeyi bulabilceğiniz ve arkanızdaki yumuşak yer koltuğuna yaslanıp denize baktığınızda gözünüze çarpan ışığın zevkini çıkarabilceğiniz en iyi yer.
(bkz: maradona)
(bkz: 10)
(bkz: as yap)
ingiltere başbakanlık konutu.
las vegas dizisindeki nikki cox ve molly sims için uygun deyim.
bursa ve civarinda "en iyi" anlamina gelen cumle.
Lanet bir mekan. 20 ytl ye bildiğin votka satıyor. Aynı zamanda apaçi çalışanları var, tam anlamıyla lavuklar. Dışarıda da bekleyen 2 lavuk daha var, biri amerikan filmlerindeki gibi kulağına bişey geçirmiş, bi havalarda bi havalarda, insanın yüzüne bakmıyor, gören de beyaz sarayı koruyor sanacak. ikisini de teke tek de alırdım, havanız batsın. *
içeriyi de saatler boyunca mal mal hareketlerle eğleniyomuş numarası yapan bi dolu tip vardı, heralde hatun kaldıracaklardı, dans falan ediyolardı.
Bir de 2 tane dansçı kız tutmuşlardı, çok da güzel değillerdi, o ortada kim soyunsa dikkat çekebilir. DJ denen kişiye gelecek olursak, bildiğin şarkıları değiştirdi, ben de dj olma mertebesini birşey sanardım, boktan müziklerle bassı birleştirip eğlence yarattığını sanan bi tip işte.
içeriyi de saatler boyunca mal mal hareketlerle eğleniyomuş numarası yapan bi dolu tip vardı, heralde hatun kaldıracaklardı, dans falan ediyolardı.
Bir de 2 tane dansçı kız tutmuşlardı, çok da güzel değillerdi, o ortada kim soyunsa dikkat çekebilir. DJ denen kişiye gelecek olursak, bildiğin şarkıları değiştirdi, ben de dj olma mertebesini birşey sanardım, boktan müziklerle bassı birleştirip eğlence yarattığını sanan bi tip işte.
milli piyangonun en kolay oyunu.
milli piyango'nun kazı-kazan'ı saymazsak ikramiyesi en düşük oyunu. ikramiyesinin fazla olmaması yüzünden sayısal loto gibi insanları kendine çekememektedir.
bir şubesi de bayrampaşa parkada'da bulunan bir cafedir.Garsonların verdiğiniz siparişi doğru anladığına dikkat etmeniz gereken bir yer de aynı zamanda. Tabi hata yapsalar da karşılarında gülme krizine de girmeyin derim,meselaa,
- dondurmada çikolata,vanilya ve çilek yazıyor ya çileğin yerine alabileceğimiz başka neler var ?
sorusuna
- eee kakaooo,vanilyaa,çikolataa,sadeee
derken garson gülmeyin siz,ayıptır...**
- dondurmada çikolata,vanilya ve çilek yazıyor ya çileğin yerine alabileceğimiz başka neler var ?
sorusuna
- eee kakaooo,vanilyaa,çikolataa,sadeee
derken garson gülmeyin siz,ayıptır...**
(bkz: gheorghe hagi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar