bugün
- hangi manifest kızısın10
- kabataş olayı görüntüleri27
- meyveli lahmacun6
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- istanbul un çok pahalı olması27
- ciddiye alınmamak4
- en sevilmeyen ev işleri15
- safran3
- sanayi tipi kavurmalı tost3
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- gocu25
- gönül almaya çalışan erkek11
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak4
- sitede büyüyen çocuk2
- volkswagen beetle3
- rejim kuklaları2
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk2
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- edip yüksel2
- saddam bandı2
- en son ne aldınız5
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması2
- gece yolda yürürken arabada görülen çığlık maskesi2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- temas2
- haluk levent son açıklaması6
- ben lafa değil göte bakarım4
- bilgi içerikli entry girmeyen yazarın cnsl yönelmi2
- dünya kaç renklidir3
- helicobacter pylori2
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- karı kıza para yedirir misiniz4
- şimdi herkes su içsin3
- ne yesem3
- the odyssey2
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kız dediğin biraz saf olur3
- lansor4
- ömer hayyam5
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- düşene gülmek2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- mücteba hamaney2
entry'ler (71)
fake oğlu fake yazardır. fake yazarlık babadan kıza, ordan ablaya geçer bizde.
en içten istenendir.
sözlük aleminin en müthiş üçlüsünü tek bir bünyede toplayandır.
dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilen erkektir.
erkeklere olan düşkünlüğünü belli eden hatun yazarlardır. cinsel çağrışımlı entryler yazıp popüler olma sevdasındadırlar. benimle ilgilenin benim nick başlığıma yazın demek için çırpınırlar ve bunun için türlü yollara başvururlar. en iyisi prim vermemektir.
günün en değerli yazarı. en mantıklısı ya da.
abisinden fırsat bulup sözlüğe yazmaya imkan bulamayan yazarımsı.
cevabı kişinin müzik zevkine göre değişebilecek olan sorunsaldır. çünkü rock'n roll, grunge gibi türevler abd kaynaklı iken, indie, brit rock gibi türler ingiltere çıkışlıdır. gerçekten kişiye göre değişirmiş. söylerken inanmazdım da öyleymiş.
en büyük sebebi msn veren kıza; bugün msn veren yarın ... verir. tarzı yaklaşımlarda bulunan erkeklerdir.
bak sen şu işe dediğimiz yazardır kendisi. yine çaylak olmuş. normaldir. asabi bir bünyeye sahip olmasına rağmen her daim iyi niyetli olduğunu hatırlatacak hareketlere sahiptir. abimdir o benim çünkü. atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya. aynen öyledir işte. kendini sözlük tahlil uzmanı sanan bebeler tarafından da nasıl bir insan olduğu anlaşılamıyor. sözlükte insanlar insanlığına göre değil yazarlığına ve sözlük formatına uymalarına bakılarak değerlendirilir. eğer bir insan çaylak olduysa kötü insan değildir. sadece formata aykırı hareket etmiştir. işte bunu idrak edemeyecek kadar sığ fikirlere sahip mükemmel varlıklar çaylak olmasını kötü insan olmasıyla karşılaştırmasın.
popüler olmak adına bazı yazarlara nickaltı çalışması yapmak, onların adını kirletmekten ziyade gurur duymalarına vesile olmaktır. nasıl bir iz bıraktığının kanıtıdır adeta. kimse kimseyi sevmek zorunda değil evet. bunu milyonlarca defa söyledik ama o kafatasınızın içindeki şeyi de kullanın biraz. sevmediğin adamı sevenlere çamur atmak niyetini belli etmekten öteye gidemeyecek olduğunun ispatıdır.
edit: çaylak olmasa bilgisayarı elinden almanın imkanı yok. iyi olmuş böyle. oh canıma değsin.*
popüler olmak adına bazı yazarlara nickaltı çalışması yapmak, onların adını kirletmekten ziyade gurur duymalarına vesile olmaktır. nasıl bir iz bıraktığının kanıtıdır adeta. kimse kimseyi sevmek zorunda değil evet. bunu milyonlarca defa söyledik ama o kafatasınızın içindeki şeyi de kullanın biraz. sevmediğin adamı sevenlere çamur atmak niyetini belli etmekten öteye gidemeyecek olduğunun ispatıdır.
edit: çaylak olmasa bilgisayarı elinden almanın imkanı yok. iyi olmuş böyle. oh canıma değsin.*
kullanan kişi çok derin psikolojik ve psikiyatrik tahlillere sokulması gereken insandır.
popülerlik sevdalısı zibilyon tane yazarı içinde bulunduran oluşum.
biri paso cinsel içerikli entryler girer. almanların, japonların penis boyuyla ilgilenir. bir diğeri kendi çevresinde sevilen yazarı kötüleyerek farklıyım imajı çizer. kimileri de hangi entrylerin çöp hangilerinin gerekli olduğunu kendisi belirlemek ister.
bir de zaman olur ki bütün bunları tek bir bünyede toplayanlar çıkar karşınıza. kimse kimseyi sevmek zorunda değildir elbet ama benim nickaltım boş kaldı hadi biraz popüler olayım tarzı sevdalarla yazdığınızı da belli etmeyin be canlar.
biri paso cinsel içerikli entryler girer. almanların, japonların penis boyuyla ilgilenir. bir diğeri kendi çevresinde sevilen yazarı kötüleyerek farklıyım imajı çizer. kimileri de hangi entrylerin çöp hangilerinin gerekli olduğunu kendisi belirlemek ister.
bir de zaman olur ki bütün bunları tek bir bünyede toplayanlar çıkar karşınıza. kimse kimseyi sevmek zorunda değildir elbet ama benim nickaltım boş kaldı hadi biraz popüler olayım tarzı sevdalarla yazdığınızı da belli etmeyin be canlar.
çekime karşılık vermeyen moderatör. borç batağındaydık oysa ki.
her cuma camide olan, kendisine 4 karı alan yazar. tanırım iyi çocuktur. kendi gibileri çok pis kayırır.
baraklardan, damlardan bahsederek komik olan ya da öyle sanılan adam. sarkastik dedim olmadı. ironik dedim zerre göremedim. yaratıcılık dedim. o biraz vardı sanki.
ninelerinden emin olmayanların söylemi.