bugün
- velvet55
- dolar isterse 100 olsun5
- yazarların favori giyim markası14
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- sözlüğün en harbi kızı8
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- israile atom bombası atmak8
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- aleksey batrakov28
- hayattaki en değerli şeyler8
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- victor osimhen20
- spor ayakkabı5
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- michel foucault3
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- alparslan kuytul15
- hurdacıya gidiyorum7
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- g i l d e d l i l y16
- geceye bir şarkı bırak10
- manyak olmaya karar verdim3
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- bilinçaltı algılama6
istanbulun güzelliğini, ankaranın düzenini al hoop karıştır, al sana izmir *.
ege'nin incisidir.
doğalgaz bağlatmanın 2 hafta sürdüğü şehirdir.
kordon boyu, kıbrıs şehitleri, uluslararası fuarı, karşıyakası ve daha bir çok güzel yeri ve ilçesiyle tam bir incidir. 14 senedir buradayım. daha sıkılmadım! gelin, görün, yaşayın!
en güzel hatunların olduğu şehirmiş sözde.
mümin nüfusu biraz daha fazla olsa aslında çok güzel bir şehir izmir'imiz. ama bu haliyle çoğu yerinde ahlaksızlık diz boyu. gözlerimi çoğu zaman kapatıp da geçerim izmir sokaklarından. hele hele o kordon denilen yer, sakın ola ki mümin kardeşlerimizin oraya yolu düşmesin, düşerse de bir alt sokağından filan gitsinler.
insanları birbirlerine nezaketle yaklaşan, otobüsleri yazın leş kokmayan, kimsenin kimseye "ne lan bu" diye bakmadığı şehir. güzel şehir. nereye gidilse özleniyor. gidemiyorum.
Türkiye nin en güzel şehri. ilk öpücüğümü ilk sarılışımı yaşadığım, sığacık koyunda güneşe ve denizle tatlı talı dans ettiğim canım şehrim..maalesef orayı da kirletiyorlar. yazıklar olsun başbakana. bu kadar güzel şehre 'gavur' diyecek kadar şerefsiz ama orada tatil yapacak kadar korkak..izmir benim için anlamını hiç bir zaman yitirmeyecek olan yegane şehrimdir...
7 gün 24 saat belediye otobüsü ve vapur çalışan tek il.
ahmet piriştina'nın ruhu şadolsun; ve kocaoğlu iyi ki bu icraatı devam ettirdi; gece saat 1-2-3-4-5'te bile taksiye para bayılmadan otobüs veya vapurla eve gidebiliyorsunuz. o yüzden "ay son otobüs kaçtaydı" diye strese girmeden kordonda içebiliyorsunuz...
içmek dedim de; genç yobazlar kızacak şimdi; buralar küfürle dolacak...
ahmet piriştina'nın ruhu şadolsun; ve kocaoğlu iyi ki bu icraatı devam ettirdi; gece saat 1-2-3-4-5'te bile taksiye para bayılmadan otobüs veya vapurla eve gidebiliyorsunuz. o yüzden "ay son otobüs kaçtaydı" diye strese girmeden kordonda içebiliyorsunuz...
içmek dedim de; genç yobazlar kızacak şimdi; buralar küfürle dolacak...
yaz aylarında boxerın bile fazlalık olarak hissedildiği şehir. *
(bkz: kar gören masun izmirliler)
trafik sorunu olmayan, insanlarının gayet rahat olduğu, kısaca yaşanacak yerdir.
kurban olduğum şehirdir, türkiyenin en medeni yeridir.
öğrenciliğin en güzel yaşanacağı şehirdir. öğrenciye araba kiralarlar, ev verirler. trafik sorunu yoktur, üstelik eshot ve metroyla her yere ulaşabilirsiniz. istediğiniz gibi yiyip içip gezebilirsiniz, herkes öğrencidir kimse sizi garipsemez. insanlar sigaralarını bile paylaşır sizinle. yaz vakti denize gidebilirsiniz haftasonları. misim gibi. öss 2009'a teşekkür ederek bitiriyorum girimi.
izmiri dinlemeliydi üstat orhan veli gözleri kapalı; öyle huzurlu bir şehirdir izmir.
Yeni mezun maaşlarının ve işçi maaşlarının diğer sanayileşmiş illerimize göre daha düşük olduğu ilimiz, en azından metal sektöründe böyle.
izmir yahu başka söze gerek var mı? Puanım istanbul'da falan daha iyi yerlere yetmesine rağmen izmir'in kıçının dibinden ayrılmamak...
Bunu sadece izmirliler anlayabilir
Bunu sadece izmirliler anlayabilir
gavur değil, güzel izmir.
aydınlık izmir.
canım izmir.
aydınlık izmir.
canım izmir.
türkçü devrimin başlayacağı yerdir.
kendine baglayan, insanı sımsıkı sarıp bırakmayan şehir.
kızlarıyla ünlü ildir.karşıyaka ve göztepe gibi iki önemli ilçesi birbirine futbol takımı olarak düşmandır.güzel bir denize sahiptir...
iki tane güzel mi güzel üniversitesi konağı,alsancağı,bornovasıyla kendini beğendiren milyon nüfuslu illerimizden biridir.
atatürk cü ferah insanlarin sehri. gitmedim görmedim, gidip görmek kismet olur insallah.
türkiye'nin en güzel yüzü
medeniyeti alkol, uyuşturucu, zina olarak algılayanların yaşadığı, çığırından çıkmış, zavallı şehir.
Gündemdeki Haberler