bugün
- para bok huzur yok13
- allahın varlığına kanıtlar17
- oflu kafakoparanus18
- husamettin kokorecsever18
- fenerbahçe8
- kadınınıza kalem etek diker misiniz16
- her sey ups boobss icin10
- bakanlık verirse erdoğan'ı desteklerim19
- akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz25
- verip verip namus bacak arasında değildir demek12
- ümit özdağ9
- türklerin abartılmış bir ırk olması16
- abd askerlerinin afganistan'dan çekilmesi13
- 30 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı24
- kürtlerin 1978 ten beri 40 bin türk öldürmeleri8
- 28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı18
- l l l13
- hitay15
- recep tayyip erdoğan24
- yoğurtla iyi giden yiyecekler12
- lisede hangi tiptin19
- yanlış insanlar üzerine hayaller kurmak8
- aşk yerine fuck buddy ilişkiyi tercih etmek9
- simitle iyi giden şeyler22
- kemalistler için süt saati8
- türklerin müslümanlaşınca türklüğünü yitirmesi9
- yazarların ruh halini anlatan görsel16
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular12
- bik bik adlı yazara dikeceğim gelinlik12
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri20
- uludağ sözlük discord grubu12
- kendinizi nasıl teselli edersiniz9
- evlenmekten vazgeçtim10
- insanın dünyaya geliş amacı nedir sorunsalı13
- arkadaşlar saçı sakalı kestim nasıl olmuşum27
- dominik livakovic13
- selçuk bayraktar'dan beyaz eşya üreticisine tepki18
- öldükten sonra unutulmak17
- türkçülerin etnik kökeni21
- akp'nin bütün belediyeleri alacağı gerçeği9
- magicovento11
- herkesin sevmeyip sizin sevdiğiniz şeyler12
- domuzun yakinda helal ilan edilmesi14
- tek kelime ile yaşadığın yeri anlat18
- durduramazsınız ak parti geliyor10
- yazarların olmak istediği süper kahramanlar18
- çoğu erkeğin aldatıldığının farkında olmaması8
- sinan oğan14
- dilan polat'ın instagram hesabını kapatması8
- cilt bakımı yapan erkekler10

entry'ler (2484)
malin önde gideni söylemi.
wichser.
gaziantepli oldugum icin, benim icin rotasini degistirip gaziantepe inen ucaktir. saka saka, hava muhalefeti nedeniyle adana ya inemeyen pegasus ucagi gaziantep e inmisti. sonra tekrar gaziantep ten adanaya ucmustur. cok ilginc oldu yani. ayrica terbiyesiz hostesin tavirlarini hic unutamayacagim. thy de böylelerini bir saniye durdurmazlar.
mahsuni serifin üzerine agit ve uzun hava yazdigi köy gibi ama sirinmi sirin kahramanmaras ilcesi. https://www.youtube.com/watch?v=Pt_O0gTc9tA
3 kisiye adres sordum 2 si suriyeli cikti, saka gibi ama gercek.
bir icim sudur, rüyadir, tarihtir, dünyanin en güzel sehridir.
sirf ronaldo nun 2016 finalinde sakatlanip o anki ruh hali sayesinde tuttugum takimdir. duygusalliga fazla yer vermeyen biri olarak söyleyebilirimki, ronaldo nice insani duygulandirip mutlu etmistir. ayrica bizim onurlu futbol takimimiz futbolculari sadece 2016 avrupa sampiyonasina katildigi icin 600 bin euro alirken, portekiz federasyonu kupayi kazanan futbolcularina 270 bin euro dagitmistir.
ilk defa sevmedigim ronaldo icin bu kadar sevindim, hatta rüyama girdi. sakatlanisi, aglamasi, kenardan maci yönetmesi, tasi bile duygulandirirdi. tebrikler portekiz, tebrikler ronaldo.
bunun yüzünden neredeyse almanya elenecekti. su ana kadar 2016 avrupa sampiyonasinda iki penalti kacirdi.
YRRK kafali mesut özil ikinci penaltisina kacirdi turnuvadaki.
caner erkin, gökhan gönül gibi oyuncular oynadikca sansimizin azaldigini düsünüyorum. modric (real), rakitic (barca), mandzukic (juve) gibi oyunculari düsündükce, gökhan gönülün bu adamlara karsi ne yapabilecegini düsünmek bile istemiyorum. hirvatlarin tek handikapi bence bütün balkan takimlarinda oldugu gibi türklere karsi kompleksleri olmasi.
rezillikte son nokta.bati dünyasinda ne kadar düstügümüzün kücüldügümüzün farkindami onun kücük beyinli secmenleri?
niye kapicilar krali oldugu belli oldu basligi acanin, tam ibretlik paylasim yani.
eskidende kullaniliyordu.
biraz esekmis.
ya inanilmaz birsey. bu kadar salagin bol oldugu bir yere yakinda 5g de gelir. olum amerikada yok japonyada yok isvicrede yok, türkiyedemi var bu teknoloji? teknoloji alaninda her seyi disardan ithal eden uyuzlar ne zaman 4.5 g yapar oldu?
ah bu atatürk ne kadar gecirmisse bunlara. keske tam gecirseymis allahin beyinsizi, tarih yoksunu.
cermen dil ailesine mensup almanca bu ailenin en taninmisi olan ingilizce gibi dünyaya ayak uydurup ana özelliklerini kaybetmemistir. tabiki ingilizce ögrenen biri almancayi ögrenmeye baslayinca yok söyle zor yok böyle kaba deyip duruverir. almanca ögrenmek bir sanat ögrenmek gibi sabir ister ve de istek. kolayina kacayim derseniz simple english ögrenin gitsin.
erdoganin üzerine yapilmis sarki. cok süper tavsiye ederim. `https://www.youtube.com/watch?v=FJaZY05CkQw`
4g nin yerine gelecekmis. sanki türkiyede 4g var. ayrica hic bir yerde olmayan bir sey türkiyeye nasil gelecek? sanki teknoloji üretiyoruz da.