bugün
- hz muhammed ayı dikey mi yatay mı böldü17
- kucakta yatağa kadın taşırken üst limitiniz kaç kg10
- spaceglider25
- mobbing ile nasıl başedilir8
- kocam bana yetmiyor diyen kadın9
- yiğit bulut12
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi28
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten28
- pandela 316
- as maca16
- türkiyeli olan yazarlar10
- yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar18
- gocu10
- siyan giyen adam13
- sözlükteki alfalık yarışının kaybedeni13
- pardonadinizasizmi14
- anın görüntüsü14
- gocu'nun online olması8
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai19
- arapzon9
- knk kapak fotomu blade runner 2049 daki10
- sürekli çişin gelmesi16
- gocu ne iş yapıyor sorunsali9
- kibar erkeklere top demek9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz10
- fotokopici bi erkek13
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin31
- mühendis erkeklerin çekici olması14
- suriye9
- israil16
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler22
- hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür9
- apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi10
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- gaziantep fk8
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü17
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin24
- ara verelim diyen sevgili18
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- yazarların bitirme tezi konuları10
- hannover 969
- aslan burcu erkeği17
- ağrıdan uyuyamamak19
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı32

entry'ler (2484)
malin önde gideni söylemi.
wichser.
gaziantepli oldugum icin, benim icin rotasini degistirip gaziantepe inen ucaktir. saka saka, hava muhalefeti nedeniyle adana ya inemeyen pegasus ucagi gaziantep e inmisti. sonra tekrar gaziantep ten adanaya ucmustur. cok ilginc oldu yani. ayrica terbiyesiz hostesin tavirlarini hic unutamayacagim. thy de böylelerini bir saniye durdurmazlar.
mahsuni serifin üzerine agit ve uzun hava yazdigi köy gibi ama sirinmi sirin kahramanmaras ilcesi. https://www.youtube.com/watch?v=Pt_O0gTc9tA
3 kisiye adres sordum 2 si suriyeli cikti, saka gibi ama gercek.
bir icim sudur, rüyadir, tarihtir, dünyanin en güzel sehridir.
sirf ronaldo nun 2016 finalinde sakatlanip o anki ruh hali sayesinde tuttugum takimdir. duygusalliga fazla yer vermeyen biri olarak söyleyebilirimki, ronaldo nice insani duygulandirip mutlu etmistir. ayrica bizim onurlu futbol takimimiz futbolculari sadece 2016 avrupa sampiyonasina katildigi icin 600 bin euro alirken, portekiz federasyonu kupayi kazanan futbolcularina 270 bin euro dagitmistir.
ilk defa sevmedigim ronaldo icin bu kadar sevindim, hatta rüyama girdi. sakatlanisi, aglamasi, kenardan maci yönetmesi, tasi bile duygulandirirdi. tebrikler portekiz, tebrikler ronaldo.
bunun yüzünden neredeyse almanya elenecekti. su ana kadar 2016 avrupa sampiyonasinda iki penalti kacirdi.
YRRK kafali mesut özil ikinci penaltisina kacirdi turnuvadaki.
caner erkin, gökhan gönül gibi oyuncular oynadikca sansimizin azaldigini düsünüyorum. modric (real), rakitic (barca), mandzukic (juve) gibi oyunculari düsündükce, gökhan gönülün bu adamlara karsi ne yapabilecegini düsünmek bile istemiyorum. hirvatlarin tek handikapi bence bütün balkan takimlarinda oldugu gibi türklere karsi kompleksleri olmasi.
rezillikte son nokta.bati dünyasinda ne kadar düstügümüzün kücüldügümüzün farkindami onun kücük beyinli secmenleri?
niye kapicilar krali oldugu belli oldu basligi acanin, tam ibretlik paylasim yani.
eskidende kullaniliyordu.
biraz esekmis.
ya inanilmaz birsey. bu kadar salagin bol oldugu bir yere yakinda 5g de gelir. olum amerikada yok japonyada yok isvicrede yok, türkiyedemi var bu teknoloji? teknoloji alaninda her seyi disardan ithal eden uyuzlar ne zaman 4.5 g yapar oldu?
ah bu atatürk ne kadar gecirmisse bunlara. keske tam gecirseymis allahin beyinsizi, tarih yoksunu.
cermen dil ailesine mensup almanca bu ailenin en taninmisi olan ingilizce gibi dünyaya ayak uydurup ana özelliklerini kaybetmemistir. tabiki ingilizce ögrenen biri almancayi ögrenmeye baslayinca yok söyle zor yok böyle kaba deyip duruverir. almanca ögrenmek bir sanat ögrenmek gibi sabir ister ve de istek. kolayina kacayim derseniz simple english ögrenin gitsin.
erdoganin üzerine yapilmis sarki. cok süper tavsiye ederim. `https://www.youtube.com/watch?v=FJaZY05CkQw`
4g nin yerine gelecekmis. sanki türkiyede 4g var. ayrica hic bir yerde olmayan bir sey türkiyeye nasil gelecek? sanki teknoloji üretiyoruz da.