bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- su bardağı ile çay içmek7
- cinlerden yardım alan platformlar3
- tai lung26
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- askerden sonra dikkat çekmek4
- türkiye de emeklilik2
- anderson talisca6
- nervio varıdı nerede o8
- kadının kalbine giden yol4
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- osuruktan şiirler89
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- sözlük dayısı dövmek6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- anın görüntüsü20
- ismet gurbuz 202411
- victor osimhen19
- kıyamet2
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- commodore 642
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- fenerbahçe17
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- mansur yavaş3
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- içki şişeleri3
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- yemeksepeti4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- steam arkadaşı aranıyor5
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- kitap okuyorum sessiz olun4
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- mekke anlaşması5
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- sade sodaya tek atan insan4
entry'ler (2484)
malin önde gideni söylemi.
wichser.
gaziantepli oldugum icin, benim icin rotasini degistirip gaziantepe inen ucaktir. saka saka, hava muhalefeti nedeniyle adana ya inemeyen pegasus ucagi gaziantep e inmisti. sonra tekrar gaziantep ten adanaya ucmustur. cok ilginc oldu yani. ayrica terbiyesiz hostesin tavirlarini hic unutamayacagim. thy de böylelerini bir saniye durdurmazlar.
mahsuni serifin üzerine agit ve uzun hava yazdigi köy gibi ama sirinmi sirin kahramanmaras ilcesi. https://www.youtube.com/watch?v=Pt_O0gTc9tA
3 kisiye adres sordum 2 si suriyeli cikti, saka gibi ama gercek.
bir icim sudur, rüyadir, tarihtir, dünyanin en güzel sehridir.
sirf ronaldo nun 2016 finalinde sakatlanip o anki ruh hali sayesinde tuttugum takimdir. duygusalliga fazla yer vermeyen biri olarak söyleyebilirimki, ronaldo nice insani duygulandirip mutlu etmistir. ayrica bizim onurlu futbol takimimiz futbolculari sadece 2016 avrupa sampiyonasina katildigi icin 600 bin euro alirken, portekiz federasyonu kupayi kazanan futbolcularina 270 bin euro dagitmistir.
ilk defa sevmedigim ronaldo icin bu kadar sevindim, hatta rüyama girdi. sakatlanisi, aglamasi, kenardan maci yönetmesi, tasi bile duygulandirirdi. tebrikler portekiz, tebrikler ronaldo.
bunun yüzünden neredeyse almanya elenecekti. su ana kadar 2016 avrupa sampiyonasinda iki penalti kacirdi.
YRRK kafali mesut özil ikinci penaltisina kacirdi turnuvadaki.
caner erkin, gökhan gönül gibi oyuncular oynadikca sansimizin azaldigini düsünüyorum. modric (real), rakitic (barca), mandzukic (juve) gibi oyunculari düsündükce, gökhan gönülün bu adamlara karsi ne yapabilecegini düsünmek bile istemiyorum. hirvatlarin tek handikapi bence bütün balkan takimlarinda oldugu gibi türklere karsi kompleksleri olmasi.
rezillikte son nokta.bati dünyasinda ne kadar düstügümüzün kücüldügümüzün farkindami onun kücük beyinli secmenleri?
niye kapicilar krali oldugu belli oldu basligi acanin, tam ibretlik paylasim yani.
eskidende kullaniliyordu.
biraz esekmis.
ya inanilmaz birsey. bu kadar salagin bol oldugu bir yere yakinda 5g de gelir. olum amerikada yok japonyada yok isvicrede yok, türkiyedemi var bu teknoloji? teknoloji alaninda her seyi disardan ithal eden uyuzlar ne zaman 4.5 g yapar oldu?
ah bu atatürk ne kadar gecirmisse bunlara. keske tam gecirseymis allahin beyinsizi, tarih yoksunu.
cermen dil ailesine mensup almanca bu ailenin en taninmisi olan ingilizce gibi dünyaya ayak uydurup ana özelliklerini kaybetmemistir. tabiki ingilizce ögrenen biri almancayi ögrenmeye baslayinca yok söyle zor yok böyle kaba deyip duruverir. almanca ögrenmek bir sanat ögrenmek gibi sabir ister ve de istek. kolayina kacayim derseniz simple english ögrenin gitsin.
erdoganin üzerine yapilmis sarki. cok süper tavsiye ederim. `https://www.youtube.com/watch?v=FJaZY05CkQw`
4g nin yerine gelecekmis. sanki türkiyede 4g var. ayrica hic bir yerde olmayan bir sey türkiyeye nasil gelecek? sanki teknoloji üretiyoruz da.