bugün
- doların 23 35'e çakılması13
- en zayıf yanınız8
- 13 yaşındaki beren gökyıldız'ın hali20
- çok yakışıklı olmanın zararları8
- bir şarkı sözü der ki12
- bu yaştan sonra ders dinlemek14
- lord marcus ve mezuza konuşurken dinlemek8
- misafiri kaçırma yöntemi13
- karpuz seçerken dikkat edilecek hususlar9
- göbek nasıl erir9
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri31
- birini son kez gördüğünü bildiğinde oluşan duygu10
- onlyfans21
- film önerileri29
- beyaz atletle sözlüğe giren moruk14
- anın görüntüsü45
- lord marcus amoralist poyomsos17
- kemal kılıçdaroğlu17
- emdi dolar yardırur27
- açık oylayan kişinin profilini tebessümle okşamak8
- bacaklarını açarak oturan erkek25
- üsteki yazarın yaşını tahmin et15
- bozuk paralarla yapılacak şeyler24
- excornist13
- 8 1 büyüklüğünde deprem8
- recep tayyip erdoğan22
- kumpir15
- erdoğan'a oy verenler şimdi ne düşünüyor33
- alkol bağımlılığı8
- mustafa kemal atatürk13
- gecenin şarkısı21
- 100 bin lira için yapabileceğiniz en extrem şey15
- ben ölürsem10
- otopsiraporlari8
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı11
- melissa p17
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin10
- çok güzel ama kadersiz bir bayan olmak11
- hemşire kızlar11
- 19 yaşında kız 28 yaşında erkek ilişkisi15
- türk kızını kısıtlayıp yabancı kızlara güvenmek13
- mezuza10
- arkadaşlar sizce ben yavşak mıyım20
- revenge of the nazmiye9
- cennette gökten duyulabilecek müzikler8
- sözlük yazarlarının stokladıkları ürünler24
- dünyanın yörüngesini değiştirmek10
- beşiktaş17
- bir baltaya sap olamadim8

entry'ler (457)
öyle bir insan ki düşmanı bile onun sayesinde yaşıyor nefes alıyor..
spor toto süper liginin 10. haftasında 4 kasım cuma günü sivas 4 eylül stadında saat 20.00'de sivasspor ile fenerbahçe'nin oynayacağı maçtır. fenerbahçe'nin kırmızı kart cezalısı alex ve sakat dia dışında eksiksiz çıkcağı maçtır.
Yok ebesinin amı
Kizlar onyargilarindan kurtulmasi gerekir...
Merakla Beklenen menejerlik oyunudur.Oyunun turkcesi oyunun oynaninirligini yukselticektir...
Galatasaray'ın Fenerbahce bana elini surmedi demesi gibi birseydir..
yaşanılan sorunu çözmek için zaten ülkemiz bir orduya sahiptir.Ordumuz sadece öldürür ve şehit olur..önemli olan diplomasi konulardır.ayrıca dağda biticek şeyde değil...
maçı sunan ertem şener olduğuna göre izleyenlerin futbolcuların sülalesine kadar ögrenceği maçtır.
kızın istemeden erkeğin konuya girip olayı halletmesi gerekir...
erkek-şöyle kızlar erkek arkadaşlarının şifrelerini falan alıyor ya çok saçma dimi,sen istemzsin dimi aşkım sen bana güveniyorsun ?
kız-hayır aşkım tabikide güveniyorum.
erkek-şöyle kızlar erkek arkadaşlarının şifrelerini falan alıyor ya çok saçma dimi,sen istemzsin dimi aşkım sen bana güveniyorsun ?
kız-hayır aşkım tabikide güveniyorum.
beşiktaş'ın siyah bantla sahaya çıkmak isteğinin UEFA tarafından olumsuz cevap verdiği maçtır..
akpartiyi destekleyen yazar.
terörist tarafından..
atatürk olmasıydı ne atatürkün kitapları olurdu nede senin deden gazi olurdu büyükannende olmazdı şehit olan o insanlarda olmazdi.birde utanmadan atatürk darbe yapmış diyorsun atatürk ülkeyi kurtarmak başkaldırmak için anadoluya gitti.bu adamı dönemin padişahı götü korkusundan geri gel dedi atatürk görevinden istifa etti hakkında idam kararı çıktı vatan haini oldu o adam yine yılmadı ve milli mücadele başlatti sonrası belli kazanılan savaşlar şunu söylemek isterim ki yazık bu ülkede senin gibi düşünenler var darbe dediğin şey senin şuanda sıcak evinde oturup bilgisayar başında saçmalamana yaramış senin gibilere şeriat lazım bu ülkede yaşamaya hakkın yok eğer atatürke darbeci diyorsan...
türkiye'ye hep soykırımcı dediler yapılmayan şeylerle suçlandı bu sefer yapılsın konuştukları havaya gitmesin...
en kısa sürede annesine kavuşmasını dilediğim başbakan.
(bkz: allah kabul etsin)
bu yaz sahibi (bkz: philip morris) çırağan sarayında bir davete katılmıştır..
sabriyi ilk olarak fatih terim orda oynatmıştır cünkü sabri galatasarayda orta sahada koşup pres yaptıgı için oynamaktadır acıkcası hücumda bir katkı versin diye değil.sağ bektede eboue oynayınca ona orta sahada bir yer bulmuştur.fakat milli takımda orda oynıyacak bir sürü yetenekli futbolcu varken sabrinin orda oynaması hiddink'in fatih terim oynatıyorsa bende oynatırım mantığından başka hiçbirşey değildir...
zekidir.