bugün
- penis boyu takıntısı13
- türk kızlarının keko adam sevmesi11
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi6
- geri zekalı demek hakaret mi15
- çankaya belediyesi ne operasyon6
- seni onaracağım diyen kadın10
- hayat kalitesini düşüren şeyler10
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- sertleşecek yazarlar veritabanı3
- arkeoloji vs tarih6
- şişman kızla sevgili olan erkek13
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi15
- her şeye sarımsak koyan insan6
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız6
- cevabı bilinmeyen sorular10
- marmaris datça yolu8
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak4
- babasına bak kızını al anasına bak oğlunu al2
- plasebo etkisi4
- başını almak4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak5
- kaka yapmak4
- bu devirde evlenen enayi erkek4
- honda accord4
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği4
- ismet biraderin düğünü3
- msn messenger3
- dunya kupası finali devre arası gösterisi2
- arkadaşlar sapık mısınız5
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan4
- srebrenica soykırımı7
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- saraca10
- günün şiiri23
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- taxi driver3
- arjantin milli futbol takımı5
- ağırlık çalışmak4
- seks'in icadı3
- evlenmek için para biriktirmek5
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- yusuf tekin'in srebrenitsa katliamı paylaşımı2
- saraca finch house32
- nicki kısa olanın penisi küçük olur3
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- norveç ingiltere maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- menemen11
izmiri severim.
gözlerine gönlüne iltifat ederim.
gözlerine gönlüne iltifat ederim.
insanları güzeldir ancak cumhuriyetçi teyzeler bazen bıkkınlık verir. atatürk sevgisini o kadar bunaltacak şekilde yaşarlar ve yaşatırlar ki insana gına gelir. onlara rağmen bir insanın en mutlu olabileceği yerlerden biridir.
güzel izmir. güzel şehir.
memleketim diye söylemiyorum ama, eşsiz bir şehir izmir.
avrupai bir şehir yane. tamam, kabul ediyorum bok kokuyor ama biz bu durumdan muzdarip değiliz. bir izmirli olarak hayatımdan memnunum ben.
artık alıştık da denilebilir, ciğerlerimiz o kesif lağım kokusu ile dolmadan rahat edemiyoruz. ayrıca çekirdeğe "çiğdem", simide "gevrek" diyoruz.
elit, üstün, ayrıcalıklı, seçilmiş olmanın verdiği gururla. umarım düğünümüzü hollanda'ya gitmeden izmir'de yaparız hayrullah ile.
hayrullah sevgilim benim, akp ilçe teşkilat başkanıdır kendisi evleneceğiz kısmetse. evet.
avrupai bir şehir yane. tamam, kabul ediyorum bok kokuyor ama biz bu durumdan muzdarip değiliz. bir izmirli olarak hayatımdan memnunum ben.
artık alıştık da denilebilir, ciğerlerimiz o kesif lağım kokusu ile dolmadan rahat edemiyoruz. ayrıca çekirdeğe "çiğdem", simide "gevrek" diyoruz.
elit, üstün, ayrıcalıklı, seçilmiş olmanın verdiği gururla. umarım düğünümüzü hollanda'ya gitmeden izmir'de yaparız hayrullah ile.
hayrullah sevgilim benim, akp ilçe teşkilat başkanıdır kendisi evleneceğiz kısmetse. evet.
bir arada yaşama kültürü, demokrasiye bağlılık, atatürk sevgisi ve cumhuriyetçilik gibi birçok konuda diğer şehirlerimizden ayrılan güzel memleketim.
maalesef bazı kendini bilmez hemşehirlerim ve art niyetli izmir düşmanları yüzünden haksız eleştirilere maruz kalmaktadır.
izmir'in başka olduğu sadece izmirliler tarafından söylenen bir efsane gibi yansıtılmak istenmekte o art niyetli grup tarafından. gel gelelim bu bir realite.
en son çok sevdiğimiz ilber hocamız da üstüne basa basa söylemiş gerçekleri.
o keyifli programı izlemek isterseniz:
https://www.youtube.com/w...?v=Lb1VQLB-bkc&t=226s
maalesef bazı kendini bilmez hemşehirlerim ve art niyetli izmir düşmanları yüzünden haksız eleştirilere maruz kalmaktadır.
izmir'in başka olduğu sadece izmirliler tarafından söylenen bir efsane gibi yansıtılmak istenmekte o art niyetli grup tarafından. gel gelelim bu bir realite.
en son çok sevdiğimiz ilber hocamız da üstüne basa basa söylemiş gerçekleri.
o keyifli programı izlemek isterseniz:
https://www.youtube.com/w...?v=Lb1VQLB-bkc&t=226s
Yobazlardan sığınmak için gittiğim lakin beni Atatürkçülük ten soğutan şehir. Herkes sürekli Atatürk Atatürk deyip durmakta. Dincilerin Atatürkçü versiyonu gibiler. Çok yanılmışım izmir hakkında. Türkler her konuda yobazlarmis meğer
Güzel bir ege kenti.
Overrated kelimesinin hakkını sonuna kadar veren şehir.
Ileride işleri düzene koyup, yaşamak istedigim mükemmel şehir. Hayallerimi süslüyor resmen.
kısa şort giyen kızların mekânı.
Boyoz, Kumru, Lokma
izmir Köftesi, izmir Tulum Peyniri ünlüdür.
izmir Köftesi, izmir Tulum Peyniri ünlüdür.
Uygarlığın öteki adı.
Buram buram hoşgörü, nezaket, vatan bayrak sevgisi kokan, imbatını, boyozunu, insanını sevdiğim şehir.
Bekle beni izmir!
Seninle, yanında, kucağında yaşamak istiyorum.
Buram buram hoşgörü, nezaket, vatan bayrak sevgisi kokan, imbatını, boyozunu, insanını sevdiğim şehir.
Bekle beni izmir!
Seninle, yanında, kucağında yaşamak istiyorum.
Halkının büyük bir çoğunluğu Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olmayan şehir.
sanirim bilmeyenlere kuyruk acisi veren sehir. madem bilmiyorsun, neyine yorum yapmaya calisiyorsun ki? eksik kalin izmir'den, sizsiz daha iyi.
Bazen izmir gibiyim sımsıcak bi kumsal .
suriyeli istilasına uğramadan önce harikaydı.
kızları biraz, erkekleri biraz daha şeydir.
memlekettir
candır.
candır.
Doğduğum, büyüdüğüm, özlediklerimi koynunda rahat uykularına bırakıp çıktığım, gün geçtikçe gidilmesi daha da imkansızlaşmaya başlayan şehir.
Bir ayağım orada diye bir deyim vardır ya, artık maalesef bir ayağım orada değil. Hoş, çook uzun zamandır değildi ancak kardeşimin hala "bizim" şehrimizde oturması kalbimi hep ferahlatmış olsa gerek. Gel gör ki şehir her her zaman senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bugün itibariyle kardeşim de izmir'de yaşamıyor. O da maalesef başka bir şehire gitmek durumunda kaldı.
Bizi öksüz burakan şehir izmir... Bizi yrtim burakan şehir izmir... Bir gün seni bırakıp çıktık işte çok sevdiğimiz sokaklarından. Heep özlenen, özlenecek olan şehir.
Umarım birilerine güzel şeyler verir. Zira o birileri biz olmadık. Hep acı verdi bize.
Ayrıca Türkiye'nin en çekilemeyen şehri.
Bir ayağım orada diye bir deyim vardır ya, artık maalesef bir ayağım orada değil. Hoş, çook uzun zamandır değildi ancak kardeşimin hala "bizim" şehrimizde oturması kalbimi hep ferahlatmış olsa gerek. Gel gör ki şehir her her zaman senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bugün itibariyle kardeşim de izmir'de yaşamıyor. O da maalesef başka bir şehire gitmek durumunda kaldı.
Bizi öksüz burakan şehir izmir... Bizi yrtim burakan şehir izmir... Bir gün seni bırakıp çıktık işte çok sevdiğimiz sokaklarından. Heep özlenen, özlenecek olan şehir.
Umarım birilerine güzel şeyler verir. Zira o birileri biz olmadık. Hep acı verdi bize.
Ayrıca Türkiye'nin en çekilemeyen şehri.
göt donduruyor şu sıralar..
Şimdi hafif yağmurlu havasında göztepe'deki kafelere oturup çay eşliğinde Boşnak böreği yemek vardı dediğim şehir.
2009 yılında gittiğim şehir.
Eksileyen o çocuğu kim.
Eksileyen o çocuğu kim.
izmirliler için görüntülü ve sesli chat sitesi buldum arkadaşlar gelin görüşelim: http://www.izmirtanis.net/
dünden beri durmak bilmeyen yağmurun yağdığı, aşık olduğum güzel şehir...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar