bugün

entry'ler (9346)

sevgilim ben manyak oldum

işte geldim buradayım. Evet bekliyorum hadi.

ben bu yazıyı sana yazdım

Bugün sen gideli tam tamına 30 sene oldu. 30 koca sene. Küçük bir kız çocuğuydum gittiğinde. Sana doyamadım, sevgine doyamadım. Sensiz geçirdiğim ömür, seninle geçirdiğim çok katı. Haksızlıktı bu. Ama kim hakettiği hayatı hakettiği insanlarla surdurebiliyordi ki... Bundan 10 sene öncesine kadar sensizlikle baş edemiyordum hiç. Şimdilerde biraz biraz öğrendim. En azından artık, birisi anneannesi den bahsettiginde ağlamıyorum, beraber sevdiğimiz, yaptığımız bir seyi anlatırken gülümseyerek, gözlerim dolarak ama hıçkırıklara boğulmadan anlayabiliyorum. Seni çok sevdim, seni çok seviyorum. Ve çok uzun zamandan sonra bu gece rüyama geldin, çok teşekkür ederim sana. iyi ki varsın, iyi ki seninle büyüdüm. Sana daha çok satılabilir, seni daha çok sevdiğimi sana hissettirebilirdim. Önümüzde hayallerimizi gerceklestirebilecegimiz onlarca yıl vardı ama olmadı olamadı. Geçen yıllar hep isyandı.
Şimdi bu gece, seninle hiç vakit gecirmedigimkz bir sehirde senin için kaldırıyorum kadehimi.
iyi ki bu dünyadan geçtin ve geçerken beni yoluna kattın. Varlığın için, benim ben olmamı sağladığın için, her şey için sonsuz teşekkürler canım anneannem .
görsel

sizin hiç babanız öldü mü

Ölemiyor.... Her sn aklimda ölmüyor, öldüremiyorum içimde...

sen affetsen ben affetmem

Boynu bükük koyanları
Sen affetsen ben affetmem. Özlesem de ağlasam da affetmem.

Niye son günlerde beynimin bir yerinde bozuk ampul gibi yanıp yanıp sönüyor ve sana karşı özlem hissetiriyorsun ki ? Anlamak mümkün değil. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya da birilerine *ben Taner 'i çok özledim biliyor musun " demek istiyorum. Demedikce , içime attıkça o özlem içimde büyüyor . Bağ allahaskina yakıp durma şu ampulü.

musatafa sarıgül ün kafayı yemesi

Allah şifa versin.

izmir

Demişler ki "bir Antalya değildir , asla da olamayacaktır" gülerim ben buna. Önce Antalya izmir'in attığı tırnak olsun bi.

saç sakal tıraşının 100 lira olması

Ben hep 50 TL.lik kestiriyorum.

baba

Olmadık zamanlarda, anlamsızca ve istemsizce özlenen kişi. Annenin kocası, eski kocası vs vs.

yazarların ağızları

Genel itibariyle bozuktur. Sikli şoklu cümleler kurarlar. Cogayip.

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf etmekten çok hoşlanmasam da , babamı çok özledim.

hangi yazardan hoşlanıyorsunuz

Nerde lan benim adam? Bulsam soyliycem de bulamiom.

555 in 185 e bölünebilmesi

Bunu reçel yaparken konması gereken şekeri hesaplarken farketmediyse.... Matematik hayatın her alanında gerekli derken haklılardı.

akrep burcu erkeklerinin abaza olması

Tam olarak abazalik değil de, burç olarak genelde kadın erkek farketmeksizin sexi seviyorlar diyelim. Senden benden daha fazla seviyorlar diye bir burcu abaza ilan etmek de ne bileyim.

turkmen begi

Kalkacak oğlumuz, hayata daha da sıkı tutunacak. yine Antalya'da gülüp egleneceğiz hep beraber. Hadi aslanım . iyi haberlerini bekliyoruz be an.

17 05 2022 dövize birşeyler olması

Altın da koşturarak peşinde.

tengir budun

Allah acil şifalar versin. Sabahtan beri aklımız sizde. iyi haberlerinizi bekliyoruZ.

Keşke yazı yazmak yerine arayabilseydim, konusabilseydim. Mümkünatı yok.... Olduğun yerde iletişim kurulamıyor.
Tek söyleyebileceğim aslında , çok özlediğim... Çok çok özledim. O şen sesini, günaydın deyişini, seninle konuşabiliyor olmayı...
Doğar doğmaz senin kucağına verdiklerinde senin memene atlamış olmam ilk bağı seninle kurmuş olmam yıllar boyu ve hala seni ne kadar çok sevdiğimi açıklayan tek hadise sanırım. Senin sene 80de o karmaşada bile o zamanın Erzurum'undan kalkıp benim doğum günüm için izmir'e gelişin. O mevsimde, o tarihlerde... O dönemlerden en net hatırladığım şeyler, somestrelerde onca yolu benim için gelmiş olman, okulda bana sürpriz yapman.. nasıl bir mutluluktu o kocaman gülüşünü görmek... Ve bir gün sahilde yürürken sanırım beş altı yaşlarındayken, "ben sana anne diyeyim mi" deyisim. Sebebini sorduğunda annemin şişman oluşunu söylemem. Demek o zamandan beri sevmiyorum sismanlari ben. Sana çok benziyor olmamdan kaynaklı milletin sana " yanında sürekli taşıma senin çocuğun sanacaklar kısmetin kapanacak" demeleri, ilk önlüğümü senin dikmiş olman ki o zaman okula bile baslamiyordum sadece bir heves bir kapris. Ama nasıl bir sene boyunca her gün o önlüğü giyip, elime de üzerinde pembe panter olan kırmızı küçük çantayı alıp apartmanin önünde servis bekleyip, milletin okuldan döndüğü saatte eve çıkmıştım. Hoş sonrasında okumak için o kadar hevesli olmadım oraya hiç girmeyelim.
Evlendin, sonra o saçma sapan kızın doğdu. Kız olacağını öğrendiğimde ne çok dua ettim doğmasın diye. Ne senin ne anneannemin sevgisini paylaşmak istemiyordum. Maalesef doğdu. Yıllar sonra senden " bu bize hiç benzemiyor kime çekti böyle" cümlesini duymak benim için paha biçilmezdi ama ne olursa olsun ben senin yeğenin, o senin kızındı. Olsun sen de benim o'na on sene fark atarak +10 senelik teyzemdin. Sonra bir anneler gününden bir gün önce seninle Messenger kamerasından gülüşüp, konuşup, geleceğim halde sana sürpriz olsin diye gelemeyeceğini söyleyerek el sallayıp kapattık kamerayı. Sana sürpriz yapacaktım anneler gününde kapında beliriverecektim. Olmadı . Sen o el sallamadan sonra çektin gittin.
Sen yıllar önce,benim geleceğimi hiliyor ve bekliyordun ancak ben senin gideceğini bilemedim, o el sallamamin o beni çok sevdiğini söylemenin son olduğunu bilemedim. Yanında olamadım.
Bugun sen gideli 15 sene oluyor. Sensiz, koskoca bir onebes sene.... Özledim. Çok özledim. Seni çok seviyorum.

kadınların fotografını çeken iranlının son hali

Hâlâ tanınıyor olması herhangi bir şey yapılmadığının ispatı gibi. Olacakları düşünmüş ve timsah gözyaşları akıtmış.

sözlük yazarlarının itirafları

Rüyamda, büyüdüğüm evi, annemi ve çocukluk arkadaşlarımı gördüm. Birden uyandım yüzüm gülerek ve içimde tuhaf bir huzurla. Gözümü açıp huzuru hissettigim o an artık annemin olmadığını farkettim. Mutsuzum. Çok özledim.