bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğuzhan uğur12
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- aklını yitirmek4
- 50 tl ile rolling yapmak6
- slavko vincic15
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- horoz hayası çorbası5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- 2026 dünya kupası25
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- kadim kültürler4
- acıktım ben3
- laptop5
- tememda kenka nalaka10
- eski nahif sözlük kızları2
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
entry'ler (156)
kiz arkadasinizla ilk bulusmaniz ise sayet, alsancak celebi unlu mamuller'den yedirilmesi gerekendir. randevunuzun daha guzel gececegi tespitle sabitlenmistir..:)
görsel
sira var..
sira var..
sonunda memleketime donup, ailemi gordum.:)
bu halimize sukurler olsun.
- selam soyle.
+ ... selami var, o' da selam soyluyor.
+ ... selami var, o' da selam soyluyor.
cok severim, lakin genelde hasta bir sekilde geciriyorum.:)
yaninda sevdiginiz kisiyle yapilinca keyfinden yenmez, isterse 2 gun sursun..
su ana kadar ki her seyi annem sayesinde gerceklestirdim. bana hem anne hem babalik yapti. onun olmayisini bir anlik bile dusununce kalbimdeki aciyi fiziksel olarak hissediyorum. beni bu hayatta mutlu eden en buyuk sey de onu mutlu etmek oldu.
ee sonuc? kendini ye, bitir. sevip soylemeyince bakin soyle oluyor; o kisiye dahada baglaniyorsunuz, ve gozunuzde gitgide buyuyup ''bu bana hayatta bakmaz'' moduna girip, reddedilmekten korktugunuz icin platonik bir hal aliyorsunuz. kimse bu kadar degerli degil. ikili iliskilerde her zaman oncelik sizsiniz. seviyorsaniz soyleyin, hem kendinizi hem de zamaninizi harcamayin:)
görsel
genel olarak cevremde ki olaylara karsi bakisim.
genel olarak cevremde ki olaylara karsi bakisim.
1) sevsenizde, kendinizi size yalan soyleyen, saygisizlik eden ve sizi kucuk dusurup, kullanan insanlardan hemencecik uzaklastirin.
2) baskalarinin sizin hakkinda ne dusundugunu dusunmek en sonunda sizi hasta ruhlu biri haline getirecektir, umrunuzda olmasin!
3) gercekten sevip, deger verdiginiz insanlardan kendinizi saklamayin. sizin de yaralanabilir, hassas oldugunuzu belli edin. kimse her seyi mukemmelmis gibi davranan insanlarla bag kuramaz, kurmakta istemez cunku herkesin yaralari vardir.
4) hayata bir kere geldiginizi unutmayin. onu nasil harcamak istersiniz? kederlenerek mi? kendinizi sorgulayip, kendinizden nefret ederek mi? sizi gormeyip, degersiz hissettiren insanlarin pesinden kosarak mi? cesur olun. sizi her ne iyi hissettiriyorsa onu yapin, riskler alin ve tekrardan hayata yalnizca bir kere geldiginizi hatirlayin. mutlu edin ki mutlu olasiniz.
dipnot: daha o kadar cok sey var ki aklimda, yazsam essay cikar kesin. yalniz yazdiklarim kendimde de degistirdigim seyler, ve kesinlikle cok buyuk bir etkisi oldu bana. deneyin ve gorun.:)
2) baskalarinin sizin hakkinda ne dusundugunu dusunmek en sonunda sizi hasta ruhlu biri haline getirecektir, umrunuzda olmasin!
3) gercekten sevip, deger verdiginiz insanlardan kendinizi saklamayin. sizin de yaralanabilir, hassas oldugunuzu belli edin. kimse her seyi mukemmelmis gibi davranan insanlarla bag kuramaz, kurmakta istemez cunku herkesin yaralari vardir.
4) hayata bir kere geldiginizi unutmayin. onu nasil harcamak istersiniz? kederlenerek mi? kendinizi sorgulayip, kendinizden nefret ederek mi? sizi gormeyip, degersiz hissettiren insanlarin pesinden kosarak mi? cesur olun. sizi her ne iyi hissettiriyorsa onu yapin, riskler alin ve tekrardan hayata yalnizca bir kere geldiginizi hatirlayin. mutlu edin ki mutlu olasiniz.
dipnot: daha o kadar cok sey var ki aklimda, yazsam essay cikar kesin. yalniz yazdiklarim kendimde de degistirdigim seyler, ve kesinlikle cok buyuk bir etkisi oldu bana. deneyin ve gorun.:)
su anda icinde bulundugum pastanedir.
grev sagolsundur, 204 numarali eshota kaldik havalimani icin..
demin kahvaltida yemekhanede ki abla, sende degisik bir sey var dedi, boyle farkli bir sey. tam olarak bir iltifat mi cikaramadim ama, sagolsun yine de.
hoslandigim kizla bulusmadayken heyecandan ''ben seni arkadasim olarak goruyorum'' dedim sohbet ortasinda cok bicimsiz bir sekilde. sonra ki bulusmamizda bana ''kanka'' diye hitap ederek hoslandigi kisiyi anlatip, fikrimi sorup, taktik istedi.