bugün
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak10
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş6
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması8
- göz kanlanması6
- uludede'nin cenaze eventi8
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- 3 kere üst üste 31 çekmek9
- uludede'yi karıya götürmek7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- pick me girl5
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- ekmeğe çikolata sürmek7
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- avare be3
- gunluklerim aylik olmus4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi5
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- uludede nim mirası4
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı5
- söylenilen pembe yalanlar3
- gece gece nervioyu düşünüp efkarlanmak3
- eyeliner çekme yöntemleri7
- bana ayrılan sürenin sonuna geldik4
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- gece kapıya dayanan zombilere lahmacun ısmarlamak4
- sarma3
- yunan adalarına gitmek20
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- fatma betül sayan kaya64
- trump'ın iran açıklaması2
- dinci ahlaksızlığı19
- robotların insanlara baş kaldırması5
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- ciğer yiyen midesizler10
- ortaçağda cadı avlamak3
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- queen ravenna olarak aranızdan kopuyorum3
- ciğer vs kokoreç8
- arkadaşlar3
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- yunan aşığı tip15
- makyajın ciltte pütür durması5
- inci sözlük8
senden ne kadar nefret ettiğimi bilemezsin ama yinede sana kaçıp gelmek zorundayım istanbul.bu şehir bana yasaklı artık çünkü yasak bir aşk var gönlümde tutsak kalan.
sensizliğe alışmanın yolunu senden kaçıp gitmekte buldum.sen zayıf insan de bana ne isterden onu söyle ama sen olsan sensiz kalan belki intiharların kapı aralığından bu kadar çabuk kurtulamazdın.bense hala bir yerlerde sensiz de olsa seni yaşatmak için gidiyorum sen mutlu ol diye sevdiğin kadınla ben gidiyorum.istanbul'un boğazından bakarken alıştığmı haykıracağım ama unuttuğumu asla.
sensizliğe alışmanın yolunu senden kaçıp gitmekte buldum.sen zayıf insan de bana ne isterden onu söyle ama sen olsan sensiz kalan belki intiharların kapı aralığından bu kadar çabuk kurtulamazdın.bense hala bir yerlerde sensiz de olsa seni yaşatmak için gidiyorum sen mutlu ol diye sevdiğin kadınla ben gidiyorum.istanbul'un boğazından bakarken alıştığmı haykıracağım ama unuttuğumu asla.
insanın bu şehirde hapishanede yaşaması bile güzel. sevilmekten vazgeçilmez bir güzellik.
ne olursa olsun ağustos ayında yaşanılamayan bir şehirdir. nemli nemli kavruluyorsunuz efendim. hem de gece gündüz.
gece yarısı yine gösterdin güzel yüzünü, sende olmasan çekilmez bu hayat.
karadenizliler ve doğulular gittiğinde in ve cin açısından oyun sahası açılacak şehir
James Hetfield'la beraber aynı havayı soluyabildiğim tek şehir.
istanbul da hakkıyla nefes alan insanların sürekli şikayet edip, onsuz yapamayacakları kenttir. sadece istanbula özgü ayrı bir ruh vardır bu kentte..
orta doğu, balkanlar ve kafkasların her anlamda en büyük şehridir. bu yönüyle bu coğrafyanın finans, turizm, sanat ve cazibe merkezi olmayı sonuna kadar hakeden bir kenttir. bu yönde harcanan çabaları sonuna kadar destekliyoruz.
Taşı toprağı altın şehir. Üzerine sayısız şiir yazılmıştır 7 tepeli bu şehrin,peygamberimiz hadis-i şeriflerinde bizzat müjdelemiştir bu şehri alan komutanı,askerleri. Bazen kadim bir dost olmuştur, bazense en lanetli düşmanından birisi. Bu şehir farklıdır diğerlerinden, buram buram tarih kokusunu çekersiniz içinize. Ne devletler gelip geçmiştir üzerinden dünyanın en büyükleri hemde. Bir Roma geçmişitr üzerinden 'Konstantinapolis'ken, bir Osmanlı geçmiştir bu şehir 'istanbul' adıyla gerçek kimliğine bürünürken.
Boğazda çekersiniz kokusunu denizin içinize, martılarla paylaşırsınız simidinizi..
Kanlıca'da yersiniz çeşit çeşit yoğurdunuzu..
Tarihinide gezerek öğrenirsiniz bu yılların eskitemediği muhteşem şehrin ve epey gezmeniz gerekmekte tabi ki, tarih kokuyor çünkü her yeri..
Boğazda çekersiniz kokusunu denizin içinize, martılarla paylaşırsınız simidinizi..
Kanlıca'da yersiniz çeşit çeşit yoğurdunuzu..
Tarihinide gezerek öğrenirsiniz bu yılların eskitemediği muhteşem şehrin ve epey gezmeniz gerekmekte tabi ki, tarih kokuyor çünkü her yeri..
evin içinde bir oda, odada istanbul. odanın içinde bir ayna, aynada istanbul. bugün artık istanbul.
okan bayülgenin kızı.
yarından itibaren 5 günümü geçireceğim, sevgilim şehir.
güzeldir havasını solumayı bilene, aç bırakır, susuz yaşatır, nefesini keser... bunlar kendine çeker de çeker. gerçeği ayrı bir heyecan, rüyası farklı bir hezeyandır.
boğucu, sıkıcı, gerici bir şehirdir. o destansı dizeleri de ya ezberleyen, ya da parası olan okur bu şehirde. parası olan her yere aşık olur.
Birçok doğal güzelliği vardır
Büyüdüğüm kenttir
Maddiyat açısından durumu en iyi olan semti Eti'lerdir
Anadolu yakası efendi insanlarla doludur Avrupa yakası ise eğlence açısından güzeldir
Dünyaca beğenilen bir şehirdir
Büyüdüğüm kenttir
Maddiyat açısından durumu en iyi olan semti Eti'lerdir
Anadolu yakası efendi insanlarla doludur Avrupa yakası ise eğlence açısından güzeldir
Dünyaca beğenilen bir şehirdir
nüfusunun ne kadar olduğu içbir zaman tam olarak saptanamayacaktır bunda en önemli etken ise hiç durmadan artan nüfüsu, şehrin sınırlarının çift yönlü olarak büyümesi ve bir şekilde kayıt altına alınamayan kitlelerdir.
bir numarası yok bu şehrin, ya da artvin den buraya gelince böyle oluyor bilmiyorum..
istanbul un tadını tam anlamıyla almamıs insanların yasanacak degil gezilecek sehir dediği dunyanın ve tabiki türkiye nin en guzel sehri.
devlet gibi sehir : istanbul
tarihi ve ultra modern bir sehir.
tarihi ve ultra modern bir sehir.
istanbul'dan gitmenin en güzel yanı,
istanbul'a dönmektir...
istanbul'a dönmektir...
apaçi ve kıro merkezi.
tek başına 7-8 tane izmir çıkar bu şehirden. kıyaslama yaparken ölçülü olmak lazım.
tek yönlü istikamet.*
keşke orada doğsaydım dediğim, insanın butun sinir ve stresini alabilen -ama trafiğiyle o stresi geri verebilen- kız kulesiyle, köprüleriyle, yeşilliği doğal güzellikleriyle, her şeyden önce deniziyle insana huzur veren hayran kalınası şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar