bugün

entry'ler (16)

mavi göz

Mavi'nin tonları vardır çok sırıtmadıgı sürece güzeldir

Aslında sırıtmak yani göze çarpması güzel birşey ama uygun tonda oldugu sürece

Çok açık olmadıgı sürece Güzeldir ( Bence )

Açık tonlarınada uygun makyaj yapılırsa pek sırıtmaz ve daha güzel olur

Sarı saçla çok uyum sağlayan bir göz rengidir

Sarı saçlı mavi gözlü kişi kızda olsa erkekte olsa Güzel/yakışıklı olur

ela göz

Renk değiştiren göz rengidir.

Aslında Ela'nın anlamı turuncumsu bir renktir ama Ela renk değiştirmesiyle tanılır

Karanlıkta koyulaşan aydınlıkta Yeşil olan göz rengidir

Yeşil ve turuncu eşit miktarda odugu sürece gölgeden güneşe çıkan biri insanları şaşırtır

Tıpkı benim kuzenim Esra ablam gibi

Gölgeli yerlerde gözleri bal rengi gibidir Güneş'e çıktıgında gözleri şaşırtıcı bir şekilde Yeşil olur

Farklıdır , güzeldir renk değiştirmesiyle mucize gibidir

Ama her göz rengi güzeldir aslında insan iyi iyetli olunca ;)

eren bakıcı

Bu sene 26 yaşına girmiş 1984 doğumludur.

Hepsi'nin en güzel dans edeni ve en güzel yüzlüsüdür

Benin en çok yakıştıgı kızdır ( benim için )

iyi niyetli ve çevrecidir

Üyesi oldugu Hepsi şarkılarına rap bölümleriyle ayrı bir güzellik katan sanatçıdır

ilk oyunculugunu Hepsi 1 adlı dizinin başrolünü ( grup arkadaşlarıyla)oynayarak kanıtlamıştır

aysun kayacı

Doktorlar dizisindeki Kader karakteriyle beğendiğim oyuncudur

1.75 boyu , dolgun dudakları , ince beli ve sarı saçlarıyla çekici olmayı başaran bir kadındır.

Türkiye'nin en çekici kadınlarından bilinir

Birde gözleri biraz daha iri olsaydı...

Ancak gözleri orta boyda o kadarda küçük değil yan...

azerbaycan

Kardeş ülkemizdir

Çok sevdiğim bir ülke.

4yüz

Ben pek sevmem ama güzel şarkıları var ilk şarkıları dandini güzel olmazsada sonradan yaptıkları karşındayım , aşk yok vs. şarkıları beğendim başarılı bir grup

beren saat'in gözleri

Göz rengime benzeyen gözler

Benim için çok özel gözlerbçünkü Berenimin gözleri.

feminist

Kadın ve erkeğin eşit oldugumu gösteren kadınlardır.

maço

Kadın ve Erkek her zaman eşittir burada düşük seviyede olan varsa kadınlar değil kendilerini kadınlardan üstün görenlerdir çünkü kadınların değerini vw başarılarını hiçbir zaman anlayamazlar

Mütevasilik varken ağır laflarla ve kötü tavırlarıyla gözden düşen insanlardır

Kadınları alt seviyede görenelrdir hatta bazıları kadınları seviyesiz sanır

Zamanla pişmanlık duyuldugundan emin oldugum tiplerdir çünkü hiçbir kadın böyle bir erkekle yaşayamaz zorunlu yaşayan kadınlarda elbet nirgün özgürlüklerini arayacaklardır aramayanı çok nadirdir

Eminimki mütavazi olmaya deneseler daha mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olurlar...

türkiye

Canım Ülkem

Birçok başarısı olsada en önemlisi Sevgimizdir

Zamanla bazıları değişsede çoğu kişi sevgi doludur

Grurlandıgım milletim

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE...

türkiye nin en yakışıklı erkeği

Tabiiki Türkiye'nin en yakışıklı erkeği Türkiye'nin kurtarıcısı Sarı saçları Ve mavi gözleriyle "Mustafa Kemal Atatürk" tür...

istanbul

Birçok doğal güzelliği vardır

Büyüdüğüm kenttir

Maddiyat açısından durumu en iyi olan semti Eti'lerdir

Anadolu yakası efendi insanlarla doludur Avrupa yakası ise eğlence açısından güzeldir

Dünyaca beğenilen bir şehirdir

eren bakıcı

Doğallıgıyla üstün başarı sağlamıştır

Dans grubuyla Türkiye'yi çinde temsil etmiştir

Yıldızların altıdna müzikalinde rol almıştır

Güzelliğiyle birçok kişiyi kendine hayran bırakmıştır

gülçin ergül

Hepsiden sesi en güzel olan üye denilir oysa Eren gibi rap şarkıları Cemre gibi slow şarkıları söyleyemez yaseminle sesi biraz benziyor Herkese evleneceğim için gruptan ayrıldım dedi fanlar ön yargılı olunca ben söylemedim diyerek yalan söyledi Sesi güzel denildi ama bir seneler sorna çıkan sınglesi hiç tutmadı bundan sonrada başarısız olacagından eminim ama yinede BAŞARILAR...

hepsi

Türkiye'nin hem dans edip hem şarkı söyleyen ilk grubu

Mimar sinan ünüversitesi mezunudurlar

Çalışmaya onbeş yaşında başlamışlar ancak albümü çıkartmak için onsekiz yaşlarını beklemişlerdir

ilk albümlerini 2005 yılında çıkarmışlar

Dört kızdan oluşurdu ancak Gülçin Ergül gruptan ayrılınca Hepsi yola üç kişiyle başarılı bir şekilde devam etti

ilk şarkıları Yalan'ı yaparak herkesin gözüne girmişlerdir

şarkılarıyla

Danslarıyla

öz güvenleriyle

Ve Doğallıklarıyla

Murat boz , sezen aksu gibi başarılı isimlerle düet yapmışlardır

Grubun en büyük üyesi Eren ( 1984 doğumlu ) En küçük üyesi ise yasemin ( 1986 doğumlu)

Grubun ortancı üyesi ise 1985 doğumlu olan Cemre'dir

Grubun Menejerliğini ise şebnem özberk ( Grup üyesi Cemrenin annesi ) ve Evren ardamar yapmaktadır

Hepsi birçok başarılarıyla herkesi büyülemiş ve birçok ödülü almışlardır

8 , 15 yaşlarındaki çocuk fanları şuan 13 , 20 yaşlarında yaşlarında

Ünüversite mezunu fanları bile bulunmaktadır

Hepsi zamanla olgunlaşmışlar ve şarkılarını Tıpış Tıpışla Aşk herşeyi Affermi'yi karşılaştırabilirsiniz yada Yalan ile Yeter'i

Hepsi Son albümleri Geri Dönüşümle her zamanki gibi olay yaratmış ve hala göz önünde bulunmayı başarmış bir gruptur üsttelik bu albümlerinde grup üyesi Cemre kemer'in iki besteside bulunmaktadır

Cemre kemer ilk şarkıları Canıma değsin ve Aptal kafamla başarısını birkez daha kanıtlamıştır

Gruptan ayrılan Gülçin Ergül'ün sesi güçlü ve güzel bulunsada Gülçinsiz albümlerindede Hepsi Başarılı şarkılarıyla Beğenilmeyi başarmışlardır...

kahverengi göz

Aslında kıymetinin bilinmesi gereken göz rengidir ancak kimse kıymetini bilemez

•Güçlüdür , çabuk yorulmaz

• Güzeldir , bakılmaya doyulamaz

Kahverenginin tonları vardır koyu kahverengi bazen siyah sanılır oysa sanılanın aksine siyah göz yoktur yada çok nadirdir

Açık kahverengi karamel saçla mükemmel uyum sağlar koyu kahverengi ise siyah saçın vaz geçilmezidir

Her renk tene uyum sağlar buda Kahverengi gözün avantajlarını arttırır

Lensini almak istediğim göz rengidir ancak doğalı gerçekten bir başka oluyor her kahverengi gözlü kişi gözlerinin kıymetini bilmelidir ve güzeldir hemde güçlü

Bakışları çok anlamlıdır açık rengi gözlerde güzeldir ama kahverengi göz daha çekici bakar

Aslında Türkiye'de sıklıkla bulundugu için kıymeti bilinmez oysa ir bilinmediği şey daha vardır

•Şanlı kişilerin sayısının çok oldugu

Bazı yabancı ülkelerde pek bulunmaz bu yüzden kıymeti daha çok bilinir
© copyright 2005 - 2026