bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi25
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması3
- cin tarafından özel numaradan aranmak3
- sabahın köründe işe giden ezik6
- trump'ın iran açıklaması10
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- göz kanlanması11
- napolyon vs atatürk5
- birbirine iyi gelmek4
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- true'nın iran açıklaması5
- halkın teveccühü3
- günaydın sözlük sakinleri4
- sarma6
- maun suresi4
- bu sabah yağmur var istanbul da3
- uyku bruksizmi2
- salat yağ2
- utangaç apocu aktrollerin uğramadığı başlıklar4
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları2
- apo'ya selam göndermeye devlet aklı diyen troll2
- uludede'nin cenaze eventi11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın4
- artık benzin alırken fiyat tabelalarına bakmamak3
- özel uçak alacaklara tavsiyeler2
- iltica7
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
- kömbe7
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- sözlüğün en pick me girl yazarı2
- bugün doğum günü olan yazarlar4
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- tayyip i sevmeme nedenimiz2
- teknofest güneydoğu da üçüncü gün heyecanı2
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- yunan adalarına gitmek20
- fatma betül sayan kaya64
- dinci ahlaksızlığı19
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
istenmesede istensede yaşamak için mecburiyettir.
ilk aşkım senle olmak ızdırap dolu ama ne senle nede sensiz yaşanmayacak kadar bağımlı eden şehir yabancı eller yerleşti en güzel yerlerine.
içinde yaşayanlardan daha kaliteli bir popülasyonu hakeden eşsiz şehir.
hayatım boyunca etrafımdakilerin öve öve bitiremedikleri şehir. bir türlü gitmek kısmet olmadı.
trafiğinde 3 saat kalınca nefret ettiren, tatil için şehirsışına çıkıldığında özlenen şehir.
(bkz: seninle öğrendim nefretle sevgiyi)
(bkz: seninle öğrendim nefretle sevgiyi)
kıymeti bilinmeyen şehir.
binlerce kilometre uzaklardan insanların görmek için geldikleri, içinde yaşayanların kendisinden birhaber oldukları şehir.
yazık olmuş şehir.
binlerce kilometre uzaklardan insanların görmek için geldikleri, içinde yaşayanların kendisinden birhaber oldukları şehir.
yazık olmuş şehir.
aklınıza bile gelmeyecek yerlerinden,şehrin en gözalıcı manzaralarını görebileceğiniz güzide il.
istanbulda yaşarken nerelisin sorusuna bambaşka cevaplar verirsin. annenin babanın dedenin nereli olduğunu sorarlar. istanbul dışındaysan, bu soruya övünerek "istanbul" dersin. ayrıcalıktır.
şu sıralar bizi kısık ateşte pişiren şehir. *
an itibariyle ağlayan şehirdir. ağlamak yakışır.
avrupanın en büyük şehri.
ancak malesef avrupanın en dikkat çeken, en önemli şehri değil.
ancak malesef avrupanın en dikkat çeken, en önemli şehri değil.
Talat Sait Halman şiiridir.
Hangi ayazmadan su içsen
Başında kaç batın
Susuzluktan ölmüştür
Iğrıpları çekmeye gör
Boğazda her balığa
Bir orospu gömülmüştür
Dinmişse
Saraylarda düğünler
Harem ağası gülmüştür
Yangın yerlerinde tekbir
Yoksulların
Canevinden dökülmüştür
istanbul
Çağların görmekten korktuğu
Düştür..
Hangi ayazmadan su içsen
Başında kaç batın
Susuzluktan ölmüştür
Iğrıpları çekmeye gör
Boğazda her balığa
Bir orospu gömülmüştür
Dinmişse
Saraylarda düğünler
Harem ağası gülmüştür
Yangın yerlerinde tekbir
Yoksulların
Canevinden dökülmüştür
istanbul
Çağların görmekten korktuğu
Düştür..
hiçbir zaman elde edemeyeceğimi bildiğim halde peşinden koşmaktan zevk aldığım sevgilim gibisin istanbul...
(bkz: ıstanbul türkçesi)bülent ersoyun kullandığı dilin ismi
tekrardan ve tekrardan aniden başlayan sağanak yağmura tutulmuş şehir. 2010 yazı istanbul'da kültür başkentliğinden çok bu anormal yağışlarla hatırlanacaktır. bi de tabii "baaaay bayaaaaan şemsiye beeeeş liraaaa!" diye bağıran mini çakal girişimcilerle...
(bkz: aşk)
yıllar geçsede keşfedilecek yerlerinin olacağına inandığım, fotoğraf sanatçıları için vazgeçilmez bir şehir. VAZGEÇiLMEZiM...
3. dünya ülkelerinin kanını, bir vampir gibi emen gelişmiş ülkelerin, namusuz ve hırslı bir bakış ile kestikleri şehir. çünkü bahse konu olan şehir dünya'nın incisidir.
candır, canandır. uğruna yüzlerce şiir yazılmış, eskidikçe güzellleşen şarap misali bir aşuke ve maşukedir.
candır, canandır. uğruna yüzlerce şiir yazılmış, eskidikçe güzellleşen şarap misali bir aşuke ve maşukedir.
bu yıl kaçıp gideceğim şehir.
o nasıl bir sıcaktır arkadaş. o nasıl bir şehir düzenidir. evlerin üzerinden yüksek gerilim hattının geçtiği yerdir.
neyse macerama gelelim;
oldum olası anadolu yakasını sevmem. tesadüf bu ya sabiha gökçende akrabayı avrupaya yolladıktan sonraki günün sabahı evime yani anadolu yakasına döneyim dedim ama ne döndüm. sıcaktan bacaklarımın arası ıslandı. sanki adet görmüş gibiyim ulan. gidip orkid alacaktım yav. kadınları o gün çok iyi anladım. soğuk su içmekten boğazım şişti. allah sabır versin dışardakilere yav.*
neyse macerama gelelim;
oldum olası anadolu yakasını sevmem. tesadüf bu ya sabiha gökçende akrabayı avrupaya yolladıktan sonraki günün sabahı evime yani anadolu yakasına döneyim dedim ama ne döndüm. sıcaktan bacaklarımın arası ıslandı. sanki adet görmüş gibiyim ulan. gidip orkid alacaktım yav. kadınları o gün çok iyi anladım. soğuk su içmekten boğazım şişti. allah sabır versin dışardakilere yav.*
başka yerde nasıl yaşanılır ki, diye düşündüren şehirdir. özeldir.
istanbul derki : beni güzel bulduğunuz için değil ben zaten güzel olduğum için hayransınız...
türkiye de bir istanbul vardır birde diğer şehirler.herşey istanbul içindir.en güzel mekanlar istanbuldadır, en güzel kadınlar izmirli olsada istanbulda caddelerinde gezerler, en zenginler ve en fakirler istanbulda yaşar.paran olmassa istanbuldasındır ama istanbulu yaşayamazsın.
yaşanması için hakedilmesi gerekilen bir şehir zamanında bir savaş yapıldı ve hakeden kazandı... istanbulu çok kötüleyen insanlar var ama bilmiyorlar ki burayı kötü yapan insanlardır. canım şehrimin güzelim boğazımın dili yok ki konuşsun olsa kim bilir neler söyleyecek bizlerin bilmediği görmediği...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar