bugün

entry'ler (15)

sevgilisini aldatan erkek

en iğrenç insan türüdür.fakat varlığı kimseyi rahatsız etmemelidir.iplenmeyesice bir mahluktur.

sözlükte tanıdığı olmayan yazar

iyi birşey mi kötü birşey mi?henüz bilemediğim ama şimdilik aralarında olmaktan gocunmadığım bir grup.

rtük ceza duyurularının soluksuz izlenmesi

çok ironik bir durum.

fazıl say

Hande ataizi'nin eski sevgilisi.

fazıl say

''arabesk rap yavşaklıktır.'' şeklinde radikal bir söz söyleyebilen, yetenekli bir piyanist.

spermler arasındaki diyaloglar

-oğlum bak virüs geçiyor.
-..(bakar)
-ahahahahahy geçtim be.uyu sen.

hastası olunan sözler

ben bir sihirbazdım ama önce kendimi kaybettim.

sinirli okul müdürü

yüzüne bakınca, içinizde tüm boşluklarını karpuzla doldurup ineklerin önüne atma isteği uyandırdığı halde, önünden ''günaydın hocam!!'' diyerek geçilen kişilerdir.

ilk ucus

astral bir şekilde yapıldığında geri dönüşte çok büyük bir arzu -gerçeğini yapmaya duyulan- uyandıran , gerçek hayatta yaşanamadıkça içte gitgide büyüyen bir boşluk oluşmasına neden olan eylem.

kafayi mi yiyorum yoksa

astral seyahat esnasında ashton kutcher ile tanışıp,onun astral seyahat hostu olduğunu öğrenen kızın, astralden dönünce kendine sorduğu soru.

çaylaksınız

insanın kendisini ikinci sınıf, ucube gibi hissetmesine neden olan ama aynı zamanda bir an önce üzerinden atabilmek için çalıştığı , körükleyici bir durum.

istanbul

(bkz: ıstanbul türkçesi)bülent ersoyun kullandığı dilin ismi

sanırım kusacağım

anlatmaktan dilinde tüy bittiği halde karşında ki kişinin seni hala anlamaması durumunda kullanılan cümle. (bkz: yeter mideme dokunuyosun artık)

peki bu bilgi gerçek hayatta ne işime yarayacak

sürtünmesiz bir ortam sağlama ihtimali olmamasına rağmen sürtünmenin ihmal edildiği ortamlarda eğik düzlemde ki cismin hız formülünü bilmek.

izmir denince akla gelen şeyler

Aydın iline komşu olması,
Aydının Kuşadasının izmirin Kuşadası sanılması,
aynı şekilde izmir Selçuk'un Aydın Selçuk sanılması.
© copyright 2005 - 2026