bugün
- silver ile evlenecek erkek41
- rica etsem beni linçler misiniz14
- resmine 31 çektim de yattım3
- ellerim bos gonlum hos29
- nervio hamferdi10
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sürü zekası7
- simko312
- avukat sevgili8
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- ne mutlu türküm diyene3
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sözlükte yapılacak en büyük hata4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- sözlüğün toplam zekası6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- katatespizartmasi16
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- morkstar6
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- tarihin üç kırılma noktası2
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- parayla saadet olması18
- ortama girince herkesin susması11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- tuzlu kahve dizisi7
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- motordan düşmek6
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- sarhoş olmak3
- sarapci koala61
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- özel mesaj ifşası5
Savunmaya geçti göcü yoksa duygusal mevzular mi var bro.
görsel
Hayır o umurumuzda degil de az dötünü kaydırıp tahtada yer açsaydı da jack abimizi yakmasaydı iyiydi. rip mokv.
Hayır o umurumuzda degil de az dötünü kaydırıp tahtada yer açsaydı da jack abimizi yakmasaydı iyiydi. rip mokv.
Başkasının terbiyesizliğinin avukatı sen misin gli?
Değilim sen de iremin değilsin kastettiğim de bu. Başkası yerine konusulması seni rahatsız ediyorsa sen de yapma.
geri dönmesi umudumuzdur.
Duygusal mevzular mı yazmış adama bak.
iftira çok büyük haksızlıktır. Gocu yıllardır tanıdığımız biridir, hiçbir kadına yanlış bir hareketinin olduğunu görmedim, duymadım; ispatlayamayacağınız saçmalıkları iddia da etmeyin.
iftira çok büyük haksızlıktır. Gocu yıllardır tanıdığımız biridir, hiçbir kadına yanlış bir hareketinin olduğunu görmedim, duymadım; ispatlayamayacağınız saçmalıkları iddia da etmeyin.
Ben kolay insan silerim. Özellikle ahlaksızdan yana insanı hemen silerim. Elendin gli.
Üsttekinin Boş lakırdı yaptıgı belli, itham ettiği şeyin dogrusunu zaten herkes biliyor. Bi drama görüp koşup lafta savunuculuğa gelen diger avukata sözüm.
Sana gelince irem yerine konusman ve bunu zamanında ben hesabımı silip gittiğimde ardımdan sistematik sekilde yaptıgını bildiğin halde yapman benim derdim. Bilmukabele, ahlaksızlık eden birine maşa tuttugumu düşünen biri benim için hiç olmamıştır.
Sana gelince irem yerine konusman ve bunu zamanında ben hesabımı silip gittiğimde ardımdan sistematik sekilde yaptıgını bildiğin halde yapman benim derdim. Bilmukabele, ahlaksızlık eden birine maşa tuttugumu düşünen biri benim için hiç olmamıştır.
Sözlükte bir iki tane abazan kendisini övüyor diye kendini kanaat önderi sanan birileri lütfen benden de arkadaşlarımdan da uzak dursun.
Hiç kusura bakmayın yok güzelsiniz diye yok bilmem kaç gnonuz var diye size tapınamayacağız, keşke övündüğünüz erdemli taraflarınız olsa...
Hiç kusura bakmayın yok güzelsiniz diye yok bilmem kaç gnonuz var diye size tapınamayacağız, keşke övündüğünüz erdemli taraflarınız olsa...
Finike portakallarıyla ünlü Antalya şehrimiz de oturan arabası olan bağyan.
--spoiler--
burda herkes herkese atar tutar yarası olan gocunur. evliysen karın okuyorsa kızların nick altı yazılarına da mutlu olmuyordur herhalde. yazdıklarını kayda aldım. söv bakalım savcılık ifadende ne diyeceksin. burda tahmin etmediğin kişiler emniyet personeli yada adliye personeli olabilir. sonra tebligat gelince ettiğin tehditlerin altında kalırsın.
--spoiler--
Beni dava etmekle tehdit eden her alçağa tek lafım var, et de kimliğini öğreneyim. Çok netim ya, fındık kadar erkek bana kimliğini ifşalasın. Bakalım ne oluyor. Hala alçak imalarına devam edip, dava tehtidi arkasına saklanmak nasıl aşağı bir korkaklık türü? Dava et, kimliğini öğreneyim. Netim *
burda herkes herkese atar tutar yarası olan gocunur. evliysen karın okuyorsa kızların nick altı yazılarına da mutlu olmuyordur herhalde. yazdıklarını kayda aldım. söv bakalım savcılık ifadende ne diyeceksin. burda tahmin etmediğin kişiler emniyet personeli yada adliye personeli olabilir. sonra tebligat gelince ettiğin tehditlerin altında kalırsın.
--spoiler--
Beni dava etmekle tehdit eden her alçağa tek lafım var, et de kimliğini öğreneyim. Çok netim ya, fındık kadar erkek bana kimliğini ifşalasın. Bakalım ne oluyor. Hala alçak imalarına devam edip, dava tehtidi arkasına saklanmak nasıl aşağı bir korkaklık türü? Dava et, kimliğini öğreneyim. Netim *
ireme laf etmeyin olay çıkartmayalım.
Ayrıca algı da yapmayın kız hür iradesi ile gitti.
Gelirse bu arada maymuna çevirir sizi de bence susun.
Ayrıca algı da yapmayın kız hür iradesi ile gitti.
Gelirse bu arada maymuna çevirir sizi de bence susun.
Hanımlar çarpışınca üzülüyorum ya. Zira bunun sonucunda bir hanım yazar çaylak veya silik olursa sözlüğün kalitesi açısından kayıp. Zaten 3-4 taneler. (bkz: swh)
ireme laf eden yok. tanımam etmem dese kapancak konu.ben kimseye kufur etmem. Küfür edene de gereğini yaparım. Anonim olmaya güvenmesin kimse.
Ulan tipim belli, takıldığım yerler belli. Fındık kadar karakteri olan gelir lan. Burada anonim olmayan tek yazar benim.
Kimle konuştugunu bilmeyen biri için fazla iddialısın. Neyse yolum düşerse gelcem. Resmi olursa kusura bakma. Bu aralar yoğun çalışıyoruz.
vay anasını sayın seyirciler.. kız sözlükte olmadığı halde kasırga kopardı. Kıza bak beee!
Sen neymişsin be irem..
Buraları okuyup gülüyordur herhalde.
Sen neymişsin be irem..
Buraları okuyup gülüyordur herhalde.
Hiç beklemediğin anda gelcem söz.
Çok korktum. Ben gerekli yerlere bildirimi yaptım. Savcılık ivedilikle ilgilenecektir. Ötesini sen düşün.
Öf sıkıldım ne boş çocuk çıktın ya.
instagramda bir kız gördüm. aklıma iremga geldi. iremga olabilir mi bu?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar