bugün

entry'ler (334)

sdg ypg'nin feshi

Günün güzel haberi. Suriye’de gerçekleşmiştir.

https://www.defenceturk.n...orgutu-ypg-sdg-feshedildi

türk bayrağını indirip yerine pkk paçavrası çekmek

Olamaz…
PKK yok ki artık, iptal oldu, fesih oldu.

sarapci koala

Ak partili olmadığını beyan ediyor ama galiba bu son çözüm süreci sebebiyle erdoğan ve Bahçeli’ye sempati duymaya başlamış bir yazar.
Kendi tercihidir. Tercihlere saygı duyalım.

yaşlı kezo

Komşu dedikodusu yapar, altın günü hesaplar.

izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek

Ya karar verin arkadaşlar o koku neydi?
Bok mu parfüm mü yoksa ney? (bkz: swh)

izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek

--spoiler--
geçen sene gerçekten de bok kokuyordu valla. izmir'de vapura binmiştim, vapura binmekten soğumuştum. gene 1 gün sabredemedim entry girmeye ya. çok ilgi çekici bir konu. bok kokusu olmasa da bir koku vardı. *
--spoiler--

Aykolik kardeş siz var diyorsunuz ama bazı yazarlar yok diyor. Emin misiniz, var mıydı?
(bkz: bok kokusu)

her yer bok kokuyor arkadaş her yer

Yok hava sıcak ondan bu koku. Esmiyor ya. Ama Kanalizasyon arıtmalarının yetersiz olduğu doğrudur.

kalp ritmini hızlandıran şeyler

Sözlükte sanal ortamdaki anonim kız için kalp çarpıntısı imkansızdır.
Fakat Reelde ilk defa buluştuğum kız yanıma doğru yaklaşınca kalp atışım hızlanıyor, bu gerçek. Bir gün bu datelerden birinde kalpten gideceğim.

flört kelimesinin son zamanlarda sık kullanılması

Halbuki Avrupa’da 16. Asırdan beridir var bu kelime. Türkiye’de ise ilk kez 1924 yılında Mehmet Bahaettin’in [Yeni Türkçe Lugat] sözlüğünde yer almış. Çok geriden takip ediyoruz batıyı. Swh.

nervio varıdı nerede o

Bitmedi mi cezası ya? Aman allahım ne bitmez çilesi varmış (!) swh.

ay pardon diyen erkek

Anca % 1 falandır. Yüzde % 99 kadınlar kullanır bu cümleyi.

yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması

Yahudi korkusuz falan değil. Dünyanın en korkak milletidir. Gazze’ye karadan girip operasyon yapamadı korkusundan. Uzaktan veya yukarıdan bomba, füze yağdırarak Gazze’yi haritadan sildi. Ama Yanına bile yaklaşamadı korkaklar, uzaktan bobaladı. Çocuğa ve insana değer verdiği falan da yok ayrıca. En az 50 bin çocuk bebek öldürdü vicdansızlar.

yaşlı yuzırlar ölsün be

Amuce sert içsel diyalog yapıyor galiba. Swh.

dilek imamoğlunun ateş eden mayosu

Mayosunda veya denize girmesinde bir anormallik yok ama Eşi cezaevinde zor günler geçirirken daha doğrusu birlikte zor günler geçiriyorlarken bu neşeli tatil tablosu normal mi?Tartışılır…

Benim kişisel görüşüm “başında bu bela durum varken” bu sene bu eğlenceli tatile gitmesen ne olurdu?

Belden aşağı vurmak için yemlenen paralı şerefsiz trollere ne güzel de ortam hazırlamış…

hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir

Ben hiç olmadım. Gizli akpli’den sonra şimdi de gizli i.ne olduk. Swh.
Not: henüz 3 aylığım.

şükredin yeğenim

Çok tatlı dayılar söylüyor bunu, seviyorum onları. bir gün bunlardan biri elimde kalabilir, severken yani.

ölmedeyiz uludağ sözlük

Aha hastanelik olmuş. Geçmiş olsun.

faşo zall

Faşo demeyelim, Uludağ sözlüğün emiridir.

migros'a sorulacak tek soru

--spoiler--

hiç olmazsa parasını aslan gibi ödemişsin helali hoş olsun

--spoiler--

Öyle şey olur mu, bu parayı koskoca holdinge mi bağışlayacak? (Anadolu grubu)
birim fiyatı yanlış hesaplanmış, düzeltilir o. Fişini ve ürün barkodunu atmadıysa.
fazla alınan paranın iadesini alır ki alsın yani.

Özilhanlardan daha mı zengin?

arkadaşlar çok hastayım ya

Bu klimalar fena çarpıyor hepimizi. En iyi tedavi birkaç gün istirahat ama çalışma hayatında bu zor. Pek bir işe yaramasa da Çorba, ıhlamur, ağrı kesici gibi şeyler kullanılabilir. Sabırdan başka seçenek yok gibi aslında. Geçmiş olsun.
© copyright 2005 - 2026