bugün

entry'ler (773)

sarapci koala

Çalanın değil çalışanın yanında olmak istiyormuş.

sözlük yazarlarının kombinleri

görsel

diamond basphorus

görsel

ışıktan altın elde etmek

Işığı yakalayabilirsen neden olmasın.

bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir

Önce siz domalmış fotonuzu kendisine gösterin. Sonra diyin ki ben gösterdim şimdi sıra sende hadi bakalım.

sözlükten hatun götürmek

Hepsi 100 kg ve üstü olduğu için zordur. Fıtık etkisi yaratır.

gammaz gammazı neresinden tanır

Pipilerine bakarak. Küçük pipiliyse kesin gammazdır çünkü zall onları gammaz seçiyor. Kendisi de biliyor ki küçük pipiler büyük pipilileri kıskandığı için sürekli olarak onları gammazlar. Böylelikle sözlükte huzur ve refah ortamı oluşur. Zall ın kendisi küçük ama etkisi büyük taktiği budur. Pipipipipi.

askerde üst devre tokatlamak

Bundan yıllar yıllar önce yaptığım olay. Şöyle ki ; usta birliğine yeni gelmişiz, oradan bir tane 1.85 boylarında ki 1e 3 üst devre gel bakiyim buraya dedi. Gittim buyur dedim. Git bana 1 paket kısa samsun al gel dedi. Hadi len oradan düdük dedim kendisine. Vaay sen misin öyle diyen diyerek ayağıma botuyla vurdu.lan ne oluyor demeye kalmadım iki tokat attım şapşiğe. Bu başladı ağlamaya tam o sırada bütün 1e 3 ler toplanmış toplam on kişi filan peşime koşturmaya kalktılar. Onlar kovalıyor ben kaçıyorum, onlar kovalıyor ben kaçıyorum tokatladığım istanbullu üst devre de en arkada yakalayın onu diye bağırıyor. Derken bir binanın etrafında dönmeye başladık, ben hızlı koştuğum için onlara yetiştim arkasında koşmaya başladım bu sefer onlar kaçarken ben kovalamaya başladım. Bu enayiler durumu çakozladı. Ben de az ileride dedelerimi gördüm 80e 4 ler yani büyük götler. Pipipipipi. Aralarına daldım dedelerim kurtarın beni öldürecek bu piçler(1e3)ler dedim. Arkalarına bakmadan kaçtı enayiler. Mel mel mel.

karizmatik soyadları

Davutoğlu, karamollaoğlu, kaftancıoğlu,kılıçdaroğlu, imamoğlu.
Öğğk.

era7capone

Anlamıyıcak ne var ibnelere diyor işte.
(bkz: adam olacak ibne)

zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük

Tatsız sakız çiğnemeyi bırakacam. Artık zenginim çünkü. bakkala gidip ver bakim oradan iki tane tatlı sakız diyecem.

trump'a anket şoku

(bkz: ay ben şok)

karması 2000 den çok olanların biraz şey olması

Benimkisi (-1).

sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak

Galiba yok şarapçı kardeş Bu sene de bekarsın.

ekşi sözlük çaylak onay sırası

Lanetli olunca gene gel.

dinci mizahı

Dinciler sksn seni pezemenk.

sarapci koala

(bkz: şarapçıyı içirtmeyiz)

sarapci koala

(bkz: koalayı yedirmeyiz)

azerbaycan a yerleşmek

Çok yahşi bir durum.

hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz

Gibson 9