bugün

entry'ler (3204)

yazarların 2005 yılı maaşları

beşe gidiyordum ben.

sol frame sapıtmış

hayır siz sapıttınız.

hayatın boş olduğu gerçeği

hayır siz boşsunuz. selamün aleyküm.

kemal kılıçdaroğlu

Para istiyorsan toplayıp verseydik. Ne istiyorsun be ne istiyorsun bir beş yılımızı daha mı istiyorsun? zaten borçlusun.

iremga

Şu öbür sözlükten sürekli buraya haber veriliyor ya sanki orası sahne arkasıymış gibi hissettiriyor bana. Büyük trajedilerde de önemli olaylar vurdulu kırdılı şeyler hep sahne arkasında olur kötü etkilenmesinler diye seyircilere gösterilmez.
Yani Şöyle asıl sahneye gelin de bir seyir zevki verin. Ortada oynayın be nereye gidiyorsunuz? Yeriniz burasıdır.

ofsaytın ne olduğunu bilen kız

Dikkit idilim biylir.
Sizin anlayabildiğiniz bir şeyi kadınların anlamama ihtimali yok; en fazla kendinizi bir şey zannedin, kırılgan egolarınız incinmesin diye bir şeyleri bilmiyor, anlamıyor, yapamıyor gibi davranıyorlar.

sözlükte kimse olmaması

Ben de buradayım on beş gün gelmedim mahvetmişsiniz ortamı. Kişi kendinin gammazıdır bu saatten sonra lütfen biraz otokontrol artık. insan gibi cümleler kurarak bir şeyler zırvalayacaksınız zaten çok zor değil. Şurada bile terbiyesizlik, adilik, kim olduğunu bile bilmediği birilerine düşmanlık yapmak onları bezdirmeye yenmeye çalışmak gerçekten acınacak bir davranış.

sözlük bitti

Ne yapacağız şimdi tivit mi atacağız bebe gibi?

uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz

Bu malum yazar denilen kişi kim arkadaşlar? Malum kişi diyince bir tek kişi geliyor aklıma o değildir yaşlandı artık. Herkes her şeye bu kadar hakim olmak zorunda değil. Voldemort mu bu? Söyleyin yasaklı nick mi?

susadım çeşmeye gammaz olaydım

Gammaz nedendir bunca senelerdir seninim bırakma beni. Ya bir haber yolla ya gocuya vatsaptan yaz dayanamam unutma beni.

Giden gammazlara ithaf edilmiştir…

yorgun mermi

Neler olmuş bilmiyorum ama senin yüzünden olmuştur.

susadım çeşmeye gammaz olaydım

Bu çok komik yalnız özür dilerim ama bu gevşek ioçk beni güldürdü.

iremga

irem niye silik neler oluyor allahınız aşkına?

zall'in yaptigi gammaz anketi

Hiçbir şey anlamadım kim gammaz bilmiyorum ki. Ortalığı çok karıştırmışsınız ben yine akp’ye vereceğim.

yorgun mermi

Selam düdük makarnaları beni özlemişsiniz çok şaşırdım. Bugün çok gerginim hepinizi döveceğim patatesciğim hariç.

julius caesar

“Sezarı gömmeye geldim övmeye değil.”
Sezarcığım canım kadın sana diyor ki “sezar bugün dışarı çıkmasın. Sabahlara kadar kötü rüyalar gördüm imdat! sezarı öldürüyorlar diye çığlıklar attım. Başına kötü bir şey gelecek sezar çıkmasın.” sezar’a diyor sezar çıkmasın diye. Böyle üçüncü bir kişiymiş gibi bahsediyorlar çok komiğime gidiyor.
Sezar da tutturmuş diyor ki: Sezar çıkacak bugün. Sezar’a korkak demezler mi?
Desinler be canım on beş yerinden hançerleyeceklerine desinler. Tacı giyersin susturursun enayi misin? Al çıktı sezar n’oldu öldürdüler. Dirseklerine kadar sezar’ın kanına bulandılar evet brutus de. iyi mi oldu şimdi? Ne çilekeş bir kadınmışsın calpurnia.
“Öyleyse yıkıl sezar!”

dostoyevski vs tolstoy

Bence dostonun getir götürünü gonçarov yapmalı. Tolstoy yaşlı başlı adam ayıptır.

sevgiliniz sözlük hesabını sil dese ne yaparsınız

Silerim ben. Arkadaşlar adios derim size oruvar derim. Hadi “hoççakalın ben gidiyom.” derim. Dönüp arkama bakmam bile. Sonuçta Burada çok az eğleniyorum herhalde eşek değilse beni sizden fazla eğlendirir ama canım sıkılırsa geri gelirim. Canım ne istiyorsa onu yaparım yani ama sevgilim sözünü dinlediğimi sanar mutlu olur. Yazık.

dostoyevski vs tolstoy

Üfürükçü seçememiş olabilir entel olduğu için… ben hemen seçeyim bütün kalbimle dostoyevski.

sokaklarda köpeklerle yaşadığımız karanlık dönem

Chpli belediyeler çok iş birlikçi davrandılar bu konuda. Herhalde mansur’un yaptıklarını görmediniz. Olabilir. Akp propagandası için uygun bir konu olduğunu sanmıyorum.
© copyright 2005 - 2026