bugün

entry'ler (3333)

arkadaşlar bakar mısınız

Ben yarasa görüyorum ejderha da olabilir. Patates uyumak yok canım.

en son alınan hediye

Babam simit aldı ama bayat.

sözlük kavgalarındaki avamlık

Nerede kavga ya yarım saat gittik hemen paketleyip kaldırmışsınız kavgayı. Benim dövüşesim vardı. Nezaketen de olsa bir sorulur sen de bir kere vurur musun diye.

yorgun mermi

Ben işte öyleyimdir hafifletirim. Ricalar.

bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler

Zeytinburnu.

gece gece uzun entry giren yazar

Yok ki zaten. Ben girerim ama üç saat sonra hepiniz uyuyunca zırvalayacağım bir şeyler.

çırçıplak yatmak

Çırılçıplaktan daha güzel bir kelime. Bazı yanlışlar böyledir.

gülümse diye darlayan fotoğrafçı

Ne kadar yoran bir insan bu ya. Fotoğrafçının gülümse demesinden de travma çıkarıyor. Ne diyecek gülümse diyecek tabii tek repliği o zaten.

vantilatörü kendine çevirmek

Çok bencil hissettirir.

kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması

Gene başladııı gene başladııı.

dünyanın en güzel tatlısı

Kendi yaptığınızdır malum kişinin çaylaklığı bitmeden bir pasta yapacağım yeriz.

her şey stresten diyen alim

Arif olabilir mi? Anlamış çünkü.

oğlak burcu kadını

Uyudular galiba herkes uyudu ben kaldım çünkü. Ben de oğlak değilim.

kızılay

kızılay ve afad başındaki içindeki insanları beğenmiyor olsak bile yine kanımızla malımızla kişisel çabamızla desteklememiz gereken kurumlar.

kızılay’ın çadır satması, kan satması, kızılay başkanının kendisi, kurumun ticari faaliyet yürütmesi tabii ki konuşulur. hatta afet zamanında değil şu anda da mesele olması gerekir.

kızılay’ın maalesef en olmaması gereken zamanda şeffaflığını halkın güvenini bir şekilde kaybetmesi insanları haluk levent’e olması gerekenden daha çok güvenmeye itti. burada tek suçlu haluk levent ve yardım yapmak için güvenecek bir yer arayan insanlar değildir herhalde. kızılay’ın afad’ın güvenirliğini zedeleyenler de sorumludur.

kerem kınık da sorumludur ama kerem kınık kızılay değildir zaten gitti ama haluk levent ahbap’ın kendisidir. bu farkı çok kişi anlayamıyor gibi geliyor bana. ahbap’tan böyle bir şey çıkmasını hiç beklemediğim halde kızılay’ın yerine ahbap’ın desteklenmesi, birbirine denk görülmesi bana üç yıldır çok garip geliyor. insanlar neredeyse kanını bile haluk levent’e teklif edecek duruma gelmişti. şimdi o da yaptıklarının hesabını versin düşünemeyeceğimiz kadar vicdansızmış ama biz artık bir kere daha kızılay’ın yerine bir şey konulamayacağını kızılay’ı boykot etmek gibi bir seçeneğin olmadığını anlamalıyız. bugüne kadar kan bağışından bahsedilince özellikle deprem bölgesinde “ben kızılay’ı boykot ediyorum.” diyen çok insanla karşılaştığım için söylüyorum. böyle bir seçenek hiçbir zaman yoktu. kan ihtiyacı olduğunda ne haluk levent -halihazırda dolandırıcı çıkmamış olsa bile- ne başkası bize yardım edemez.
biz de onu kaderine terk edemeyiz yoksa başka çok adam çıkar bizi dolandıracak.

antipanik

Beni dolandırmıştır kendisini allaha havale ediyorum.

bana 1 hafta süre ver diyen partner

Sürede doksan sekiz yıl uzatmaya gidebiliriz.

kadınların zeki erkek takıntısı

Ne tehlikesi bizi mi dolandıracak? Bizi herkes dolandırıyor bari zeki biri dolandırsın. Hem ne kadar zeki olabilir immanuel kant mı denk gelecek en fazla kant’ı okumuş biri olur onu da ben zaten döverim enayi.

Edit: al işte beni başlığı açan da dolandırdı. Kaçmış.

tuzak radar sistemi kaldırıldı

Yok ki öyle bir şey hayat hızlı radarlar saklanıyor.

yüzbin lira giren ev

Yatlarda yelken oluyor mu ya?

bir erkeğin unutamadığı kadın olmak

Ben unutunca ne önemi var? beni unutamadığını hiç hatırlamıyorum.
© copyright 2005 - 2026