bugün
- sude sendromu10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek7
- yagmurcu3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı3
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak4
- 30 yaşına girmek6
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- ey insan3
- samed agirbas3
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- silver ile evlenecek erkek52
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- dindarların çoğunun fakir olması10
- euro 20163
- mauro icardi13
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sarapci koala58
- and the oscar goes to5
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- sıfır atık vakfı3
- akrostişli şiir6
- bayern münih2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- claudian clouds4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- devlet bahçeli2
- dün gece ne oldu13
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
entry'ler (3539)
Ulupuanlarla alıyorum. Duygu olduğunu nereden çıkardınız ahlakın?
Benimdir herhalde. Hissettirir.
Yanlışlıkla karşıya geçtim hoşunuza gitti mi?
Arabalarınızı saklayın trafikteyim.
Arabalarınızı saklayın trafikteyim.
Sıcak filan değilim buz gibiyim.
“Dünya, bir kurtarıcılar cehennemi; diogenes’in elinde lambasıyla aradığı ilgisiz biriydi.”
Bu Tespitine hep bayılmışımdır ama eksik olduğunu anladım: dünya kadınlar için bir kurtarıcılar cehennemi.
Bu Tespitine hep bayılmışımdır ama eksik olduğunu anladım: dünya kadınlar için bir kurtarıcılar cehennemi.
Fazla yerli dizi izlemenin sonucu.
Sağ ol bay.
Feminist de sizsiniz bayan da.
Feminist de sizsiniz bayan da.
Güzel bir şarkıdır. Bence kişiye varoş demiyor şarkıda “getto”dan bahsediyor. Fakirler de diyememiş.
Bu sefer herkes beni eksiledi kim bilir belki bir gün çaylak bile yaparlar beni.
Bayanlar götürsün bunu da.
O yüzden seni en son döveceğiz sıranı bekle.
Bu bilimselmiş gibi konuşmalarınızla erkek insanmış da kadın başka bir canlı türüymüş gibi yansıtmaya çalışmanızdaki kötü niyeti kilometrelerce uzaktan tanıyoruz. Gün ağarırken kalkıp ava çıkmıyorsunuz plazalardaki fabrikalardaki işlerinize gidiyorsunuz aynı kadınlar gibi. O yüzden böyle abuk sabuk konuşmayı artık bırakmanızın vakti geldi.
Onlardan giymiş ne yapacaksın? Neden bunu anlaman gerekiyor?
Yok artık ya yok artık be! Kadınlarda derinlik algısı yokmuş sanki değişik bir canlı türünden bahsediyor. Siz niye böylesiniz? Hiç güleceğim yoktu gülmedim ama çok komik.
Çok şaşıracağınız bir şey söyleyeceğim: kadınlar insandır.
Çok şaşıracağınız bir şey söyleyeceğim: kadınlar insandır.
Beyinsel olsa erkeklerin çoğu araba kullanamazdı. Çok fazlası…
Tamamen çok küçük yaşta babasının arabasını kaçırıp sağa sola çarpıp tecrübe kazananların erkek olmasından kaynaklanan bir paye elde ettiniz her fırsatta her gördüğünüz kadın sürücüyü aşağılamaya kalkıyorsunuz.
Hata yapan sürücü kadınsa “kadın sürücü” diye haber yapılıyor erkekse “sürücü” diye haber yapılıyor. Kadınlar araç kullanamıyor sanmanız kandırılmanızdan kaynaklanıyor kandırılmayın öyle her allahın günü.
Tamamen çok küçük yaşta babasının arabasını kaçırıp sağa sola çarpıp tecrübe kazananların erkek olmasından kaynaklanan bir paye elde ettiniz her fırsatta her gördüğünüz kadın sürücüyü aşağılamaya kalkıyorsunuz.
Hata yapan sürücü kadınsa “kadın sürücü” diye haber yapılıyor erkekse “sürücü” diye haber yapılıyor. Kadınlar araç kullanamıyor sanmanız kandırılmanızdan kaynaklanıyor kandırılmayın öyle her allahın günü.
Sen de mi brütüs?
Erkek egemen bir toplumda kadınların erkeklerden ne kadar sonra ne kadar geç araç kullanmaya başladığının ehliyet aldığının farkında mısınız? Buna rağmen birçok kadın birçok erkekten daha iyi araba kullanıyor.
Ayrıca şu üstteki paragrafta araba basit bir alet mi komplike bir alet mi önce ona bir karar verilmesi lazım geliyor.
Erkek egemen bir toplumda kadınların erkeklerden ne kadar sonra ne kadar geç araç kullanmaya başladığının ehliyet aldığının farkında mısınız? Buna rağmen birçok kadın birçok erkekten daha iyi araba kullanıyor.
Ayrıca şu üstteki paragrafta araba basit bir alet mi komplike bir alet mi önce ona bir karar verilmesi lazım geliyor.
Linçleye linçleye yoruldum mesela.
Şu enayiye bak Senin evine kim girsin adam diye yüzüne bakmayız mesela.
Bunu izleyemedim sadece gördüm izlemeye de gerek olduğunu sanmıyorum. Ama şunu söylemek isterim instagram paylaşımında “teyze haklı mı sizce?” Diye bir başlık vardı. Korkunç. Bunu tartışma konusu zannedenlerin olması bir tane delirmiş teyzeden çok daha korkunç.
Kim true için uygun çok merak ettim çok nefret ettiğin biri belli ki.