bugün
- bursa da başı açık öğretmen istmeyen okul müdürü12
- umut halil icardi9
- eve çağıran erko19
- türkiyede neden herşey pahalı16
- gocunun götünü izlerken bira içip hüzünlenmek22
- doritoslu çiğ köfte15
- 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı36
- fenerbahçe galatasaray derbi sonucu ne olur11
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur14
- zafer partisi11
- clara heidi'nin halası mı teyzesi miydi9
- anın görüntüsü19
- sözlük erkeklerinin mesleği ve maaşı24
- ilk buluşmada erkekten istenecek belgeler10
- evlenmelik sözlük erkekleri18
- çok güzel ama aptal hatun25
- hiç fuhuş yaptınız mı15
- idrarda sürekli köpüklere rastlamak14
- gelen sığınmacılara karşı çıkmayan islamcılar20
- nervio16
- queen ravenna adlı yazar8
- afetiseyran15
- anın fotoğrafı8
- ağzı açık bira bozulur mu14
- yağsız keçi eti götlü erkek9
- denizbank atmsi önünde fotoğraf çekilmek13
- kartoncunun mizacını yumuşatması9
- bana aşık yazarlar14
- barış alper'in gol öncesi elle oynaması28
- yapay zeka bilinç kazanırsa nolur11
- arkasına kız atarım diye motor almak9
- israilin çağrı cihazlarını aynı anda patlatması11
- joseph shomolo kuschca15
- iremga'nın bana totoş demesi18
- sözlükçülerin birbirine yazar diye hitap etmesi8
- erkeklerin en itici oldugu anlar9
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı21
- sözlük kızlarının 80 kilo üstü olduğu gerçeği22
- sikilmiş götün davasını kazanan avukat11
- bundan sonra hanım bey işinize gelirse9
- yazarların derbi tahminleri12
- asgari ücretlinin yaşama hakkı yok mu sorunsalı13
- huzur veren kadın35
- çok aşığın var diyorlar9
- takip ettiğiniz kadının storynize bakması13
- menuet12
- thusnelda12
- namus bacak arasında değil beyindedir19
- açık giyindim diye bakmak zorunda mısın28
- mafyatik herifin kızına bulaşmak9
Kullanmıyorum.
samsung android'de bokum gibi çalışmaktadır. hatta bokum daha iyi çalışıyor. zamanı geldiğinde kendi kendine kanalizassona gidiyor.
son 30 günde 15.000 izlenme almışım ne güzel reelslerim.
hiclerv0 göz atmadan geçmeyin.
hiclerv0 göz atmadan geçmeyin.
Bazılarının gerçek hayatta yaşadığı önemsenmemeyi tattığı uygulama. Bırakıp gidenlerin canı sağolsun yine de. Yeter ki mutlu olun. Ama selamımı istemeyin.
canlı et pazarı, kullanmıyorum.
önceki instagram hesabıma erişim sağlayamadığım, önceki hesabımın geçici olarak kilitlendiği ama 1 seneyi geçiktir hatta 2 sene de olabilir hesabıma giriş yapamadığım bir uygulama.
hay maşallah iradeye bak!
Sosyal medya platformlarından Instagram, faaliyete geçtiği 2010 yılından bugüne kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşırken Türkiye, 153,6 milyon aktif hesapla uygulamayı en çok kullanan ikinci ülke haline geldi.
Dünya üzerinde belkide en fazla kullanılan sosyal medya uygulaması olmasına rağmen, doğru düzgün çalışmayan program.
Bu kadar para nereye gidiyor amk?
Bu kadar para nereye gidiyor amk?
başıma bir şey gelmeyecekse kullanmıyorum bu zıkkımı.
Kullanmadığım sosyal medya platformudur, nedense Facebook bana daha sempatik gelmektedir.
kullanmaya gerek duymadığım resim/özel hayat paylaşma platformudur, facebook bana daha samimi gelmektedir.
2010'ların başında aşağı yukarı tüm sosyal medya platformlarına üye olmuştum ancak insta'yı hiç sevememiştim.
twitter'da siyaset, futbol, gündem konuşabiliyor, facebook'ta bunların yanı sıra fotoğraf da koyabiliyor sohbet de edebiliyorduk.
instagram ise yalnızca gönderi atıp like beklediğimiz ve hayatımızı fotoğraflar ile gösterdiğimiz bir platformdu. pek fazla gezmeyen, hayatını ev-okul-iş üçgeninde yaşayan aşağı yukarı hep aynı günü yaşayan ve dış görünüşü ile kimseyi etkilemeye çalışmayan birine hiç de hitap etmeyen bir platformdu.
ha sonra ne oldu? 2018-19 civarı snapchat gibi hikaye koyma özelliği geldi, anketler, story'ler, aşağı yukarı herkesin hesap açması ve nihayetinde 2020'de pandemi derken hepimiz bu siteye göçtük. nasıl oldu anlamadım ama yaklaşık 10 sene hiç sevemediğim bu siteden son 3 yıldır çıkamaz oldum, stratejik olarak bir zafer aslında insta'nınki.
twitter'da siyaset, futbol, gündem konuşabiliyor, facebook'ta bunların yanı sıra fotoğraf da koyabiliyor sohbet de edebiliyorduk.
instagram ise yalnızca gönderi atıp like beklediğimiz ve hayatımızı fotoğraflar ile gösterdiğimiz bir platformdu. pek fazla gezmeyen, hayatını ev-okul-iş üçgeninde yaşayan aşağı yukarı hep aynı günü yaşayan ve dış görünüşü ile kimseyi etkilemeye çalışmayan birine hiç de hitap etmeyen bir platformdu.
ha sonra ne oldu? 2018-19 civarı snapchat gibi hikaye koyma özelliği geldi, anketler, story'ler, aşağı yukarı herkesin hesap açması ve nihayetinde 2020'de pandemi derken hepimiz bu siteye göçtük. nasıl oldu anlamadım ama yaklaşık 10 sene hiç sevemediğim bu siteden son 3 yıldır çıkamaz oldum, stratejik olarak bir zafer aslında insta'nınki.
önceki instagram hesabımı kapattırdığım bir uygulama. zaten ulaşamıyordum ve yorumlara da açıktı. sadece bir fotoğrafımı ekran görüntüsü almamıştım o biraz aklıma takıldı ama çok mühim bir fotoğraf değildi.
1 haftadır bırakarak huzura erdiğim sosyal medya uygulaması.
Aktif olarak kullanmadığım platform'dur, ayda bir belki girerim.
Aslinda Facebook ile ayni icerikte olan uygulama.
facebook'la bağlantılı olabiliyor. facebook'taki bazı videolar da instagram'dan olabiliyor. facebook daha gelişmiş bence çünkü facebook'ta bazı gönderileri 'sadece ben' olarak da ayarlayabiliyorsun ama instagram'da öyle ayarlayamıyorsun.
Sizde de sıkıntı var mı? Ben de akış yenilenemedi ve mesajlar yüklenemedi uyarıları var.
Ne belelim biz insta da fingirdemiyoruz.
Saçma sapan bir platform. Facebook'u bırakıp buraya geçen insanlığı kınıyorum. Tamam facede dayı terörü var ama instagram da çok saçma mk.
(bkz: instağram)
Gösteriş abartılınca kabak tadı veren, bazen sadece öylesine bakılıp çıkılan uygulama.
eski hesabımı kapattırmış olduğum bir şey. engellenmenin çok kötü olduğu bir yer özellikle de arkaaşlarının engellemesi çok kötü.
Gelin kızlar takipleşelim karşılıklı beğenişiriz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar