bugün

Sadece kızları takip etmek için kullandığım uygulama.
Bir abim sayesinde keşfetiö "foot fetish" gönderileri ile zehirlenmiş sosyal medya platformu.
Mutlu paylaşımların başladığı uygulama illa yas modunda olalım demiyorum tabi de biraz erken başlandı sanki.
Sadece kızları takip etmek için kullandığım uygulama.
arama butonuna basınca her yerde mini etekli kadın çıkıyor. ayıp yahu...
instagramdaki bazı güzel kızların bot olduğunu düşünüyorum.
aradaki farkı bulunuz.

(bkz: anın görüntüsü)
Sayfa şu anda kullanılamıyor diye hata veriyor giriş yapılamıyor.
Bi story atamadım hadi onu geçtim takip atan erkekleri de engelleyemedim saatlerdir elim ayağım titriyor yaa. Birkaç saate açılmazsa cimere yazacağım.
100 takipçili 13 gönderili 10 yıllık muhteşem hesabımı kapatarak veda ettiğim uygulama.

Hem gereksiz bir vakit kaybı, hem de insanların hayatından bana ne ki ?

Ya da benim hayatım onları neden ilgilendirsin ?

Eskiden daha özeldi insanlar birbirine. Artık her şey ortalıkta. Herkes ortalık malı. Herkes birbirine alıcı.

Miadını doldurmuş uygulama.
Benim keşfet çok enteresan bir hal almaya başladı.Dünyada ve ülkemizde ne kadar taş gibi kadın var hayretler içerisindeyim.Giyinmeyi falanda biliyorlar birde.
çok garip bi mekan. az önce fotolarını beğendiğim ve göz koyduğum çocuğun 17 yaşında olduğunu öğrenip şok içinde kaldım.
uzun zamandır girmiyorum. ama girince 2 saatin gidiyor.
Sanildiginin aksine çok ta işe yarayan bir uygulama. Ben daha çok buraya yemek , örgü tarifleri ve hobiler için giriyorum. Bazen kıyafet bakiyorum fikir oluyor. Bazen de kafa dağıtıyor.
kullanıcı adımın sözlük adımla aynı olduğu platform. reels paylaşmayı severim ama popüler değilim çok.
yok benim bundanım, hissetmiyorum eksikliğini.
isteyenin kullanabileceği, isteyenin kullanmayabileceği uygulama. kullananın kullanmayandan, kullanmayanın da kullanandan bir eksiği ya da fazlası yok.
Çok iyi yapmışsın kesinlikle. Hatta başka bir hesap daha aç az gelir bu.*

"Bu devirde Instagram kullanmayan da ne bileyim ya. Hangi çağda yaşıyoruz" diyen kişilere göre taş devrinde yaşayan bir mağara adamı olarak kullanmadığım bir uygulamadır, evet.
bir sayfa açıp reels ve story attığım yer. (bkz: popüler olma çabası)
facebooktaki dayılar tarafından keşfedildiği gün çöküş sürecine girmiş sosyal mecra.
sözlüğe başladığımdan beri benim için bitmiş uygulama. ben hep yazı insanı olmuştum zaten geçmişten bu zamana. hiclerv0 ismiyle bir hesabım bulunmakta ne takip eden var ne de uğrayan.
Durum falan mı atıyormuş nedir yani.
an itibariyle bozuk galiba.
bakayım bozuk mu.

edit: internetim olmasına rağmen no internet connection ve couldn't refresh feed diyor hayırlısı be gülüm bence ravenna bozdu.
Muhtemelen Gece 31'cileri yüzünden bozulan platform.
An itibariyle Çöktüğü söylenen sosyal medya platformu. Yeni arayüz geliyor sanırım.