bugün

kusura bakmasınlar ama bazı kullanıcıların banlandığı uygulamadır.
istemiyorlar seni anla artık.
bozuldu galiba, haftalar öncesinin paylaşımlarını gösteriyor anasayfada...
Resmen bağımlısıyım. Telefonu kapıyorum açıyorum. Elim ilk Instagrama gidiyor.
Kullanmadığım ve hayatım boyunca esiri olmayacağım saçma uygulama.
evli insanların boşu boşuna işgal ettiği platform.
başkalarının hayatından kendine pay biçme yanılgısının çokça yaşandığı yer.
bol fotoğraf, bol işe yaramaz sayılabilecek eziğin ''olmasa da olur'' diyebileceğimiz sürüyle işe yaramazın da barındığı sosyal medya ağı.
Iyice got pazarina donen uygulama. Bi de ben biraz baktim ya artik kesfetim kari kiz doldu.
istekram demesi daha zevklidir.
Meme ve göt pazarı.
facebook satın aldıktan sonra bir başka yöne evrilen uygulama. kurucuları aldığı paraya bakmıştır elbet ama acaba uygulamalarının dönüştüğü halinden memnun mudur?
instagram ile insanlar kendilerini ifade edebilir, değer verdikleri herkese daha yakın hissedebilir ve bir tutkuyu yaşama dönüştürebilir.

(bkz: https://about.facebook.com/technologies/instagram/)
meşhur olmanın en kolay yollarından biri. gerçek yerli/yabancı takipçi satın alarak fame olmak içten bile değil. düzenli bir şekilde sayfanızı beslediğinizde sonuç alabilirsiniz. fenoinsta gibi sitelerden her türlü instagram hizmeti alabilirsiniz.
hem e-ticaret, hem özel hayat paylaşma, hem anı biriktirme yeri olan sosyal medya mecrasıdır.
benim eski hesabımı askıya almış olan bir uygulama yani eski hesabıma erişemiyorum.
koca bir boş.
boş ama hoş.
Çin, Rusya ve iran'da yasaklı olan site.
Beni bu aralar kötü etkilediğini ve çok vakit geçirdiğimi fark ettiğim uygulama. Bugünden itibaren bir haftalık bir instagram detoksu yapmaya karar verdim ve instagramı sildim. Son zamanlarda Günde yaklaşık 2 3 saatimi harcıyormuşum. Şimdi bu saatlerde Kitaplara daha çok vakit ayırmayı düşünüyorum. Bakalım bir hafta dayanabilecek miyim.. Bağımlılık seviyesinde insanlar için Göründüğü gibi kolay bir durum değil bu. Dalga geçmeyin lütfensjdjf.
günlük kazancı 2.928.976 dolar olan sosyal ağ.
takipci, begeni, izlenme gibi hizmetler satinl alarak rahatlikla sayfanizi buyutebileceginiz mecra.
ilgilenenleri suraya alalim: https://fenoinsta.com/
evde giremiyorum. internet felç. mobil veriyi açmam gerekiyor. yakın zamanda turk.net'e geçmezsem faturam bayağı kalın gelecek bu ay.
insanı tembelleştiren sosyal medya. Uzun zamandır reels videolarını bir açıyorum. Bazen saatlerce video izliyorum. işin kötü tarafı bazen on saniyelik videolar bile uzun geliyor izleyemiyorum. Bunun bağımlısı olduğumdan beri sekiz on bölümlük diziler bile çok uzun geliyor. Atlaya atlaya izlemeye başladım. Tahammülüm yok uzun uzadıya dizi veya film izlemeye. işin en kötü tarafı zaten az okuyan biriydim artık hiç okuyamıyorum. On sayfadan fazla okuma yapamıyorum. Bilmiyorum yakın zamanda sanırım sileceğim.
Kuşkusuz Somalili korsanların attığı durumları izlemek için kullandığım uygulama. Sakın küçümsemeyin, harika maceralar var.
Canım sevgilimin , " falanı engeller misin aşkım" " filanı niye takip ediyorsun sevgilim?" cümlelerini kurmasına neden olan bir uygulamadır.

Bu adam dese ki instagram ı tamamen sil. Hiç düşünmeden silerim. O derece değersiz bir platform gözümde.