bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- geceleri uyutmayan dertler2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- mezoterapi11
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- 31 yaş sendromu5
- nickten isim tahmini yapmak72
- büyük filmlerden büyük replikler2
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- enteresan neden kavga yok6
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- kavganın kazananı yoktur6
- arkadaşlar iyi geceler4
- üç harflilerden korkmak5
- 32 yaş sendromu3
- tai lung26
- geceye bir şarkı bırak14
- kürk giyen erkek6
- pişi olsa da yesek3
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- yeni parti48
- zetina dikiş makinası2
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- sedef adası4
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- uysaljakoben17
- adalarda bisiklet sürmek4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- tekne turu11
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- evreşe yollarını dar olmaması4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- ilk buluşma3
- vakıf üniversiteleri3
- uyumayın konuşalım6
- köy evinde sex yapmak4
Bir abim sayesinde keşfetiö "foot fetish" gönderileri ile zehirlenmiş sosyal medya platformu.
Mutlu paylaşımların başladığı uygulama illa yas modunda olalım demiyorum tabi de biraz erken başlandı sanki.
arama butonuna basınca her yerde mini etekli kadın çıkıyor. ayıp yahu...
instagramdaki bazı güzel kızların bot olduğunu düşünüyorum.
100 takipçili 13 gönderili 10 yıllık muhteşem hesabımı kapatarak veda ettiğim uygulama.
Hem gereksiz bir vakit kaybı, hem de insanların hayatından bana ne ki ?
Ya da benim hayatım onları neden ilgilendirsin ?
Eskiden daha özeldi insanlar birbirine. Artık her şey ortalıkta. Herkes ortalık malı. Herkes birbirine alıcı.
Miadını doldurmuş uygulama.
Hem gereksiz bir vakit kaybı, hem de insanların hayatından bana ne ki ?
Ya da benim hayatım onları neden ilgilendirsin ?
Eskiden daha özeldi insanlar birbirine. Artık her şey ortalıkta. Herkes ortalık malı. Herkes birbirine alıcı.
Miadını doldurmuş uygulama.
çok garip bi mekan. az önce fotolarını beğendiğim ve göz koyduğum çocuğun 17 yaşında olduğunu öğrenip şok içinde kaldım.
uzun zamandır girmiyorum. ama girince 2 saatin gidiyor.
Sanildiginin aksine çok ta işe yarayan bir uygulama. Ben daha çok buraya yemek , örgü tarifleri ve hobiler için giriyorum. Bazen kıyafet bakiyorum fikir oluyor. Bazen de kafa dağıtıyor.
kullanıcı adımın sözlük adımla aynı olduğu platform. reels paylaşmayı severim ama popüler değilim çok.
isteyenin kullanabileceği, isteyenin kullanmayabileceği uygulama. kullananın kullanmayandan, kullanmayanın da kullanandan bir eksiği ya da fazlası yok.
Çok iyi yapmışsın kesinlikle. Hatta başka bir hesap daha aç az gelir bu.*
"Bu devirde Instagram kullanmayan da ne bileyim ya. Hangi çağda yaşıyoruz" diyen kişilere göre taş devrinde yaşayan bir mağara adamı olarak kullanmadığım bir uygulamadır, evet.
"Bu devirde Instagram kullanmayan da ne bileyim ya. Hangi çağda yaşıyoruz" diyen kişilere göre taş devrinde yaşayan bir mağara adamı olarak kullanmadığım bir uygulamadır, evet.
bir sayfa açıp reels ve story attığım yer. (bkz: popüler olma çabası)
facebooktaki dayılar tarafından keşfedildiği gün çöküş sürecine girmiş sosyal mecra.
sözlüğe başladığımdan beri benim için bitmiş uygulama. ben hep yazı insanı olmuştum zaten geçmişten bu zamana. hiclerv0 ismiyle bir hesabım bulunmakta ne takip eden var ne de uğrayan.
Durum falan mı atıyormuş nedir yani.
an itibariyle bozuk galiba.
bakayım bozuk mu.
edit: internetim olmasına rağmen no internet connection ve couldn't refresh feed diyor hayırlısı be gülüm bence ravenna bozdu.
edit: internetim olmasına rağmen no internet connection ve couldn't refresh feed diyor hayırlısı be gülüm bence ravenna bozdu.
Muhtemelen Gece 31'cileri yüzünden bozulan platform.
An itibariyle Çöktüğü söylenen sosyal medya platformu. Yeni arayüz geliyor sanırım.
Bu da mental sağlığım gibi sürekli çöküyor.
Evet anasayfayı göremiyorum, sabaha düzelir muhtemelen.
19 yildir kullanmadigim uygulama.
anadolu'da instağram diye telaffuz edilebilir.
Uyurken üstünden trip yemiş olduğum uygulama. Bir abla yazmış ki ; beni takipten çıkarmışsın ben de işini kolaylaştırayım falan diye.
Yok be yahu kimseyi takipten çıkmadım da işimi kolaylaştırıp sen beni her yerden engellersen de hayır demem. Çünkü bazıları gerçekten hayır, istemiyorum gibi kelimelerden anlamıyor.
Çok fazla anlam yüklenildiğini düşündüğüm uygulama olur kendisi. Bana sorarsanız tinderdan hallice bir mecra.
Yok be yahu kimseyi takipten çıkmadım da işimi kolaylaştırıp sen beni her yerden engellersen de hayır demem. Çünkü bazıları gerçekten hayır, istemiyorum gibi kelimelerden anlamıyor.
Çok fazla anlam yüklenildiğini düşündüğüm uygulama olur kendisi. Bana sorarsanız tinderdan hallice bir mecra.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar