bugün

entry'ler (616)

regl

Her ay çektiğimiz bela.
Sövücem şimdi sinirden, insan tatile çıktığı gün regl olur mu? Ben olucam sanırım. Aşırı şanssızım ya. Hep beni bulur.

antalya

Yaşamak istediğim şehir.

yapay zeka

Hakkında yaşanan hiçbir gelişmenin beni rahatsız etmediği teknoloji.
Geçen gün gördüm birileri duyar kasıyor yok efendim yarın bir gün bizim de sahte videolarımızı yaparlarmış yapmadığımız şeylerle suçlanırmışız.
Lan ona bakılırsa işler o raddeye gelirse gerçekten yaptığın bir şey için de bu yapay zeka videosu diyip sıyırabilirsin.
Tencere dibin kara seninki benden kara.

deprem

Sabah kardeşimden öğrendiğim olay.
Fethiyedeyim hiç hissetmedim, deniz üstünde olduğumuzdan dolayı. Bodrumda bile hissedilmiş.

alkol

Kafa yapıcı bir madde.
Lan var ya biz yaşlanmışız yaşlanmış. Aylar yıllar sonra geçen akşam sabaha kadar içtik sıçtık, 4-5 saat uyuyup öğlen işe gittim. Akşamına 8 gibi bi uyudum sabah 6da kalktım.
Eskiden olsa hiç uyumadan işe gider akşamına bi daha çıkardım.
Bi de insan gibi içmemişiz bi ton sinemalar oldu ortalık karıştı, hani güne kırk sekiz tane dertle başladım. Hepsi okey de bi tanesi harbi büyük olaydı, iki gündür uğraşıyorum. Kafam şişti yani. Bi ipte yüz tane cambaz yürütüyoz ya ondan oluyo hep bunlar.

eşinin bikini giymesine izin veren insan

Hayatında gördüğü kadın sayısı üçü geçmeyen, istediklerini hiçbir zaman elde edememiş babun maymununun, bütün kadınlara o cinsel açlıkla bakmasından mütevellit kendi karısına da aynı gözle bakılacağını zannederek yargıladığı er kişidir.

oasis

Bodrumda bir avm.
Kırk yılda bir bilgi içerikli entry girerim o da buna denk geldi. Püh ben benim yazarlığıma sokayım.

yazın ferahlatan içecekler

Agua fresca.

günaydın sözlük

Gunaydin amk. Hepiniz ne kadar da mutlusunuz, bok var sanki.

yağmur

Bodruma yağmaya başladı sonunda.
Bütün gün berbattı zaten hava.
Amk dünyanın bile benle derdi var hergün güzel olup neden son gün böyle oldun?
Ağzımı bozucam şimdi.
Biz mutlu, huzurlu olmayalım.

yazarların özlediği şeyler

Bu başlıktan birilerinin hassas noktalarını bulup yürüyen insanlar olduğuna eminim ama yemin edemem.

scorpions

Canlı dinlememiz lazım.
When the smoke is going down parçasına bayılıyorum.
Hepsi güzel seçemiyorum.

bir gün

Bir gün seni düşünmeden geçecek mi?
Yıllar oldu artık, herkesi her şeyi haksız yere suçluyorum senin yüzünden.
Bir gün bari çık aklımdan.
Yalan yok bazen hiç düşünmüyorum, bazen her hareketimin suçlususun.
Boşa savaşıyorum galiba.
Edit: eski sevgilinizi hatirlattiysa begenmeyin aq bu entry bambaska bi mevzuya yazildi.

düşmek

görsel
insan gibi düşmüyoz ki.
Savaşa mı giriyon awk evladı.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel
Zengin bunun tadını bilmez ashshhajhahs.

sosisli makarna

Favori dizim olan the big bang theory deki sheldon cooper karakterinin en sevdiği yemektir.

kadınınız mini etek giyebilir mi

Giyebilir. Mikro mini olup götü gözükmesin ama o kadar da değil.

sizden daha az kazanan meslek grupları

Öyle liste yapmakla olmaz çıkar masaya vur at bi ekran görüntüsü ikna olalım.
Ben şahsen 100bin liradan fazla almadığına emin gibiyim ahahahah.

simge barankoğlu

Güncel olarak instagram abonelerinden aylık 4 milyon 866 bin tl kazanan fenomen.

evlenilecek erkek

Evlenilecek erkekte de kadında da olması gereken tek bir özellik vardır. Size değer vermesi. Bunu bi çok şeyden anlayabilirsiniz ama en önemli belirtisi “sen olursan güzel olur olmazsan başkası olur” kafasında olmaması.
Birinin yanlış kişi olduğunu farkettiğinizde tabii ki yürür gidersiniz, başkaları olur. Bu dediğim körü körüne ve aptalca, birine haketmediği değeri vermek değil. Hakettiği halde vermemekten bahsediyorum.
Sizinle mecburiyetten, imkansızlıklardan, beceriksizliğinden veya kafasındaki basma kalıp düşüncelerden, şu veya bu sebepten beraber olması değil; sizi siz olduğunuz için sevmesi. Aksi halde o ilişki bitmeye mahkum olur.