bugün

entry'ler (702)

napıyonuz

Napiyonuz lan gorusmeyeli her sey yolunda mi *

şehzade bilal in tahta çıkacağı gün

Hicbir gun. Hakan fidan ı çıkaracaklar.

2 milyon dolar verecekler ama sevişmek yok

Azmayacaksak da aynı zamanda ben okeyim. Kedi gibi kısırlaştırın beni, aksi mümkün değil.

aylık 170 bin lira iyi para mıdır sorunsalı

Tek kişi için okeydir.
iki ve üstünde sıkıntı başlıyor.
Bu parayla 3 kişi geçinmeye kalksa asla mal alınamaz.

sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri

Valla o yıllarda prime dönemimi yaşıyordum beklentilerin üstünde bi hayat…
Yürümeyi öğrenmişsin kafana göresin, konuşmayı da baya halletmişsin derdini anlatmayı bırak muhabbete başlamışsın. Etrafındaki herkes pervane oluyo ilk torunsun, sınırsız sevgi ilgi alaka… istediğine istediğini yaptırıyorsun. En ufak başarın istanbulun fethi ile aynı etkiyi yaratıyor.
Özledik be. Hahaahahahah.

ben gidiyorum 8 ay sonra dönücem

Diyip de ilk durak peruya gitmek nasip olur mu be..

reklam

Olm bu ne lan her yer reklam dolmuş.
Hayırdır premium falan mı geldi ben yokken.
Allahıma entry okuyamiyorum yazamıyorum reklamdan. Uyuz oldum.
ismail napacan bu kadar parayı mezara mı götürcen bari bizi de topla bi aksam içki miçki ısmarla bilader bak sen miami den ev al diye gece gündüz etkileşim veriyoruz buraya ha.

candan erçetin

Bugün günlerden Candan Erçetin.
Şöyle bi baştan sona dinleyelim…

insan ölümden neden korkar

Canı yanacağını düşündüğü için olabilir. Ben açıkçası o yüzden tetikleniyorum sadece. Haricinde ölmek fikri güzel bile, yaşamın ve kendinin değerli olduğunu düşünmene sebep oluyor.

lakerda

Bir tuzlu balık çeşididir.
Palamut ile harika olur.

hiçbir şeyin artık tat vermediği gerçeği

Yadsınamaz bir gerçektir.
Param var; istediğim evde oturup, istediğimi yiyip içip giyip istediğim zaman dışarı çıkabiliyorum. Birikim yapabiliyorum. Borcum yok. Hayatımda toksik ilişkiler yok. Ailevi problemlerim yok. Sağlığım mükemmele yakın. 15 yaşımdayken hayal ettiğim hayatı yaşamıyorum belki ama yine de ona çok yakınım.
Yine de sanki ne yaparsam yapayım bi parça eksik. Tam anlamıyla keyif alamıyorum.

protez tırnak

Çok güzel gözüküyor kızlar harikasınız ama merak ettiğim bir şey var siz hiç köfte yoğurmuyonuz mu lan? Benim en sevdiğim yemek.

herkes sevdiği sevmediği yazarları yazsın

Birilerinin yine kaostan beslendiği bir gün oluyor…

bodrum

görsel
Hafta ortası mesai saatlerinde bu güzel havada bodrumda kuaförden çıkıp self-date yapınca hayat daha yaşanılabilir bir yer oluyo.

bodrum

Bir muğla ilçesi.
Tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yer kürkçü dükkanı oldu yine.

kadıköy

Kanka orası kapanmış ama sağol. ajdjsnsm

kadıköy

Gençler kadıköyde bi canlı müzik veya yüksek müzikli bi yer önerebilir misiniz?
Sevdiğimiz bi yer vardı pazartesi kapalıymış.
Dorock xl ve ayı rıhtım harici bi yer olursa iyi olur.

kutsal cumartesi

Eskiden olsa şuan içiyo veya sevişiyo olurduk.
Saat olmuş kaç.
Kendi kendime oturuyorum aq eve de 1 buçukta girdim.
Niye böyle oldu ki…

sözlük yazarlarının itirafları

Hepimiz aşırı aynıyız ya ahahhaha.
Bitane orjinal derdi olan yok.
Birbirimizin kopyasıyız.

kin

Anlaması zaman alan duygulardan biri diye düşünüyorum.
20li yaşların başında çok akıllı ve yakın bi arkadaşımla bu konu açılmıştı. Ben o zamanlar kendimi hiç kinci biri olarak görmüyordum, o da bana bence sen baya kincisin demişti. O duygular bana normal bi öfke veya hayatın doğal akışı gibi geliyordu.
Şimdi 20li yaşların sonunda anlıyorum ki haklıymış; ben gerçekten kinci biriyim.
Öyle bir kinciyim ki içimin soğuması yıllar da sürse, bu süreçte kendim acı çeksem de bedel ödesem de kan kussam da istediğimi alana kadar durmuyorum ve alıyorum da. Aksi halde ölene kadar devam zaten.
En tehlikeli iki huy bence kin ve hırs.
ikisi de bende mevcut malesef.
© copyright 2005 - 2026