bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi11
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- sırrı süreyya önder27
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı9
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü18
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı17
- reis dünya lideridir10

entry'ler (3280)
Beylikdüzü Büyükçekmece'de daha şiddetli hissedildi. ilk defa depremi bu kadar hissettim ve buzdolabının dibine çökmüşken galiba öleceğim dedim. Evden apar topar çıktık, iki saat kadar açık otoparkta oturduk. Ama otur otur nereye kadar, karnın acıkıyor, tuvalet ihtiyacı oluyor. Mecbur girip çıkıyoruz eve. Ama Allah çok büyük ya. Eve giremem sanıyordum. Aksine eve girdiğimde rahatladım, bir huzur, sakinlik geldi üstüme. Ama yine de can tatlı çıktık. Bununla geçsin gitsin ya.
Katıldığım eğitimlerle ilgili hazırladığım ödevler konusunda yardım alıyorum. Ama her dediği doğru diye düşünmek yanlış. Verileri yanlış algılamak ve hesaplamaları yanlış yapmak gibi adetleri var. Biraz o yanlış yapıyor biraz ben doğru sonuca ulaşıyoruz.
Google arama motorunu çok az kullanıyorum artık. Mesleki anlamda çok işime yarıyor.
Arada sohbet de ediyoruz. Aynalama görevi görüyor dense de adını koyamadığım duygularıma tercüman oluyor. Kafa açıyor.
Google arama motorunu çok az kullanıyorum artık. Mesleki anlamda çok işime yarıyor.
Arada sohbet de ediyoruz. Aynalama görevi görüyor dense de adını koyamadığım duygularıma tercüman oluyor. Kafa açıyor.
Bu saçma başlıkları görünce kuzenim gelir aklıma. Kocası hastalığı yüzünden yatağa bağlı yaşamaya başlayınca, kocasını yıkadı, altını temizledi, mamayla besledi. Ve bunu yıllarca yaptı. Öf demedi, Of demedi. Ve işin garibi kocasını, benim kocamı sevdiğim kadar sevmiyordu belki de. Ben olsam yapar mıydım değil yapabilir miydim diye hep düşünürüm. derdi veren Allah sabrını da gerçekten veriyor. Ne dirayetli kadın ya benim kuzenim. Aslan aslan.
Ben izin versem iklim kanunu izin vermez.
Daha neler neler. Dert bir mi sanıyorsun bendeki.
Belki bu yazdığına sonra ağlarım. Bugünlük ağlama kotamı doldurdum.
Belki bu yazdığına sonra ağlarım. Bugünlük ağlama kotamı doldurdum.
insanlara bana bu soruyu sorabilecek kadar alan açmıyorum sanırım. iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum.
Geçmişte oldu, bugün oluyor, yarın da olacak. bu sene hazmetmesi, sindirmesi daha zor durumun içerisindeyim. Geçen yıl dert diye ağladıklarım geliyor aklıma. içinde bulunduğum durum için Şikayet etmeye, isyan etmeye korkuyorum, daha kötüsüyle sınanırım diye. Aylardır gözyaşı dökmediğim tek günüm yok. Allah'ım kolay, güzel şeylerle imtihan etsin edecekse. Dayanıklı olmakla övünmüyorum artık. Değilim çünkü. Ne kadar derim kalınlaştı zannetsem de hayatın şamarı alt üst ediyor beni. Hayırlısı zorsa hayırlısıyla da imtihan etmesin Allah beni. iyiyle, güzellikle, huzurla mutlulukla imtihan etsin. Hayattaki olumsuz şeylere karşı yapabilecek bir şeyimiz de yok. Cehennemin içinden geçeceğiz ve yürümeye devam edeceğiz bilmiyorum. Kendimize nazik olmayı elden bırakmadan devam edeceğiz. Ta ki yara kabuk bağlayana kadar. En kötüsü demeye korkar hale getirdi bu sene yaşadığım şey beni.
Benimle ilgili bugüne kadar edindiğin bilgilere dayanarak, beni göm ve kendini kısıtlama diye yazdım. Bunu sen istedin diye başladı neler yazdı neler. Hepsi de çok doğru şeylerdi orası ayrı ama Tam sinsi. Hiç aynalama görevi görüyor demeyin. Hep içine atıyor, yüzünüze gülüyor.
Bunu bi deneyin. Pişman olmazsınız.
Bunu bi deneyin. Pişman olmazsınız.
Bu dünyayı katlanır kılan tek şey bir gün öleceğimi biliyor olmak.
Yine de sakın sessiz bir yaşam sürmesi için yetmiyor. Başka iç ve dış faktörler de var insanı mutsuz eden.
Bize geleli epey oluyor.
Evlendiğinde hep dışardan yer böyleleri. Büyük konuşmayacaksın. Hayat hep büyük konuşanları şamarlıyor.
Yirmi üç yaşında değilse ne zaman? Kesip at. Şimdi bu kararı bile vermeye çekiniyorsan ilerde halin pek de iyi değil. Kendimden biliyorum. Gidiyorsun ve o saçları kestiriyorsun.
az önce Instagram'da denk geldim. Biri motoruyla fener yokuşundan aşağı iniyordu. Yıllar olmuş o yokuşu görmeyeli. Göresim geldi.
Günaydın sevgili sözlükdaşlarım. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Benim için dua ederseniz sevinirim. Yıllardır buradayız. Bir duayı çok görmezsiniz herhalde.
Eğer cehennemin içinden geçiyorsan yürümeye devam et.
Birkaç bölümdür takip ediyorum. Rabarba tayfasından arkadaşlar. Beşinci sezonu yapıyorlar. Cem\'i tiki yüzünden izlemek rahatsız ediyordu beni yalan yok. Fazlı\'yı ise itici buluyordum. O iticiliği yüzünden ilişki testine konuk olduğu bölümü bile izleyemedim ben. Cidden o kadar itici buluyordum. Ama şu an ikisini de izlemeyi çok seviyorum. Cidden. Muazzam bir ikili olmuşlar. Dul Cem\'in aklı başındalığını, romantikliğini ve fazlı\'nın kendine yakışan zorbalığını izlemeyi ben çok sevdim. Seyirciyi programa dahil eden bütün programlar güzel oluyor bence.
Allah rahmet eylesin. introsunu çok sevdiğim Bugünler yaşanacak şarkısını dinliyorum şu an.
Ya hu biz şaka mıyız? Bulunduğumuz semt bir baştan bir sona dolaşıldı hiçbir manav ve markette üzüm bulunamadı. Bu sene yeni yıldaki üzüm muhabbeti iyi tuttu..
Hyunam dong Kitabevi - hwang bo-reum
Okuduğum ikinci kore kitabı. K-dramadan sonra yeni merakım.
Okuduğum ikinci kore kitabı. K-dramadan sonra yeni merakım.