bugün

entry'ler (2285)

en beğendiğiniz sözlük yazarı

Sözlüğe her girdiğimde Stalkladığım sözlük yazarıdır aynı zamanda. Yasak Merve.

en sık girdiğiniz internet sitesi

Instagram ve kısmetse olur başladığından beri YouTube.

iftar yapmanın mutluluğu

Yıllar sonra ilk defa oruç tutacağım Allah kabul ederse. Unuttuğum mutluluğu hatırlamak güzel olacak.

iftara kaynanaya gitmek

Karton toplayan çocuk hayata hep böyle pozitif bak olur mu?
Ramazanda eve sipariş sıkıntı oluyor. El mecbur kendimiz bir şeyler pişiriyoruz. Kayınvalidede yemek hazır olacağı için ben kendimi davet ettiririm. Gidilir.

nasıl hissediyorsun

Deprem, sel, hayat pahalılığı. Bıktım.

ofisten entry girmek

Çok nadir yapabildiğim şey. Şaşırıyorum böyle yazarlara. Bazıları çalışıyor ama bütün gün sözlükte. Nasıl oluyor o iş? Ben mesai bittiğinde ancak bakabiliyorum.

günümüz kızlarının kaşar olması

Günümüz erkeklerinin beş para etmezliğiyle yarışır bir durum. Herkes dengini buluyor çok şükür.

portakal kabuğu

Taze portakal kabuğunu cüzdana koymanın bereket ve para getirdiği gibi bir inanış varmış. Benim de yeni haberim oldu. Maddi başarıları perçinlemek için belirli tarihler oluyormuş. Merak eden bakar öğrenir ben de bilmiyorum. 12 Mart da bu tarihlerden biriymiş. Pazar günü cüzdanıma portakal kabuğu koydum. Pazartesi günü yeni zam aldığım maaşıma ekstra zam aldım ki beklemiyordum. Şimdi cüzdandaki portakal kabuğunu kurudukça tazelemeyi düşünüyorum. Parayı diyorum belki böyle bulurum bir umut.

ngark

40 yaşında kadına alınan pastaya bakar mısınız? Cici kız?
görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Üşeniyorum. Söylemek istediklerim var ama üşeniyorum.

evden hazırlanıp çıkmak için kadına gereken süre

Konuyla alakasız bana bir şey oldu. Ben artık evden çıkamıyorum. Hafta içi iş hafta sonu ev. En son bir hafta sonu hazırlandım sözde sosyalleşeceğim dışarıda ama kapıdan çıkamadım. O enerjiyi bulamadım kendimde. Son birkaç yıldır mecburiyetler harici evden çıkmıyorum. Motivasyonum yok.

40 yaş

40 yaşta elimize sihirli bir değnek veriyorlar ve fışşt diye değiştiriyoruz her şeyi diye biliyorum ben. Eğer öyle değilse yandık. Çünkü insanın kendini değiştirmesi çok zor. Yine eski kafa devam...

mini etek giyip otururken bacaklarını örten kız

Mini eteğin, ayaktayken duruşuyla otururken duruşu aynı değildir. Otururken etek daha da kısa olacağı için bacaklarını pekala örtebilir kız kısmı. Dekolte kısmen açıklıktır tamamen çıplaklık değildir. Abileriniz ablalarınız yıllarca bu konuları tartıştı sözlüklerde ve ortak bir mutabakatta buluştu.

pure purple violet

Filtre vs denilerek itibarsızlaştırılmaya çalışılsa da Sözlüğün sayılı güzellerinden. Severim. Sözlükte herkese laf anlatmaya çalışma motivasyonuna hayranım. Laftan anlamaza laf anlatmaya çalışması... Kendini yoruyor bana göre ama kendi bilir.

ıspanaklı içli köfte

Ben bunu yeni denedim. Lezzetli. Etli içli köfteden daha başarılı. Sebze sevmem de bu başarıda büyük etken olabilir.

kısmetse olur aşkın gücü

Hayatla ilgili büyük bir boşvermişlik içindeyim. Memlekette yolunda giden hiçbir şey yok. Bu durum doğal olarak hayatıma da yansıyor. Battı balık yan gider hesabı bu programı izliyorum. Twitter'da elsed heşteklerini takip ediyorum. Uludağ'dan sonra yeni bataklığım.

uludağ sözlük hataları

Engellediklerim sayfasında engellediğim yazarları göremiyorum. Eksilemek istediğim yazarları engellerim ama şimdi hepten yoklar, eksi oy veremiyorum.

Görsel yükleyemiyorum.

türkiye işçi partisi

Şu altılı masanın haline bakar mısınız? Koskoca insanlar memleketin iyiliği için ortak bir paydada buluşamıyorlar. Vatandaşı da düşünen yok zaten. Varsa yoksa kendileri, partileri. Yazıklar olsun. Cumhurbaşkanlığı için oy kullanmayacağım. Bu net.

Hayata romantik bir taraftan baktığım için, genel seçimlerde Türkiye işçi partisine oy vereceğim. Bu konuda gereğinden fazla inatçıyım.

varank reis in oğlunun doktor olması

Bir anne baba, evlatlarının başarılı olmasından başka ne ister. Daim olsun. Tebrik ederim.

marteniçka

iyi şeylere, bolluğa berekete, mutluluğa ülke olarak öyle ihtiyacımız var ki. Bu kötü gidişten bıktık ya bıktık. Bir dilekle her şeyin düzeleceğinden değil de gene de bir umut. Bileklikler takıldı. Dilekler dilendi. Leyleği takribi ne zaman görüyoruz?