bugün

entry'ler (272)

karanlık ve çarpık öyküler

okumadım.

iftar sofrası

bu akşam domino's menüsü ile şenlendireceğim sofra. tek başıma açacağım orucumu. bu yüzden biraz şımarmamda sorun yok. ocakbaşı pizza, kola ve sufle bence gayet hoş bir menü olacak.

kadın istihdamı

bu alanda cengiz holding'in de önemli çalışmaları var. sadece büyük ve kalabalık şehirlerde de değil. örneğin Mehmet Cengiz Kadın istihdam ve Yaşam Merkezi'ni tamamlayarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teslim ettiler en son.

cengiz holding

Trabzon’da kadınlara hizmet verecek olan Mehmet Cengiz Kadın istihdam ve Yaşam Merkezi'ni tamamlayarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etmiştir.

seçim gecesi dört dönmek

sanırım bu seçim gecesi oy sayımında birçok insan benzer bir durumda olacak. parti ayırt etmeksizin. o yüzden sakin kalmak adına bir phytorelax atılabilir. çevremde özellikle bu seçim için heyecanlanan, kaygılanan çok insan görüyorum. ama gerginliğe gerek yok. her şey olacağına varır.

abd başkanı nın kıyamet öncesi dünya ya seslenmesi

internetten yapılacaksa bu açıklamalar turknet sahibi olmak lazım. kesilme falan olmasın. kesin çok önemli şeyler söyleyecektir.

bodrum vs marmaris

ikisinde de binbinle gezmesi güzeldir. ancak ben marmaris'i daha çok seviyorum. bodrum'a göre biraz daha sakin. bodrum eğlence marmaris kafa dinleme yeri gibi.

the night agent

aynı adlı kitaptan uyarlanan bir netflix dizisi. turknet bağlatınca yeni diziler izlemeye başladım. dizi fena değil. ancak birçok klişesi var. 2000'li yılların başı ajan filmlerini düşünün. konsept hemen hemen aynı.

cumhurbaşkanı adaylarının meslekleri

doğu perinçek hukukçudur. avukattır. 100 bin imzaya da en kısa sürede ulaşacağını düşünüyorum.

doğu perinçek için 100 bin imza

aslında sadece doğu perinçek için değil, demokrasinin gereği olarak yapılması gerekendir.

atatürk ü sevmeyen birisi vatansever olabilir mi

olamaz. ancak maalesef tamamen atatürkçü bir çizgide yer alan bir parti bulmak güç. vatan partisi dışında yok.

turk net

birçok marka gibi profilini siyah yapmıştır.

turk net gigafiber

gelişmeleri genellikle netten takip ediyorum ve bölgede ve yakınlardaki tanıdıklarımla netten iletişime geçiyorum. yanıltmadı beni.

bisu

sosyal medyadaki son paylaşımları sevindirmiştir:

"Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin yaralarının sarılması için harekete geçiyoruz. ilk etapta Kızılay ile koordinasyon halinde afet bölgelerine 3 tır pet su ve çalışanlarımızın desteğiyle ısıtıcı ve battaniye yardımı gerçekleştiriyoruz.

Yardım çalışmalarında Hamidiye Su ve Sırmakeş başta olmak üzere, içme suyu alanındaki iş ortaklarımızın destekleriyle söz konusu tırları Stok Nakliyat’ın lojistik desteğiyle bölgeye ulaştırmak için harekete geçiyoruz.

Yaralarımızı birlikte saracağız"

binbin

görsel

turknet

görsel

divona home

vade farksız 6 taksit imkanı vardır.

doğu perinçek

bölgedekilerin yanında diğer şehirlerden vatan partisi üyelerini de deprem bölgesine yardım konusunda görevlendirmiştir.

vatan partisi

tüm birimleri ve kolları ile depremzedeler için yardım çalışmaları yapmaktadır.

binbin ceosunun kadıköy belediyesi kararına yorumu

binbin ve diğer firmalar çözüme kapalı olsa, nuh deyip peygamber demese belediyenin çözümü anlaşılabilir, ancak çözümü zaten adamlar sunuyor. üstelik başlamışlar bile çoktan park alanları oluşturmaya. böyle bir karar neden alındı, anlamak güç.