bugün

entry'ler (1248)

edin dzeko

Fenerbahçe tarzı bir futbolcu değil. Biraz daha yırtıcı, vahşi bir forvet profili Fenerbahçe kimliği ile daha çok uyuşuyor kafamda. Dzeko’dan iyi bir yedek anahtar olur.

sebastian szymanski

Fenerbahçe’nin hileli oyuncusu. Bir Galatasaray taraftarı olarak izlerken çok keyif alıyorum. inşallah sakatlık yaşamadan bu oyununa devam eder.

dominik livakovic

Bu adam muslera’nın ishalken sıçtığı cıvık bok etmez. Kimse yanlış anlamasın.

üstteki yazara bir soru sor

Geçen seneki sen ve bugün ki sen arasındaki en belirgin fark ne ?

yeni biriyle tanışmak

Şahsım açısından manevi külfeti yoğun bir eylem. “Yeni” kelimesi adı altında gölgelenen her türlü eylem için yeterli enerjiye sahip değilim. Duygu fakiri olarak ayağımı yorganıma göre uzatmalıyım.

düşün ki o bunu okuyor

Bana iki buçuk yıl önce verdiğin kaktüsün bugün 21. Yavrusu çıktı görsen nasıl güzeller. Bir gün bazı şeyleri anlatabilecek kadar iyi bir dostum olursa ondan bu kaktüsü mezarıma dikmesini rica edeceğim.

kendine vereceğin en iyi tavsiye

Kendinden uzak dur.

bir erkeği en çok mutlu eden şey

Beni mutlu edebilecek birşey bulursam buraya yazacağım.

neden yalnızsın

Yalnızlığımı aldatamam.

sözlüğün en güzel kızı

Dış görünüşten bağımsız olarak yorum yapacağım. Çünkü kimseyi görmedim. Gönül güzelliği bakımından haddim olmadığını bilerek “otopsiraporlari” diyeceğim.

toplam ziyaretçi

49175 kişinin arasında inşallah o da olur bir gün.

askerliği tecil ettirmek

Sabah çalan alarmı 5 dakika ertelemekten hiçbir farkı olmayan eylemdir. Uyanma vakti gelmişse Er ya da geç kalkacaksınız o yataktan. Ha 5 dakika erken ha 5 dakika geç.

sözlük yazarlarının en çok sevdiği atıştırmalık

1 adet muz, 1 bardak Americano.

kendinizi 3 kelimeyle tanımlayın

Onsuz bir hiç.

sözlük yazarlarının itirafları

Haklının haksızın bir önemi kalmadı hikayenin bu noktasında, kimin ne kadar yandığı da umrumda değil şu saatten sonra hepsi helali hoş olsun. Ama lütfen bir gün karşıma çık, beni bir yarım saat olsun dinleme cesaretini göster.

8 kasım bayern münih 8 galatasaray 0

Galatasaray adamı falcı yapar, geçen sezon da hepsini matematik profesörü yapmıştı. Ne büyüksün Galatasaray.

kızların iki yüzlü yaratıklar olması

Yüzsüz olmalarından iyidir.

bir sigara yakıp derinlere dalmak

Biz hep derinlerdeyiz. Yüzeye hiç çıkamadık ki sağolsunlar.

samsung galaxy a52 vs xiaomi 10s

Arayan olmadıktan sonra hiçbirinin önemi yoktur diyip bu başlıkta da edebiyat yaptığıma göre gidebilirim.

arkadaşlar benim uykum kaçtı

Direktiflerimi uygulayacak mısın ? Ona göre öneride bulunacağım.