bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı23
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlükte bile yalnız olmak10
- ya bi siktirin gidin15
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlük çiftleştirme servisi11
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sarapci koala hatayi13
- istanbul12
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- ucan tekme atan hipopotam43
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması9
- mersin'in hristiyanları2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- aşk7
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- nervionun beni engellemesi10
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- vahşi kelebeğim3
- sinek as5
- cemil tugay11
aşk oyununda serkan karakterini canlandiran süper komik sahsiyet..televizyon makinesinde de bi anda murat akkoyunluyla çikarak bizi yarar..özellikle ilk bölümünde (dj) bizi sandalyelerden düsürmüstür.. * * *
eger bir hazirlik yapilmadan dogaclama yapiyorsa o esprileri, kendisinin mutlaka bir program hazirlamasi gerekli.
bence türkiyenin en komik oyuncusu olmaya aday.o mimik hareketleri falan süper.ayrıca televizyon makinasında doğaçlama gösteri yapıyor.
son zamanlarda aşk oyunu dizisindeki rolünde televizyon makinasındaki karakterin etkilerine fazlaca rastlanması mümkün olan oyuncu.
süper doğaçlama , hazır cevap, oyuncu, sempatik,komik,yakışıklı,sahneye ve oynadığı her konuya hakim,yetenek. yanındaki herkesi (istemeyerek)oyunculuğuyla eziyor.biz onu ailecek çok çok sevdik. yolu açık olsundur...
http://www.turksinemasi.com/anasayfa.asp adresinde gürgen öz ün yazdığı Alman Satrancı adlı tiyatro oyunundan esinlenerek çekilmiş gürgeninde oynadığı bir kısa filmde vardır
kendini harcattırmassa ilerde çok iyi işler yapacağına inandığım yetenekli sanatçı
müthiş bi yetenektir..tv makinasında herkesi gölgesinde bırakır..ilerde daha iyi yerlerde olucaına eminm
televizyon makinesinde programin telefon numaralarinin yazdigi kisimda herkes "televizyon oyle guzel televizyon oyle zevkli" sarkisini soylerken bu insanin ifadesine dikkatli bakin efendim.bu kadar mi komik olur yahu *
kendisi hemserimdir.zonguldaklıdır aynı zamanda aynı liseden de mezunuz.Ted zonguldak koleji..önce istanbul üniversitesi sanat tarihi bölümünde okumus daha sonra terk edip mimar sinan unv yetenek sınavlarına girip kazanmıs ve bugnlere gelmıstır.basarılı genc yetenek sevimli kişilik.
aşk oyunu dizisindeki salak, avanak ve çocuksu tavırları ile çok başarılı, beni kahkaha dalgalarında bir sandal eyleyen * okan bayulgenin programını bile kısmen de olsa izlenebilir hale sokan son model yerli tv yıldızımız.
ulan bu adam yakinda kesin bi reklam anlasmasi yapar diye dusunurken, kendisini en ummadigim bi urunle* ekran karsisinda gordugum; lakin oynadigi reklamin da yurtdisindan ithal edilmis oldugu ortaya cikmis basarili oyuncu. (bkz: http://home7.swipnet.se/~...adianClub/CCsales/ad.html)
edit: link hatali diye silinmis entry ama kontrol ettim linki, calisiyor.
edit: link hatali diye silinmis entry ama kontrol ettim linki, calisiyor.
çok karizmatik olduğunu düşündüğüm, tv makinasındaki hallerine ve laflarına koptuğum ilerde daha da başarılı olmasını tüm kalbimle istediğim başarılı insan
(bkz: televizyon manyakları)
gerçekten mukemmel bir şahsiyet, doğaçlama sanatının ustası, komplikemanyaktır kendisi...
http://www.kendincos.net/...f-komplike-manyaklar.html
http://www.kendincos.net/...f-komplike-manyaklar.html
Doğa aşığı babanın oğlu Gürgen
Yıldızı giderek parlayan genç oyuncu Gürgen Öz ilginç ismiyle akıllarda kalmayı başarıyor.
atv'de yayınlanan "Aşk Oyunu" dizisiyle tanınan tiyatrocu Gürgen Öz'ün adını doğa tutkunu babası koymuş. Öz; "Babam bile benimle dalga geçerdi. Arkadaşlarının yanında 'Neydi senin ismin, çam mıydı, meşe miydi, ha ha haa" diye gülerdi. Şimdi de 'Bak işine yarıyor, kimsede yok bu isim ' diyor."
Televizyonda en çok izlenen diziler arasında yer alan "Aşk Oyunu" nun fırlama karakteri Serkan'ı canlandıran Gürgen Öz'ün yıldızı giderek parlıyor. Okan Bayülgen'in Televizyon Makinesi adlı programında doğaçlama skeçler de yapan 27 yaşındaki Öz, ekranlarda göründüğü gibi sıcak ve samimi. Ama Serkan'ın yaptığı sululukları ondan görmeniz imkansız gibi.
Yıldızı giderek parlayan genç oyuncu Gürgen Öz ilginç ismiyle akıllarda kalmayı başarıyor.
atv'de yayınlanan "Aşk Oyunu" dizisiyle tanınan tiyatrocu Gürgen Öz'ün adını doğa tutkunu babası koymuş. Öz; "Babam bile benimle dalga geçerdi. Arkadaşlarının yanında 'Neydi senin ismin, çam mıydı, meşe miydi, ha ha haa" diye gülerdi. Şimdi de 'Bak işine yarıyor, kimsede yok bu isim ' diyor."
Televizyonda en çok izlenen diziler arasında yer alan "Aşk Oyunu" nun fırlama karakteri Serkan'ı canlandıran Gürgen Öz'ün yıldızı giderek parlıyor. Okan Bayülgen'in Televizyon Makinesi adlı programında doğaçlama skeçler de yapan 27 yaşındaki Öz, ekranlarda göründüğü gibi sıcak ve samimi. Ama Serkan'ın yaptığı sululukları ondan görmeniz imkansız gibi.
hokkabaz'da da damat rolündeydi bu adam. yeni nesil yetenekli oyuncularımızdan. allah başımızdan eksik etmesin.
kendisi (bkz: yunus emre kültür merkezi) nde kadrolu elemandır.
bazen cok bayıyor ama makina kadrosundaki tartısmasız en mavra adam
son zamanların en yetenekli ve doğaçlama komiklerinden biri. piyasanın mehmet ali erbil gibi denyolara güldüğü şu sıralarda, mizahı tam anlamıyla gerçekleştirebilen sanatçı...
okan bayülgen'in kılıktan kılığa sokmasından dolayı haline ağlayan, söz yerini bulmadığında ise 'napalım okan..gidelim o zaman biz' diye cevap veren, son derece zeki, yetenekli, vs.si saymakla bitmez süper insan.
yapmakta olduğu için ehli arkadaş. pişmiş artık. hazır bu çocuk...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar