bugün
- kendini çok önemli sanan yazar10
- üniversiteli eskort kadınlar7
- fenerbahçe biraz sert biraz katı10
- allah tüm insanları isa'nın suretinde yaratmıştır4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- türk kızı2
- kedi sevmeyen insan4
- şehrin bağırsaklarını sevmek5
- bir insanı tanımak4
- e r'e k t o r5
- fikir paylaşma günü4
- türkiye'yi ışid zihniyeti yönetseydi nasıl olurdu3
- bir başlık açmak için akla fikir gelmemesi2
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- tava böreği3
- nineteen ninety four3
- sudekiray7
- fenerbahçe15
- osimhensiz galatasaray6
- e r'e k t o r bay bey birader2
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- kiraz cicegi kolonyasi20
- özgür özel10
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- ikizler burcu4
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan4
- izzet altınmeşe dinlemenin felsefesi2
- gece gece bamya yenir mi8
- ruhi çenet11
- rus kadınla evlenir misiniz10
- sözlüğün akmaması3
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- zaman makinesiyle geçmişe maket alışverişine gitmk2
- bisikletle çok ama çok böyle acayip hızlı gitmek2
- recep tayyip erdoğan15
- bakarız diyen erkek17
- pilot karısı bile olamamak2
- televizyonda sevdiğin filme denk gelmek2
- anne with an e2
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı2
- okan buruk9
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- dm yazarlığı9
- ne kadar paranız var10
Çok tatlış bir kız çocuğu yanaliklarını mıncırmak istiyorum. Trump'dan ingiliz sunucusuna kadar bütün kodamanların götünü yaktığına 30 kilo taşağa sahip kızdır. Söylediklerinin hangisi yanlış?
Emperyalistlerin sevimli piyonudur.
Savunduğu şeyler gerçekten doğrudur. Bilimsel olarak falan. Ama itici olduğu için sevilmez.
Okula gidemiyorum ayagina yatip ulke ulke gezen kucuk orospu. Okumaya niyeti yokmus zaten. Ig postlarindan da bakilabilir.
sevimsiz velet.
imamoğlu gibi proje olan veledimsi. rahat batan iskandinav profiline tam uygun.
yaşına başına bakmadan dünyaya öğüt vermeye çalışan tip. hadi çektiğimiz çile bize yeter bir de 15 yaşındaki bebeden laf dinlemeyelim. ben yarına çıkacak mıyım bilmiyorum işim gücüm yok kutup ayılarını falan düşünecektim peh açık ve net.
bu çocuğu instagramda, tiwitterda paylaşan sözde sanatçılarımız aydınlık, kültür ve zeka seviyelerini göstermiş oldu.
Gereksiz özgüvenli ergen bir kızdır.
hic bir sik yapmadan en onemli kisi gosterilmis ergen kiz.
geçen sıhhiye'nin oralarda dolanıyorum. baktım sarışın bir kızcağız oturmuş ağlıyor. "niye ağlıyorsun yavrum" dedim. "açım aabi, biz iskandinavız. siz türkler gibi zengin değiliz, başımızda sizin gibi bir asrın lideri yok. babam çalgıcı, anca düğün olursa bizim eve yemek girer" dedi. içim acıdı. aldım kendisini mcdonalds'a götürdüm. nasıl sevindi gariban, nasıl saldırdı yemeklere. gözlerinin içi güldü. ölmüşlerimin ruhuna dua etti. iyi ki yüce rabbim beni de iskandinav yaratmamış.
görsel
görsel
Tam bir proje. Bu job 1 daha neler göreceksiniz bekleyin azıcık.
Eli belinde her an kavga edecekmiş modunda görünen mahalle teyzelerine benzeyen genç kızımız.Acayip negatif elektriği var.
Trumpla ayni fikirde olacagim aklima gelmezdi. Yasina gore fazla takiliyor, biraz seks yap greta, rahatla gercekten.
aktivist değil de daha çok akıl hastası gibi görünmekte.
konuşmaya değil kavgaya dövüşmeye gelmiş gibi çok itici . dünya barışı hakkında , ülkesel silahlanma hakkında konuşsa bir nebze samimi olacak ; lakin konuşanı da oraya çıkarmazlar ki .
https://www.youtube.com/watch?v=TMrtLsQbaok
konuşmaya değil kavgaya dövüşmeye gelmiş gibi çok itici . dünya barışı hakkında , ülkesel silahlanma hakkında konuşsa bir nebze samimi olacak ; lakin konuşanı da oraya çıkarmazlar ki .
https://www.youtube.com/watch?v=TMrtLsQbaok
pr'ın allahı yapıldığı düşündüğüm çocuk.
tamam söylediği şeyler kötü değildir, haklıdır.
ama itici ve samimiyetsiz.
aşırı şekilde.
tamam söylediği şeyler kötü değildir, haklıdır.
ama itici ve samimiyetsiz.
aşırı şekilde.
(video artık mevcut değil)
Bankaları kurtarırsak dünyayı kurtarız diyen Rockefellerin piyonudur.(bkz: https://youtu.be/bSUyHVKUTFo)
Bilinmeyen bir şey söylemediğinden ciddiye alınmamalıdır, çok da gıcık bir velettir. Net.
bi üniversite birinci sınıftaki syntax hocam bir de bu kız bu kadar bunaltmıştır beni.
baby, we can't fix the wrecked system.
baby, we can't fix the wrecked system.
deutsche bahn tarafindan itin gotune sokulup bir guzel cikarilmis olan amina kodugumun veletidir.
Hem first class seyahat et hem de hic oturacak yer yokmus gibi esyalarinin yanina cokup poz ver. Eminim gittigi ulkelerdeki otellerde de luks suitlerde kalmistir. Ayrica aktivist ayagina yatip, ekosistemin tumden amina koyan fast food yiyecek kutusu da gozden kacmamistir. How dare you greta!
Hassiktir oradan seni rum dölü.
Hem first class seyahat et hem de hic oturacak yer yokmus gibi esyalarinin yanina cokup poz ver. Eminim gittigi ulkelerdeki otellerde de luks suitlerde kalmistir. Ayrica aktivist ayagina yatip, ekosistemin tumden amina koyan fast food yiyecek kutusu da gozden kacmamistir. How dare you greta!
Hassiktir oradan seni rum dölü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar