bugün
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası82
- düşün ki o bunu okuyor9
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi11
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları10
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- kemalist çocuğu11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı22
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- en kötü şarkılar10
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder15
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması9
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız9

entry'ler (220)
Hangi tür kadınla birlikte olduğuna göre değişecek istekler listesi...
mesela "kaç yaşındasın?" diye sorsan sana "kimin yanında?" diye cevap verir. ne ekersen onu biçersin bu hayatta. Bir kadınla birlikteyken ona sevgi ekersen mutluluk, rüzgar ekersen fırtına biçersin...
mesela "kaç yaşındasın?" diye sorsan sana "kimin yanında?" diye cevap verir. ne ekersen onu biçersin bu hayatta. Bir kadınla birlikteyken ona sevgi ekersen mutluluk, rüzgar ekersen fırtına biçersin...
Net boyun...
sonuna kadar desteklediğim fakat konya'ya kapatılmayı ve etrafına mayın döşenmesini faşistçe bulduğum öneri.
genelde, işi olmayan okumamış bir kadının yaptığı bir tercihtir.
Bildiği tek şey eş olmaktır. Günümüz ideolojik guruhun istediği kadın türüdür. böylece erkek ne yaparsa yapsın ayrılamaz, gidemez, kendine yeni bir hayat kuramaz...
bunun altında yatan şey, acı ve de günümüz türkiye'sinde kadınların güçlenmesini istemeyen bir düzenin hain planı yatmaktadır. çoluğu çocuğuyla nereye gider, ne yapar, nasıl geçinir? sorularını sorunca kadın gidemez. üzücü, yıkıcı ve aynı zamanda orta doğu gerçeğidir.
Bildiği tek şey eş olmaktır. Günümüz ideolojik guruhun istediği kadın türüdür. böylece erkek ne yaparsa yapsın ayrılamaz, gidemez, kendine yeni bir hayat kuramaz...
bunun altında yatan şey, acı ve de günümüz türkiye'sinde kadınların güçlenmesini istemeyen bir düzenin hain planı yatmaktadır. çoluğu çocuğuyla nereye gider, ne yapar, nasıl geçinir? sorularını sorunca kadın gidemez. üzücü, yıkıcı ve aynı zamanda orta doğu gerçeğidir.
iki sebebi vardır.
1) sevişmek için
2) dünyadaki her şeyin en iyisine sahip olmasını istediğin biri ile tanıştığın için
sevişmek için ise iş basittir. para - çokemel eğrisi gibidir. sen ona pahalı hediyeler alırsın o da bacaklarını açar. tam bir ticari anlaşmadır. Bunun benzeri havale yapıp kayıtlarda gözükmesini istemediğin zaman elmas ile ticaret yapan tacirler yapar. hemen hemen aynı şeydir. Burada elmas pahalı hediye, karşılığında alınan şey ise seks'tir.
dünyadaki her şeyin en iyisine sahip olmasını istediğin biri ile tanıştığını düşündüğün için yapıyorsan işin biraz zordur çünkü ne yaparsan yap ona layık olmadığını düşüneceksin. birazda eziklik içerir bu arada. yani seninle olmasının bir değeri yokmuş da bunun maddi bir yapının içine sokuyormuşsun gibi görünür çoğu zaman.
yani aslında iki ucu boklu değnektir.
1) sevişmek için
2) dünyadaki her şeyin en iyisine sahip olmasını istediğin biri ile tanıştığın için
sevişmek için ise iş basittir. para - çokemel eğrisi gibidir. sen ona pahalı hediyeler alırsın o da bacaklarını açar. tam bir ticari anlaşmadır. Bunun benzeri havale yapıp kayıtlarda gözükmesini istemediğin zaman elmas ile ticaret yapan tacirler yapar. hemen hemen aynı şeydir. Burada elmas pahalı hediye, karşılığında alınan şey ise seks'tir.
dünyadaki her şeyin en iyisine sahip olmasını istediğin biri ile tanıştığını düşündüğün için yapıyorsan işin biraz zordur çünkü ne yaparsan yap ona layık olmadığını düşüneceksin. birazda eziklik içerir bu arada. yani seninle olmasının bir değeri yokmuş da bunun maddi bir yapının içine sokuyormuşsun gibi görünür çoğu zaman.
yani aslında iki ucu boklu değnektir.
karşısındaki adama güvenmeyen kadındır.
muhtemelen zekası kıt biridir ama yakışıklıdır. kasları filan olan steroid çekip kendini jean claude van damme sanan gerzeklerden birine şans vermiştir. 6 aydır kimsenin elini bile sürmediği genital bölgesindeki örümcek ağının temizlenmesini istemiştir.
adamı damızlık at gibi kullanıp bir kenara atacaktır.
bu salağın dna'sının kendi dna'sına karışıp, kraliyet ailesinin ahırındaki bir kısrağın, çayırda başı boş gezen bir aygır tarafından hamile bırakılmasına ve asilliğin bozulmasına gönlü razı değildir.
zeki aynı zamanda geleceği gören yapısı onu kondom kullanımına teşvik etmiştir.
doğmamış çocuğunun geleceğini kurtarmaya çalışan bir anne adayıdır. tebrik edilesidir.
muhtemelen zekası kıt biridir ama yakışıklıdır. kasları filan olan steroid çekip kendini jean claude van damme sanan gerzeklerden birine şans vermiştir. 6 aydır kimsenin elini bile sürmediği genital bölgesindeki örümcek ağının temizlenmesini istemiştir.
adamı damızlık at gibi kullanıp bir kenara atacaktır.
bu salağın dna'sının kendi dna'sına karışıp, kraliyet ailesinin ahırındaki bir kısrağın, çayırda başı boş gezen bir aygır tarafından hamile bırakılmasına ve asilliğin bozulmasına gönlü razı değildir.
zeki aynı zamanda geleceği gören yapısı onu kondom kullanımına teşvik etmiştir.
doğmamış çocuğunun geleceğini kurtarmaya çalışan bir anne adayıdır. tebrik edilesidir.
komedi versus.
GOt'un yazarı george martin der ki; hepimiz tolkien'in hobbit'inde çıkmayız.
gelmişler burada versus açmışlar.
resmen ılıklık.
GOt'un yazarı george martin der ki; hepimiz tolkien'in hobbit'inde çıkmayız.
gelmişler burada versus açmışlar.
resmen ılıklık.
apple'da finlandiya'da üretildiği için bunlar alınmaz.
fanboy musunuz? troll müsünüz bir bilsem..
fanboy musunuz? troll müsünüz bir bilsem..
bok var gibi ışığı gören geldi. 20 sene öncesine dönmek istiyorum...
on numara beş yıldız hareket.
half blood prince ...
severus snape için bir kere daha izlenir.
çünkü serinin gerçek fan'ları bilir ki severus snape candır...
severus snape için bir kere daha izlenir.
çünkü serinin gerçek fan'ları bilir ki severus snape candır...
çünkü salaksın...
çok ilginç şeyler yazılıyor ve ne yazık ki kıçımla gülüyorum.
paralel evren dediğiniz şey sizden çok farklı bireyler değil. sanki burada sürünüyorsunuz da orada tam zıttı gibi algılanmış işte ben buna yanıyorum.
he he, siz paralel evrende milyardersiniz de burada sürünüyorsunuz.
alakayı kes!!!
burada salaksan orada da salaksın çok bir şey değişmiyor. burada yaptığı hataları muhtemelen orada da yaptın. hadi yapmadın diyelim burada süleyman demirel'den mezunsun da orada itü'den mi mezun olacaksın sanki?
paralel evren öyle bir yer değil.
paralel evren dediğiniz şey sizden çok farklı bireyler değil. sanki burada sürünüyorsunuz da orada tam zıttı gibi algılanmış işte ben buna yanıyorum.
he he, siz paralel evrende milyardersiniz de burada sürünüyorsunuz.
alakayı kes!!!
burada salaksan orada da salaksın çok bir şey değişmiyor. burada yaptığı hataları muhtemelen orada da yaptın. hadi yapmadın diyelim burada süleyman demirel'den mezunsun da orada itü'den mi mezun olacaksın sanki?
paralel evren öyle bir yer değil.
yok yani kocası olacak kişi de manastırdan çıkacağı için büyük sorun olur bence..
kısacık bir an için ömrünü vermek isteyeceğin biri yok mu?
hiç bir şeyin filmlerde, kitaplardaki gibi olmadığını anladığın için mi bu kadar gerçekçisin. bu gerçekçilik seni daha iyi biri mi yaptı? su geçirmez olduğunu mu düşünüyorsun? Büyümenin hata yapmak ve bu hatalardan ders çıkarmak olduğunu anlamadın mı? Hatalardan ders çıkarmak demek onlardan saklanmak değildi ki? yenisini yapmaktı.
hepimiz parmak izlerimiz gibiyiz, tamamen farklı, tamamen değişik, tamamen anlaşılmaz. gizemli insanların ilgimi çekmesini 17 yaşında bıraktım ben. kitap gibi insanları seviyorum. onları okumayı, onları anlamayı. bir gün okumayı bitirsem bile tekrar okuyacak kadar çok sevmek istiyorum.
suçlu muyum? günahkar mıyım? aciz miyim? masalları sevdiğim için çocuk muyum?
bunlar şimdi sana gülünç geliyor ama seni o öğretmen evinin kapısına bırakırken, vedalaşmayı uzattıkça uzatmamız komik değildi. acınası bir halimiz yoktu. birine zamanında yetişmek ne demek bilir misin? birine her şeyinle güvenmenin ne demek olduğunu bilir misin? birine yıllarını vermenin ne demek olduğunu bilir misin?
zamansız gelenler iz bırakırmış... kavuşamamanın ortaya çıkardığı bir hüzün olduğunu kabul ediyorum. ancak asıl meselenin kavuşmak olduğunu unuttuk. birinin hayatının aşkı olmanın ne demek olduğunu bilmeden ölecek miyiz?
Chris'in - Annie'yi sevdiği gibi sevebilir miyiz? şarkılarda geçen kallavi sözleri gerçeğe dönüştürebilir miyiz? pişmanlıklarımızı yok edebilir miyiz?
yastığa başını rahat koymak istiyorsun biliyorum, bunu bende istiyorum ama gerçeğin en saf halinin aşk olduğunu söyleyende sendin. unuttun mu?
Birinin en'i olmak demek onunla sevişmek demek değil. onunla uyumak, uyandığında onu görmek, kahvaltı hazırlamak, dışarı çıkmadan önce bir eksiği olmadığını onu yerine kontrol etmek, ona hatırlatmak, onu yanağından öpebilmektir.
hayatının aşkı olmak birinin basit ama gerçeküstü rüya parçacıklarından biri olmaktır.
hiç bir şeyin filmlerde, kitaplardaki gibi olmadığını anladığın için mi bu kadar gerçekçisin. bu gerçekçilik seni daha iyi biri mi yaptı? su geçirmez olduğunu mu düşünüyorsun? Büyümenin hata yapmak ve bu hatalardan ders çıkarmak olduğunu anlamadın mı? Hatalardan ders çıkarmak demek onlardan saklanmak değildi ki? yenisini yapmaktı.
hepimiz parmak izlerimiz gibiyiz, tamamen farklı, tamamen değişik, tamamen anlaşılmaz. gizemli insanların ilgimi çekmesini 17 yaşında bıraktım ben. kitap gibi insanları seviyorum. onları okumayı, onları anlamayı. bir gün okumayı bitirsem bile tekrar okuyacak kadar çok sevmek istiyorum.
suçlu muyum? günahkar mıyım? aciz miyim? masalları sevdiğim için çocuk muyum?
bunlar şimdi sana gülünç geliyor ama seni o öğretmen evinin kapısına bırakırken, vedalaşmayı uzattıkça uzatmamız komik değildi. acınası bir halimiz yoktu. birine zamanında yetişmek ne demek bilir misin? birine her şeyinle güvenmenin ne demek olduğunu bilir misin? birine yıllarını vermenin ne demek olduğunu bilir misin?
zamansız gelenler iz bırakırmış... kavuşamamanın ortaya çıkardığı bir hüzün olduğunu kabul ediyorum. ancak asıl meselenin kavuşmak olduğunu unuttuk. birinin hayatının aşkı olmanın ne demek olduğunu bilmeden ölecek miyiz?
Chris'in - Annie'yi sevdiği gibi sevebilir miyiz? şarkılarda geçen kallavi sözleri gerçeğe dönüştürebilir miyiz? pişmanlıklarımızı yok edebilir miyiz?
yastığa başını rahat koymak istiyorsun biliyorum, bunu bende istiyorum ama gerçeğin en saf halinin aşk olduğunu söyleyende sendin. unuttun mu?
Birinin en'i olmak demek onunla sevişmek demek değil. onunla uyumak, uyandığında onu görmek, kahvaltı hazırlamak, dışarı çıkmadan önce bir eksiği olmadığını onu yerine kontrol etmek, ona hatırlatmak, onu yanağından öpebilmektir.
hayatının aşkı olmak birinin basit ama gerçeküstü rüya parçacıklarından biri olmaktır.
her şeyi konuşabildiğin biriyle sabaha kadar sohbet etmek.
16 milyon euro'ya alındığı günden beri stoke düşüşte ve maaşı yüksek.
bu yüzden stoke onu kiralamayı seçiyor çünkü vergi ve maaş ödemekten kurtulmak istiyor. aynı şey seri, lemina gibi oyuncular içinde geçerli...
bok atamadan önce bir araştırmak lazım.
bu yüzden stoke onu kiralamayı seçiyor çünkü vergi ve maaş ödemekten kurtulmak istiyor. aynı şey seri, lemina gibi oyuncular içinde geçerli...
bok atamadan önce bir araştırmak lazım.
aslı...
muazzam bir kadın olduğu için bok atılması normal..