bugün
- yalarım8
- saraca silsüpüroğlu16
- kul hakkı yer misiniz9
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
- ups boobss'un poposunda ki ben13
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli15
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns17
- ups boobss'un online olması15
- melek mosso11
- tarkan'ı kim dinliyor22
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler16
- kızınca verilen tepkiler14
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı21
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti10
- çocukken sanılan şeyler14
- magicovento8
- true nickli yazar8
- mansur yavaş ve ekrem imamoğluna destek vermiyoruz16
- zebani efe'nin müslüman olması31
- true ve eloria aşkı8
- selanik te doğan türk olur mu12
- para bok huzur yok10
- anın görüntüsü8
- eloria vs iremga20
- mülteci düşmanlığının altında yatan temel neden12
- oflu kafakoparanus12
- true'ya evlenince ne takacaksınız20
- sayın kılıçdaroğlu kurultaydan güçlenerek çıkacak9
- istanbula artık arapbul denmesi gerektiği11
- kemalistleri her seçimde pert eden parti9
- 100 yıldır atatürk'e karşı zafer elde edememek33
- eloria31
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması16
- rakı içmekten siroz olmak11
- beşiktaş11
- günaydın deme selamünaleyküm de33
- akp nin 100 bin kişilik troll ekibi10
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması10
- içtim şarabı siktim arabı12
- en havalı meslekler14
- pandemi dönemini özlemek14
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler16
- true'nun yetkili olması11
- yakışıklı erkeklerin kapılmış olması8
- güne bir ayet bırak10
- otomatik vites kullanan erkek9
- 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor10
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı21
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması8
- mauro icardi11

entry'ler (296)
Türkçe: "Güzel bir Sabah"
ingilizce: "One fine morning"
2022 yılında fransız yönetmen mia hansen-love'un seneryo ve yönetmenliğinde ortaya çıkan film.
Kendilerine Mubi vasıtasıyla denk geldim. Tamam itiraf ediyorum, izlerken 45 defa uyuyakalma aşamasına geldim. Filmin akışı müthiş yavaş geldi bana. Konuşmalar, olaylar asla ilerlemiyordu. Lakin bir filmde dikkat etmemiz gereken en öncelikli şey bu değil, tabii ki.
Şahsımca en dikkat çekici detay, başrolün "metres" olması ve bu sefer de bu kadının bakış açısını derinlemesine görebilmemiz. Kadının babasının hastalığı (nörolojik bir hastalık, alzheimer'a benzer) ve bu adam arasında sıkışan hayatını izliyoruz filmde.
Sıkılmamın sebebi sinefil olmamam bence. Ben yönetmende kusur bulamıyorum yoksa jsvsvc
ingilizce: "One fine morning"
2022 yılında fransız yönetmen mia hansen-love'un seneryo ve yönetmenliğinde ortaya çıkan film.
Kendilerine Mubi vasıtasıyla denk geldim. Tamam itiraf ediyorum, izlerken 45 defa uyuyakalma aşamasına geldim. Filmin akışı müthiş yavaş geldi bana. Konuşmalar, olaylar asla ilerlemiyordu. Lakin bir filmde dikkat etmemiz gereken en öncelikli şey bu değil, tabii ki.
Şahsımca en dikkat çekici detay, başrolün "metres" olması ve bu sefer de bu kadının bakış açısını derinlemesine görebilmemiz. Kadının babasının hastalığı (nörolojik bir hastalık, alzheimer'a benzer) ve bu adam arasında sıkışan hayatını izliyoruz filmde.
Sıkılmamın sebebi sinefil olmamam bence. Ben yönetmende kusur bulamıyorum yoksa jsvsvc
Büyük olasılıkla ayrıca ne istediğini bilmemektir. Ne istemediğini de.
rema-calm down
bu başlık şaka mı....Belki yağmuru. Onun dışında olmayan zorluklardır.
eskiler bilir, (bkz: salca)
Ben hayatımda bu kadar rezil bir şey görmedim.
8 aydır otelcilik sektöründeyim. Başlarda, "ya monoton hayat kötü, düzen de neymiş! Değişen saatlerde çalışmak daha zevkli olmalı" deyip ofis işimi bırakıp otelciliğe atıldım. Bir insan kendi ağzına bu şekilde edebilir gerçekten.
07:00-15:30-15:00-23:30 ve 23:00-07:30 gibi 3 çeşit vardiyada çalışıyorum bir ayda.
Bir düzen kesinlikle yok! Haftalık iznim bir gün, ve hangi gün izinli olduğumu ancak cumartesi öğrenebiliyorum, düşünün. Bunun haricinde, üstteki yazarların birinin bahsettiği gibi, 8 saatlik çalışma asla az gelmemeli. işe gitme süresi, yol, hazırlanma süresi, o vardiya için uykunuzu ayarlamanız vesaire bunlar da işten sayılması gereken aktiviteler aslına bakarsanız. Özellikle istanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız. Ben bu kadar yıprandığımı daha hatırlamıyorum.
Hani derseniz ki, "ya gündüz erken çıkılıyormuş, geriye sosyal hayat kalır". Kesinlikle değil. Öncelikle ne kadar uyursanız uyuyun, sabah shiftinden çıktığında o bünyeye basan uykuyu tarif etmem zor. Öyle ki, arkadaşlarımla buluştum diyelim, bildiğiniz karşılarında uyuyakalıyorum! Bu nasıl bir şey farkında mısınız...
Bu yalnızca bir kısmı.
istemiyorsan çalışma diyenler, yüzde yüz haklısınız. Ben de bunun için çabalıyorum merak etmeyin.
8 aydır otelcilik sektöründeyim. Başlarda, "ya monoton hayat kötü, düzen de neymiş! Değişen saatlerde çalışmak daha zevkli olmalı" deyip ofis işimi bırakıp otelciliğe atıldım. Bir insan kendi ağzına bu şekilde edebilir gerçekten.
07:00-15:30-15:00-23:30 ve 23:00-07:30 gibi 3 çeşit vardiyada çalışıyorum bir ayda.
Bir düzen kesinlikle yok! Haftalık iznim bir gün, ve hangi gün izinli olduğumu ancak cumartesi öğrenebiliyorum, düşünün. Bunun haricinde, üstteki yazarların birinin bahsettiği gibi, 8 saatlik çalışma asla az gelmemeli. işe gitme süresi, yol, hazırlanma süresi, o vardiya için uykunuzu ayarlamanız vesaire bunlar da işten sayılması gereken aktiviteler aslına bakarsanız. Özellikle istanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız. Ben bu kadar yıprandığımı daha hatırlamıyorum.
Hani derseniz ki, "ya gündüz erken çıkılıyormuş, geriye sosyal hayat kalır". Kesinlikle değil. Öncelikle ne kadar uyursanız uyuyun, sabah shiftinden çıktığında o bünyeye basan uykuyu tarif etmem zor. Öyle ki, arkadaşlarımla buluştum diyelim, bildiğiniz karşılarında uyuyakalıyorum! Bu nasıl bir şey farkında mısınız...
Bu yalnızca bir kısmı.
istemiyorsan çalışma diyenler, yüzde yüz haklısınız. Ben de bunun için çabalıyorum merak etmeyin.
"tamam o zaman, bir ara haberleşip görüşelim mutlaka arayı açmayalım"
müge anlı ile tatlı sert-30 kasım 2022 çarşamba bölümü.
Ben dinliyorum, siz de dinleyin diye hortlattığım başlık.
Tanımımızı girelim madem: Göksel'in seslendirdiği, dinlerken faça çekme isteği yaratan şarkı. Özellikle bu akşam, gözlerimiz yaşlı.
Tanımımızı girelim madem: Göksel'in seslendirdiği, dinlerken faça çekme isteği yaratan şarkı. Özellikle bu akşam, gözlerimiz yaşlı.
Bugün 4. filmini bitirmemle seriyi tamamlamış bulunuyorum.
Çok beğendim çok. Hepsi birbirinden hoş. Ama sanırım en beğendiğim birincisi oldu.
Çok beğendim çok. Hepsi birbirinden hoş. Ama sanırım en beğendiğim birincisi oldu.
"see i've already waited too long"
morissey bu dizeyi söylediğinde nabzım 1566 oluyor. Bayılıyorum, fenalasıyorum. bana bir seyler oluyor. iyi olmuyorum. baska bi evrende oluyorum o an...
morissey bu dizeyi söylediğinde nabzım 1566 oluyor. Bayılıyorum, fenalasıyorum. bana bir seyler oluyor. iyi olmuyorum. baska bi evrende oluyorum o an...
saygısızlık. Yeterli gerçekten artık.
film izlemek. özellikle david lynch reisin filmleri...
aslında hiç iyi bir şey değildir. zamanı güzel geçiriyorum, diye düşünürsünüz. ama gündüzünüz artık yoktur. Ya uykuyla geçireceksinizdir ya da uykusuzlukla. Gündüzünüzü(gün ışığını) kaçırmanızın psikoloji için sağlıklı bir şey olduğu pek söylenemez.
akrep.
terazi.
aslan.
terazi.
aslan.
Forum istanbul'a uğramayacaksam ayağımı atmadığım semt. Çok anlamsız bir kere.
23 yaşındayım, hani çok mu geç kaldım bilmiyorum. Yaşımdakiler çoktan flörtlerinin 9. yılındalar, belki nişanlanma evresindeler; bazıları evlendi bile.
yazacak çok şey var ama özetle: kimilerini hüzünlendiren durumdur. olsun ya, herkes mutlu olsun sorun değil. ama ben de olayım hani, çok da fazla bir şey istemiyorum di mi?
yazacak çok şey var ama özetle: kimilerini hüzünlendiren durumdur. olsun ya, herkes mutlu olsun sorun değil. ama ben de olayım hani, çok da fazla bir şey istemiyorum di mi?
sözlüğe 34 milyon yıl sonra tekrar girdiğimde karşılaştığım mesajıyla biraz mahcup, ama en fazla da mutlu hissettiren yazar. yiaaa ponçik misin çeeen.^^
konuştuğum tek yazardı gitmiş. üzüldüm.
konuştuğum tek yazardı gitmiş. üzüldüm.
Mesajlaşma sisteminin acilen düzeltilmesi gereken sözlük. Son mesajı okumak için 4 kilometre aşağı kaydırıyorum. Eskisini getirin bari...
her dinlediğimde içimi hoş eden minnak bir şarkı.
i don't think you do...
soooo
you and me are through!!
i don't think you do...
soooo
you and me are through!!