bugün
- evlenince kadınla napıyorsunuz17
- victor osimhen12
- sari renkli seker17
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı10
- londra sokaklarını bok gotürmesi11
- ben gürcüyüm eşim arap9
- yaşar nuri öztürk12
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir19
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması8
- anın görüntüsü10
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- konya da 3 katlı binanın çökmesi25
- yunan askerini selamlamak9
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller13
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi26
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak12
- evlenmeden çocuk yapılır mı22
- sözlük yazarlarının ilk arabaları23
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- sudekiray'ın aşık olması14
- istanbula taşınmak26
- sudekiray silik yesin kampanyası16
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak22
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- grand kartal otel12
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
- 2011 türkiye süper kupası neden oynanmadı12
- sinan oğan13
entry'ler (298)
şu sıralar en çok yaptığım şey.
giden zamana da o kadar üzülüyorum ki.
bir hiç için beklediğimin de farkındayım.
ama ne enerjim var ne de gücüm.
Potansiyelimin olduğunu biliyorum da. yetmiyor ki bu.
giden zamana da o kadar üzülüyorum ki.
bir hiç için beklediğimin de farkındayım.
ama ne enerjim var ne de gücüm.
Potansiyelimin olduğunu biliyorum da. yetmiyor ki bu.
Ya ben yalnızca bilgi öğrenmek isteyen biriyim...Akademik pozisyonlarda da gözüm yok. Sadece 3 dönem görünüp gideceğim...
Ama bu fiyatlar ne arkadaşlar ya??!1
Devlet üniversitesi bile 90 bin lira fiyat çıkarıyor tezsiz ikinci öğretim için.
Yok mudur bunun bir yolu, veya istanbul'da devlette okuyacak biri için üniversite önerisi olan var mıdır?
Ama bu fiyatlar ne arkadaşlar ya??!1
Devlet üniversitesi bile 90 bin lira fiyat çıkarıyor tezsiz ikinci öğretim için.
Yok mudur bunun bir yolu, veya istanbul'da devlette okuyacak biri için üniversite önerisi olan var mıdır?
Türkçe: "Güzel bir Sabah"
ingilizce: "One fine morning"
2022 yılında fransız yönetmen mia hansen-love'un seneryo ve yönetmenliğinde ortaya çıkan film.
Kendilerine Mubi vasıtasıyla denk geldim. Tamam itiraf ediyorum, izlerken 45 defa uyuyakalma aşamasına geldim. Filmin akışı müthiş yavaş geldi bana. Konuşmalar, olaylar asla ilerlemiyordu. Lakin bir filmde dikkat etmemiz gereken en öncelikli şey bu değil, tabii ki.
Şahsımca en dikkat çekici detay, başrolün "metres" olması ve bu sefer de bu kadının bakış açısını derinlemesine görebilmemiz. Kadının babasının hastalığı (nörolojik bir hastalık, alzheimer'a benzer) ve bu adam arasında sıkışan hayatını izliyoruz filmde.
Sıkılmamın sebebi sinefil olmamam bence. Ben yönetmende kusur bulamıyorum yoksa jsvsvc
ingilizce: "One fine morning"
2022 yılında fransız yönetmen mia hansen-love'un seneryo ve yönetmenliğinde ortaya çıkan film.
Kendilerine Mubi vasıtasıyla denk geldim. Tamam itiraf ediyorum, izlerken 45 defa uyuyakalma aşamasına geldim. Filmin akışı müthiş yavaş geldi bana. Konuşmalar, olaylar asla ilerlemiyordu. Lakin bir filmde dikkat etmemiz gereken en öncelikli şey bu değil, tabii ki.
Şahsımca en dikkat çekici detay, başrolün "metres" olması ve bu sefer de bu kadının bakış açısını derinlemesine görebilmemiz. Kadının babasının hastalığı (nörolojik bir hastalık, alzheimer'a benzer) ve bu adam arasında sıkışan hayatını izliyoruz filmde.
Sıkılmamın sebebi sinefil olmamam bence. Ben yönetmende kusur bulamıyorum yoksa jsvsvc
Büyük olasılıkla ayrıca ne istediğini bilmemektir. Ne istemediğini de.
rema-calm down
bu başlık şaka mı....Belki yağmuru. Onun dışında olmayan zorluklardır.
eskiler bilir, (bkz: salca)
Ben hayatımda bu kadar rezil bir şey görmedim.
8 aydır otelcilik sektöründeyim. Başlarda, "ya monoton hayat kötü, düzen de neymiş! Değişen saatlerde çalışmak daha zevkli olmalı" deyip ofis işimi bırakıp otelciliğe atıldım. Bir insan kendi ağzına bu şekilde edebilir gerçekten.
07:00-15:30-15:00-23:30 ve 23:00-07:30 gibi 3 çeşit vardiyada çalışıyorum bir ayda.
Bir düzen kesinlikle yok! Haftalık iznim bir gün, ve hangi gün izinli olduğumu ancak cumartesi öğrenebiliyorum, düşünün. Bunun haricinde, üstteki yazarların birinin bahsettiği gibi, 8 saatlik çalışma asla az gelmemeli. işe gitme süresi, yol, hazırlanma süresi, o vardiya için uykunuzu ayarlamanız vesaire bunlar da işten sayılması gereken aktiviteler aslına bakarsanız. Özellikle istanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız. Ben bu kadar yıprandığımı daha hatırlamıyorum.
Hani derseniz ki, "ya gündüz erken çıkılıyormuş, geriye sosyal hayat kalır". Kesinlikle değil. Öncelikle ne kadar uyursanız uyuyun, sabah shiftinden çıktığında o bünyeye basan uykuyu tarif etmem zor. Öyle ki, arkadaşlarımla buluştum diyelim, bildiğiniz karşılarında uyuyakalıyorum! Bu nasıl bir şey farkında mısınız...
Bu yalnızca bir kısmı.
istemiyorsan çalışma diyenler, yüzde yüz haklısınız. Ben de bunun için çabalıyorum merak etmeyin.
8 aydır otelcilik sektöründeyim. Başlarda, "ya monoton hayat kötü, düzen de neymiş! Değişen saatlerde çalışmak daha zevkli olmalı" deyip ofis işimi bırakıp otelciliğe atıldım. Bir insan kendi ağzına bu şekilde edebilir gerçekten.
07:00-15:30-15:00-23:30 ve 23:00-07:30 gibi 3 çeşit vardiyada çalışıyorum bir ayda.
Bir düzen kesinlikle yok! Haftalık iznim bir gün, ve hangi gün izinli olduğumu ancak cumartesi öğrenebiliyorum, düşünün. Bunun haricinde, üstteki yazarların birinin bahsettiği gibi, 8 saatlik çalışma asla az gelmemeli. işe gitme süresi, yol, hazırlanma süresi, o vardiya için uykunuzu ayarlamanız vesaire bunlar da işten sayılması gereken aktiviteler aslına bakarsanız. Özellikle istanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız. Ben bu kadar yıprandığımı daha hatırlamıyorum.
Hani derseniz ki, "ya gündüz erken çıkılıyormuş, geriye sosyal hayat kalır". Kesinlikle değil. Öncelikle ne kadar uyursanız uyuyun, sabah shiftinden çıktığında o bünyeye basan uykuyu tarif etmem zor. Öyle ki, arkadaşlarımla buluştum diyelim, bildiğiniz karşılarında uyuyakalıyorum! Bu nasıl bir şey farkında mısınız...
Bu yalnızca bir kısmı.
istemiyorsan çalışma diyenler, yüzde yüz haklısınız. Ben de bunun için çabalıyorum merak etmeyin.
"tamam o zaman, bir ara haberleşip görüşelim mutlaka arayı açmayalım"
müge anlı ile tatlı sert-30 kasım 2022 çarşamba bölümü.
Ben dinliyorum, siz de dinleyin diye hortlattığım başlık.
Tanımımızı girelim madem: Göksel'in seslendirdiği, dinlerken faça çekme isteği yaratan şarkı. Özellikle bu akşam, gözlerimiz yaşlı.
Tanımımızı girelim madem: Göksel'in seslendirdiği, dinlerken faça çekme isteği yaratan şarkı. Özellikle bu akşam, gözlerimiz yaşlı.
Bugün 4. filmini bitirmemle seriyi tamamlamış bulunuyorum.
Çok beğendim çok. Hepsi birbirinden hoş. Ama sanırım en beğendiğim birincisi oldu.
Çok beğendim çok. Hepsi birbirinden hoş. Ama sanırım en beğendiğim birincisi oldu.
"see i've already waited too long"
morissey bu dizeyi söylediğinde nabzım 1566 oluyor. Bayılıyorum, fenalasıyorum. bana bir seyler oluyor. iyi olmuyorum. baska bi evrende oluyorum o an...
morissey bu dizeyi söylediğinde nabzım 1566 oluyor. Bayılıyorum, fenalasıyorum. bana bir seyler oluyor. iyi olmuyorum. baska bi evrende oluyorum o an...
saygısızlık. Yeterli gerçekten artık.
film izlemek. özellikle david lynch reisin filmleri...
aslında hiç iyi bir şey değildir. zamanı güzel geçiriyorum, diye düşünürsünüz. ama gündüzünüz artık yoktur. Ya uykuyla geçireceksinizdir ya da uykusuzlukla. Gündüzünüzü(gün ışığını) kaçırmanızın psikoloji için sağlıklı bir şey olduğu pek söylenemez.
akrep.
terazi.
aslan.
terazi.
aslan.
Forum istanbul'a uğramayacaksam ayağımı atmadığım semt. Çok anlamsız bir kere.
23 yaşındayım, hani çok mu geç kaldım bilmiyorum. Yaşımdakiler çoktan flörtlerinin 9. yılındalar, belki nişanlanma evresindeler; bazıları evlendi bile.
yazacak çok şey var ama özetle: kimilerini hüzünlendiren durumdur. olsun ya, herkes mutlu olsun sorun değil. ama ben de olayım hani, çok da fazla bir şey istemiyorum di mi?
yazacak çok şey var ama özetle: kimilerini hüzünlendiren durumdur. olsun ya, herkes mutlu olsun sorun değil. ama ben de olayım hani, çok da fazla bir şey istemiyorum di mi?
sözlüğe 34 milyon yıl sonra tekrar girdiğimde karşılaştığım mesajıyla biraz mahcup, ama en fazla da mutlu hissettiren yazar. yiaaa ponçik misin çeeen.^^
konuştuğum tek yazardı gitmiş. üzüldüm.
konuştuğum tek yazardı gitmiş. üzüldüm.