bugün
- gocu20
- bu koyden olsam ne olacak17
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- şu an hissedilen duygu5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak4
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı16
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- sarapci koala77
- dinlerin yalan olması13
- ama ben bipolarım10
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- damdan düşer gibi3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak2
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- 15 temmuz yalanı3
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- safiyenin kocası faik5
- gecenin şarkısı3
- sarı torba2
- yalnızlık4
- ay kavga var galiba6
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- bkono5
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- 30 ağustos zafer bayramı19
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- anderson talisca nın beşiktaşa transferi3
- istatistiklerin yenilenmemesi3
- sihirli annem izleyen erkek4
- sözlük kızları adam mıdır5
- katatespizartmasi10
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması3
- nepal'deki sel felaketi4
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- kavga eden yazarlar5
- zorunlu eğitim19
- türkiye savaşa girecek5
- yazım hataları4
- boşnaklar3
- uzun yolda ara yollara sapmak2
- emre tayanç2
- tobey maguire lı spiderman3
ilk 11'inde türk futbolcu olmayan takım.
1481'de lisesi kurulmuştur. 1905'te beşiktaş jimnastik kulübü iken ilk türk futbol takımının sahibidir.
aynı anda hem beşiktaşlıları hem fenerlileri kudurtan takım.
Bir takım.
Suri dersin galatasaray sana çakar üzülürsün.
ben bir şeyi merak ediyorum.
şimdi rakiplerimize göre biz hakkımız ile hiçbir başarı elde etmedik. hep hakemler bizim yanımızdaydı. denizli maçında şike yaptık, trabzon maçında şike yaptık, ankaragücü maçına averaj için gidip 6 attık falan ya hani..
e bu takım önce uefa sonra süper kupayı kazandı. 23 avrupa maçı yaptı..
hiç bir fenerbahçelinin çıkıp da 'leeds united'in hakkını yediniz olum' dediğini gördünüz mü?
bir beşiktaşlının çıkıp da 'jardel'in altın golünde ofsayt var dediğini gördünüz mü?
göremezsiniz. bu takım 23 avrupa maçında sıfır hakem desteğiyle dünyanın en büyük ikinci şampiyonasının kupasını, akabinde süper kupasını kaldırdı.
şimdi gidip 'ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım, böyle bir şey olabilir mi? takımım için yaptım' diyen aziz yıldırım'ın yanında durun.
şimdi rakiplerimize göre biz hakkımız ile hiçbir başarı elde etmedik. hep hakemler bizim yanımızdaydı. denizli maçında şike yaptık, trabzon maçında şike yaptık, ankaragücü maçına averaj için gidip 6 attık falan ya hani..
e bu takım önce uefa sonra süper kupayı kazandı. 23 avrupa maçı yaptı..
hiç bir fenerbahçelinin çıkıp da 'leeds united'in hakkını yediniz olum' dediğini gördünüz mü?
bir beşiktaşlının çıkıp da 'jardel'in altın golünde ofsayt var dediğini gördünüz mü?
göremezsiniz. bu takım 23 avrupa maçında sıfır hakem desteğiyle dünyanın en büyük ikinci şampiyonasının kupasını, akabinde süper kupasını kaldırdı.
şimdi gidip 'ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım, böyle bir şey olabilir mi? takımım için yaptım' diyen aziz yıldırım'ın yanında durun.
Bülent yıldırımı şampiyonluk kutlamalarına çağırırsınız artık.. beyoğlu yosmaları sizi.
Bizim halkımız çok fanatik, göz göre göre hatalı kararları savunur, aynı partilere gösterdiği fanatizm gibi. Bu gece haksız bir galibiyet almış takımdır.
Tehditleri fırsatlara çeviren, rakibinin zayıf yönlerini iyi analiz ederek güçlü yönleriyle hedefine ulaşabilen kulüptür.
e biz şu başlıkta kaç defa dedik de kimseye dinletemedik. her şeye rağmen sezon sonu şampiyon olacak takımdır efendim.
Başakşehir e talimat gelmeseydi bu kadar hırs yapmayacaktı başakşehir in 8 puan öndeyken abuk subuk takımlara puan vermesi bu ülkede birileri istediği takımı şampiyon yaptığının kanıtıdır başakşehir yıllardır yapıyor bunu hedefleri şampiyonluk değil zaten yayın geliri olmasa kulupler in geliri yok ee başakşehir i kim izler haliyle tak talimat ve başakşehir 4 haftadır mac kazanmıyor ibretlik.
youtube'da 15 dakikalık bir araştırma ile derinliğinin boyutları şahitlerin beyanları ile anlaşılacak takım.
ancak işin en katlanılamaz tarafı tüm bunlara karşı üç maymunu oynayanlardır. çünkü 'kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlar.' yani bu düzene göstermelik değil gerçekten birlik olup karşı çıkmayanlar da en az onlar kadar sorumludur.
bu düzende, oyunu bozmak için tek şansımız vedat okyar'ın dediğini yapmak ; "Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin. Hakemi yendiğin zaman kazanacaksın. Beşiktaş'ın hakemden gol yemişliği bile vardır."
ps. keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
ancak işin en katlanılamaz tarafı tüm bunlara karşı üç maymunu oynayanlardır. çünkü 'kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlar.' yani bu düzene göstermelik değil gerçekten birlik olup karşı çıkmayanlar da en az onlar kadar sorumludur.
bu düzende, oyunu bozmak için tek şansımız vedat okyar'ın dediğini yapmak ; "Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin. Hakemi yendiğin zaman kazanacaksın. Beşiktaş'ın hakemden gol yemişliği bile vardır."
ps. keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Beşiktaş’a yine acımamış winner takım.
Öyle ki federasyonundan mhk’sına bjkli, tahkimi ise fb’li olan futbol camiasına bile Galatasaray’lı algısı yaptıracak kadar can yakmıştır.
Öyle ki federasyonundan mhk’sına bjkli, tahkimi ise fb’li olan futbol camiasına bile Galatasaray’lı algısı yaptıracak kadar can yakmıştır.
hemen hemen tüm şampiyonluklarında şike olan futbol kulübüdür. net...
Henüz şampiyon diyemeyiz lakin bu akşam Beşiktaş ı şampiyonluktan etmesi bile bir başarıdır. Başakşehir maçı berabere diğer iki maç galibiyet ile bitse bile şampiyonuz. Haftaya Ankaragücü nden puan ya da puanlar bekliyoruz. Zira Çaykur Rize maçından biraz ürküyorum.
17 cariyesi olan bir saray'ın kralıdır.
cariyelerinden bir tanesine karanlıklar altında nikah kıymıştır.
cariyelerinden bir tanesine karanlıklar altında nikah kıymıştır.
Divan kurulunda her sey cok güzel olacak sloganları atılalı birkaç saat olan spor kulübü.
https://twitter.com/kacsa.../1126148759405170689?s=09
https://twitter.com/kacsa.../1126148759405170689?s=09
Aglayin aglayin burasi aglama duvari zaten.
Eziksiniz lan alayiniz ezik.
22. Geliyor izle ve gör.
Eziksiniz lan alayiniz ezik.
22. Geliyor izle ve gör.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar