bugün

üst üste koymasını bilir.
şampiyonluk için galatarasyonu devreye sokan birinci derece masonik futbol kulübüdür. net...
tff, mhk ve 17 takım bunlara karşı birleşmiş ama nasıl oluyorsa finale girilirken hem beşiktaş ile hem başakşehir ile kendi sahalarında oynuyorlar. düşman ittifakı fikstürü çekerken bunu akıl edememiş herhalde. bu arada geçen hafta rakiplerine yumruk sallayan nagatomo ve diagne kırmızı görmedi, ondan önceki hafta emre akbaba uçan tekme attı sarı gördü hala daha bize karşı birleştiler diyorlar. umarım beşiktaş bunlara sağlam bir koyar da köşelerine çekilip orda ağlarlar açık ve net.
görsel
Yukarida da belirtilmiş, Erzurum ve fener maclarinda pisi pisine 4 puan kaptirmasaydi simdiye çoktan tinercisi de, akbili de susmus olacakti. Sampiyonluk cidden bu iki mactan giderse -ki hic de az bir ihtimal degil- gel de sövme.
üçüncü defa ve son kez yazıyorum. hani şu konya maçından sonra inancını kaybedenlere ithafen:

her türlü zorluğa rağmen sene sonu 22. kez süper lig şampiyonu olacak olan takım.
fransanın köklü kulüplerinden ancak temelleri suriye topraklarında atıldığı rivayet edilmektedir.
üstte kestane mi her ne boksa adlı mal için yazıyorum bunu..

fikstürden bahsetmiş, napalım sizle ligin ilk haftası mı oynayalım ? 8.hafta nasıl iyi mi ?

bişeyleri hatırlatıyo mu 8 ? benayoun, babel, crouch falan..

bak bak yoruma bak fikstürden dert yanıyo, niye kazanmadın maçlarını niye önde gelmiyorsun tt arenaya ?

bilmem kim kırmızı görmeliymiş falan, sen önce git kendi çöplüğünde quaresmanın görmediği kırmızı kartları yorumla..

konya maçı, 7ener maçları, rize maçı, göztepe maçı neyin ne olduğunu herkes görüyo zaten..

hakemi de mhk yi de tff yi de siz kuşları da üst üste koyup şampiyon cimbom yazdıracağız..

bi de nefes alıp veriyorsunuz, sırf oksijen israfı aq, beyin diye kafanda taşıdığın şeye sokayım..

yarın akşam cimbom koyunca size şerefli 3.lükler diye başlarsınız ağlamaya..
yarin berabere veya yenilirse bejeke şampiyon olur.
şampiyon olup yine kuşların a.koyacak takımım..

haddinizi bilin
kendinize sirayla gelin

fatih hocaninda dediği gibi;
"bir yerde bir kupa varsa onuda galatasaray alır "..
mustafa cengiz in ibra edilememesi sonrası, sadece bir gruba hizmet ettiği için hayatımdan çıkarmaya karar verdiğim oluşumdu. boş vaktimin önemli bir vaktini yiyor bu melet. baya çıkardım hayatımdan. gs sözlüğe günde 5 saat takılırdım. 10 dk ye indirdim şimdi.cengiz gitmeyince biraz ısındım ama bırakacağım bu işleri sözlük. kombinemi de yenilemeyeceğim.

ama bu sene var ya sike sike şampiyon olacağız. kaç yıldır izlerim ayrıca bu kadar hakkının yendiğini hiç görmedim bu takımın. abdurrahim, başkan ve fatih hocam gibi değerli adamlar üzülmesin, mutlu olsunlar diye bu sene de şampiyon olmamızı canı gönülden diliyorum ve sike sike de olacağını düşünüyorum.

ey beşiktaş, ey başakşehir, siz galatasarayın yanında nesiniz ulan? siktirip gideceksiniz kendi çöplüğünüze. samiyen de elinize verip göndereceğiz ikinizi de .
1905 yılında kurulmuştur. Beşiktaş jimnastik kulübünün kocasıdır.
Cim bom boooom.
Türk ligini en çok kazanan takım olsada, 1995 2000 yılları arasında gösterdiği o uzun süreli başarıyı bir daha yakalamadi. Tarafsız olarak bakılırsa da, Avrupada en büyük başarilari ( bizim için büyük, Avrupa için küçük ) kazanmış takımdır.

iyi bir atılım yapılırsa, karizmatik bir markaya çevrilebilirse daha güzel işler yapabilir. Ama maalesef Türkiye'de bunu hiçbir takım yapamıyor. Bir ara Beşiktaş denedi olmadı. Avrupa'da sürekli olmak gerekiyor bunun için. Bir de farklı ve güzel forma modelleri tasarlamak, ve dünyaca ünlü mankenlere giydirmek ne güzel olurdu. Bir futbolcuya vereceğin para alt tarafı bu yapılmayacak bir şey değil.
ilk 11'inde türk futbolcu olmayan takım.
görsel
1481'de lisesi kurulmuştur. 1905'te beşiktaş jimnastik kulübü iken ilk türk futbol takımının sahibidir.
aynı anda hem beşiktaşlıları hem fenerlileri kudurtan takım.
Bir takım.
Suri dersin galatasaray sana çakar üzülürsün.
ben bir şeyi merak ediyorum.

şimdi rakiplerimize göre biz hakkımız ile hiçbir başarı elde etmedik. hep hakemler bizim yanımızdaydı. denizli maçında şike yaptık, trabzon maçında şike yaptık, ankaragücü maçına averaj için gidip 6 attık falan ya hani..

e bu takım önce uefa sonra süper kupayı kazandı. 23 avrupa maçı yaptı..
hiç bir fenerbahçelinin çıkıp da 'leeds united'in hakkını yediniz olum' dediğini gördünüz mü?
bir beşiktaşlının çıkıp da 'jardel'in altın golünde ofsayt var dediğini gördünüz mü?
göremezsiniz. bu takım 23 avrupa maçında sıfır hakem desteğiyle dünyanın en büyük ikinci şampiyonasının kupasını, akabinde süper kupasını kaldırdı.

şimdi gidip 'ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım, böyle bir şey olabilir mi? takımım için yaptım' diyen aziz yıldırım'ın yanında durun.
görsel
Şerefin kadar konuş desek ömür boyu susacak takım.

görsel
Bülent yıldırımı şampiyonluk kutlamalarına çağırırsınız artık.. beyoğlu yosmaları sizi.
görsel