bugün

/887
Irzi kiriklarin laf söylemeye çalistigi takim

babaniz galatasaray lan.
amman yarəbbəm gooəəəll nələr oluuurrr bələ 90+10 gs 1-0 ətdi siz tələvizyanı qapattiyiniz üçün görmədiniz fetullah gülən atdı ətli əkmək yəyir fatih terim hasan şaş bi dənə böyük ayran söylədi səhanin ortasina çəmpiyonluq kutlayırlar həhə.
görsel
yine siktiriboktan algı kasmaya çalışılıyor.. yok seni şampiyon yaptırmayacaz yok hakem hataları yav he he.

görende galatasarayı kaç haftadır 1. sırada sanır.. bunlar şampiyon olamayınca da hakkımız yenildi falan diye ağlarlar lan olum 3. 4. sıralarda debelendiniz kaç haftadır. bugün şampiyon hayalleri kuruyorsanız başakşehirin mallığındandır. 8 puan fark vardı.

kimsenin sizi şampiyon yaptırmama gibi bir niyeti yok asıl bunu başakşehire yapıyorlar.

hayır başakşehir ya da beşiktaş dan biri şampiyon olsa galatasarayı yaptırmadılar olacak adı qweqwe.

bu galatasaraylılar işini biliyor amk.
her şeye rağmen bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyen takım olacaktır.
maçı izlemedim ama kesin hakemler doğramıştır, tff kıskanıyodur çekemiyodur gaassarayı. eyyam falan penaltı es geçilmiştir yanlış tarafa verilen taçtan dolayı muhtemel kesin golü yenmiştir.
dönem arası ezeli rakibi burak'ı transfer ederken diagne'yi transfer edişi şu aşamada dezavantaja dönüşmüş takım. kral burak büyük takım tecrübesini konuştururken ilk büyük takımına uyum sağlarken penaltıcı kimliğini coşturan diagne'nin önünde beşiktaş ve başakşehir maçlarıyla büyük takım golcüsü olup olamayacağını ispat için hala fırsatlar vardır.
Herkes burak burak demiş..

Sanırım terim olduğu sürece mukavelesinde 30 gol altı gol atarsa para alamaz maddesi olsada kapıdan giremez..

Milli takımdaki pirim mevzusundan terim onada kalbi kırık..

Ülke milli takım derdinde iken pirim savaşları yapmıştı bu arkadaşlar..

Hatırlamak istiyenler..
https://www.google.com/am...ani-467-bin-lira-aldi/amp
görsel
işte farkımız...

Biz biliyoruz ki mayıslar bizim...
her türlü piçliğe, kahpeliğe, adiliğe, oyuna, tezgaha ve tuzağa rağmen sezonu şampiyon kapatacak en büyük.

bir yanda hükümet destekli akbilspor diğer yanda tff destekli tinerspor.

(bkz: herkesin adaleti şaşar allah ın adaleti şaşmaz)
Son 1 ayda borsada %50 artmıştı.

Bugün %10 düşerek aldığının %30'unu geri verdi. Yine de Nisan ayından beri %35 değer artışı muhteşem performans.

Toplam değeri = fenerbahçe + beşiktaş.

Kanatlılar kudursun.
güzel algı kasan takım. fatih terim lobisiyle bir şeyler kazanmaya alışmışlar fatih terim yokken ilk 3'E giremiyorlar sonra açık ve net.
önce 17 takımın birleşip galatasaray'a karşı bildiri yayınlaması üstüne sözde ödül törenindeki rezalet.

göt deliği kadar zekalarıyla galatasaray'ın altını oyup tezgah kuruyorlar akıllarınca.

hepinizi üst üste koyacağız, hepinizi.
üst üste koymasını bilir.
şampiyonluk için galatarasyonu devreye sokan birinci derece masonik futbol kulübüdür. net...
tff, mhk ve 17 takım bunlara karşı birleşmiş ama nasıl oluyorsa finale girilirken hem beşiktaş ile hem başakşehir ile kendi sahalarında oynuyorlar. düşman ittifakı fikstürü çekerken bunu akıl edememiş herhalde. bu arada geçen hafta rakiplerine yumruk sallayan nagatomo ve diagne kırmızı görmedi, ondan önceki hafta emre akbaba uçan tekme attı sarı gördü hala daha bize karşı birleştiler diyorlar. umarım beşiktaş bunlara sağlam bir koyar da köşelerine çekilip orda ağlarlar açık ve net.
görsel
Yukarida da belirtilmiş, Erzurum ve fener maclarinda pisi pisine 4 puan kaptirmasaydi simdiye çoktan tinercisi de, akbili de susmus olacakti. Sampiyonluk cidden bu iki mactan giderse -ki hic de az bir ihtimal degil- gel de sövme.
üçüncü defa ve son kez yazıyorum. hani şu konya maçından sonra inancını kaybedenlere ithafen:

her türlü zorluğa rağmen sene sonu 22. kez süper lig şampiyonu olacak olan takım.
fransanın köklü kulüplerinden ancak temelleri suriye topraklarında atıldığı rivayet edilmektedir.
üstte kestane mi her ne boksa adlı mal için yazıyorum bunu..

fikstürden bahsetmiş, napalım sizle ligin ilk haftası mı oynayalım ? 8.hafta nasıl iyi mi ?

bişeyleri hatırlatıyo mu 8 ? benayoun, babel, crouch falan..

bak bak yoruma bak fikstürden dert yanıyo, niye kazanmadın maçlarını niye önde gelmiyorsun tt arenaya ?

bilmem kim kırmızı görmeliymiş falan, sen önce git kendi çöplüğünde quaresmanın görmediği kırmızı kartları yorumla..

konya maçı, 7ener maçları, rize maçı, göztepe maçı neyin ne olduğunu herkes görüyo zaten..

hakemi de mhk yi de tff yi de siz kuşları da üst üste koyup şampiyon cimbom yazdıracağız..

bi de nefes alıp veriyorsunuz, sırf oksijen israfı aq, beyin diye kafanda taşıdığın şeye sokayım..

yarın akşam cimbom koyunca size şerefli 3.lükler diye başlarsınız ağlamaya..
yarin berabere veya yenilirse bejeke şampiyon olur.
şampiyon olup yine kuşların a.koyacak takımım..

haddinizi bilin
kendinize sirayla gelin

fatih hocaninda dediği gibi;
"bir yerde bir kupa varsa onuda galatasaray alır "..
mustafa cengiz in ibra edilememesi sonrası, sadece bir gruba hizmet ettiği için hayatımdan çıkarmaya karar verdiğim oluşumdu. boş vaktimin önemli bir vaktini yiyor bu melet. baya çıkardım hayatımdan. gs sözlüğe günde 5 saat takılırdım. 10 dk ye indirdim şimdi.cengiz gitmeyince biraz ısındım ama bırakacağım bu işleri sözlük. kombinemi de yenilemeyeceğim.

ama bu sene var ya sike sike şampiyon olacağız. kaç yıldır izlerim ayrıca bu kadar hakkının yendiğini hiç görmedim bu takımın. abdurrahim, başkan ve fatih hocam gibi değerli adamlar üzülmesin, mutlu olsunlar diye bu sene de şampiyon olmamızı canı gönülden diliyorum ve sike sike de olacağını düşünüyorum.

ey beşiktaş, ey başakşehir, siz galatasarayın yanında nesiniz ulan? siktirip gideceksiniz kendi çöplüğünüze. samiyen de elinize verip göndereceğiz ikinizi de .
1905 yılında kurulmuştur. Beşiktaş jimnastik kulübünün kocasıdır.
© copyright 2005 - 2026