bugün
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- taşak traşı olmak19
- en son ne yediniz17
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı9
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar16
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8
- oynanan oynun film gibi olması9

entry'ler (5223)
Bugünün içeceği, ayranı.
görsel
görsel
Eskilerden hatırladığım kafiyeli bir şiiri aklıma getiren burak yılmaz sözü.
Çıkma incir ağacına
Yeme hamını mamını
Ayağın kayıp düşersen
Görürsün ananın a…nı.
Çıkma incir ağacına
Yeme hamını mamını
Ayağın kayıp düşersen
Görürsün ananın a…nı.
Uzunca süre sonra sözlüğe giren bir eski kullanıcının ahaliye sormak istediği soru.
Eskilerden kim kaldı?
Eskilerden kim kaldı?
Merzifon..
Tam 11 yıl önce, gurbet ellerde çalışırken eski hesabımla şöyle bir hasretlik kokan entry girdiğim caanım memleketim; (bkz: merzifon/#17759064) ne kadar çok istediysem Allah nasip etti. Arkadaşlarım memlekete dönersen bu memleket sevdanın ne kadar boş olduğunu anlarsın diyorlardı ama yanıldılar. Bu şehrin bana iyi gelen bir havası var. Caanım merzifon'um.
G.tü göbeği salmış deyimi bu arkadaş için söylenmiş olmalı.
Geyimi kuşamına bakarak anlarsınız.
Stalk yaptığınız hesabın hikayelerini izledikten sonra engellemeyi unutmayın. Bu husus çok önemli.
Çünkü Bugün uzun zamandır izini sürdüğüm kişinin bu yüzden fake'de olsa hasabını öğrendim.
Hikayelerini izlediğini bildiğin halde nasıl kim olduğunu yeni öğrendin diyeceklere, istatistiklerden hep, takip etmeyen 1 kişinin paylaşımlarımı görmesine rağmen izleyenler listesinde o kişinin kullanıcı adı yoktu. Dün gece gördüm, sabahında engeli basmış.
Yan heaabımdan baktım oradan kullanıcı adı görünüyor.
Çünkü Bugün uzun zamandır izini sürdüğüm kişinin bu yüzden fake'de olsa hasabını öğrendim.
Hikayelerini izlediğini bildiğin halde nasıl kim olduğunu yeni öğrendin diyeceklere, istatistiklerden hep, takip etmeyen 1 kişinin paylaşımlarımı görmesine rağmen izleyenler listesinde o kişinin kullanıcı adı yoktu. Dün gece gördüm, sabahında engeli basmış.
Yan heaabımdan baktım oradan kullanıcı adı görünüyor.
Pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verilen ve bu yıl tekrar yapılan, merzifon'daki 5. Kitap fuarıdır.
Cehapeli Alp Başkan'dan Allah razı olsun, samsunlusu da geldi, çorumlusu geldi,
Ve oldukça geniş katılımla bugün sona erdi.
Fuarın son gününde Yine bol bol okumayacağım kitap alarak kendimi mutlu ettim. Tekrar tekrar teşekkürler alp başkan.
Edit: yıllar önce yine başlıpı ben açmışım ve amasya akp milletvekili hasan çilez'in kitap fuarıyla ilgili görişlerine yer vermişim. Hasan çilez sen daha milletvekili olarak bu milletin 1 sadece 1 yarasına parmak bastın mı onu söyle?
Cehapeli Alp Başkan'dan Allah razı olsun, samsunlusu da geldi, çorumlusu geldi,
Ve oldukça geniş katılımla bugün sona erdi.
Fuarın son gününde Yine bol bol okumayacağım kitap alarak kendimi mutlu ettim. Tekrar tekrar teşekkürler alp başkan.
Edit: yıllar önce yine başlıpı ben açmışım ve amasya akp milletvekili hasan çilez'in kitap fuarıyla ilgili görişlerine yer vermişim. Hasan çilez sen daha milletvekili olarak bu milletin 1 sadece 1 yarasına parmak bastın mı onu söyle?
Bugün içemezsen yarın daha zor içersin. Zam geliyor zaaaam.
Yıllar önce sözlükte Liseli dolu derdik.
Uzun saman sonra girdiğüm sözlüğün ilk okul seviyelerine düşmüş olması şaşırttı.
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor amk.
Uzun saman sonra girdiğüm sözlüğün ilk okul seviyelerine düşmüş olması şaşırttı.
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor amk.
Önceleri dolu olduğu için bu kontenjan sırası ekşi sözlüğe üye olma sırasından daha fazlaydı ama tayyipçi kesimden olan yeğenler reisi silince bize de gün dopdu. Eğer kabul buyurursa dayı demek için icazet beklerim.
Saygılar reis11
Saygılar reis11
Sayıları gittikçe artan yeğenlerdir.
Eğer kabul buyurursa ben de yeğeni olmak isterim. Daha önceleri sedat şeker, sedat pekmez gibi lakaplar taktığım için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Meğer ne yüce bir insanmışsın be reis..
Eğer kabul buyurursa ben de yeğeni olmak isterim. Daha önceleri sedat şeker, sedat pekmez gibi lakaplar taktığım için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Meğer ne yüce bir insanmışsın be reis..
Ne yepisyenisi adam taaa 2006 rahşan ecevit başlığına entary girmiş. Yani sözlüğün en eskilerinden birisi. Bir de utanöadan fake filam yazmışlar. Dün ki veletlere bak hele.
Ya 30₺ olsaydı?
Ulan siz de hiç şükretmeyi bilmiyorsunuz kitapsızlar.
Ulan siz de hiç şükretmeyi bilmiyorsunuz kitapsızlar.
inşallah sokakta bu aslanların saldırısına uğrar. Bugün onları daha fazla besleyeceğim.
görsel
görsel
Gücü kadına ve hayvanlara ancak yetebilen şerefsiz oğlu şerefsiz, Muhtemelen köpeklere taş felan atmış ve kadınlar tarafından tepki görmüş.
Videonun başlama noktasından sonra ise kadınları ittirdiği, karşılık verilince de daha fazla şiddete başvurduğu görülüyor.
Be allah'ın belası adam, köpekler sana saldırsaydı, senin o köpeklerin sahiplerine değil el kaldırmak sesini bile yükseltmeye g.tün yemezdi.
Ayrıca, Burada başlığı açan soysuzun "it tapar" ve "karılar" gibi haysiyetizce başlık açması aslında içindeki kadın ve hayvan düşmanlığını net bir şekilde bize gösteriyor. "Döven adam" ne kadarsa sen de işte o kadar adamsın. Allah belanızı verse de kurtulsak.
Videonun başlama noktasından sonra ise kadınları ittirdiği, karşılık verilince de daha fazla şiddete başvurduğu görülüyor.
Be allah'ın belası adam, köpekler sana saldırsaydı, senin o köpeklerin sahiplerine değil el kaldırmak sesini bile yükseltmeye g.tün yemezdi.
Ayrıca, Burada başlığı açan soysuzun "it tapar" ve "karılar" gibi haysiyetizce başlık açması aslında içindeki kadın ve hayvan düşmanlığını net bir şekilde bize gösteriyor. "Döven adam" ne kadarsa sen de işte o kadar adamsın. Allah belanızı verse de kurtulsak.
Daha kaç sene önce dediyse 8 göbek olmuştur.