/886
şu takım için verdiğim emeklerin hesabını tutamam, gitmediğim deplasman, almadığım forma kalmadı. tezahürattan sesim kısıldı sunum yapamam bu halde rapor alıp kampüse gitmedim.

peki ne oldu? rant peşinde koşan orospu çocukları kabus gibi çöktü kulübe.. her şey mahvolmak üzere.. bu bedduadan nefret ederim ama çok canım yandı içim soğumuyor, allah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkarsın yediğiniz kul haklarını!
Bundan sonraki süreci dört gözle takip edeceğim. insanlar yellow red day kampanyaları, maç doluluk oranları ile aylardır bu takıma destek olmaya çalışıyor. Üç beş tane soysuz onsekizlik bebe gelip burda elini kolunu sallayarak yönetim düşürüp birde utanmadan ultraslan gibi bir taraftar gurubuna laf sallıyor ve cezasız kalıyorsa diyecek pek birşey kalmayacak.
Liseci tayfa yine iş başında.

Daha önce ne yönetimler ibra edildi de, elini taşın hatta koca bir enkazın altına koyan, anlaşmaya uymak adına elinden geleni yapan bir yönetim, sırf birilerinin işine gelmiyor diye ibra edilmedi. Adnan Polat da liseli değil diye ibra edilmemişti. Dünyanın en iyi yönetimleri olduğunu iddia eden yok ama daha kötüleri ibra edilmişken... Gerçekten çok yazık.

Galatasaray’ın geleneği diye diye bugünlere gelen lisecilik, geleneğiniz batsın. Zaten temelde öyleydi ama bugünden sonra lise, Galatasaray’ın sırtındaki ağır bir yükten başka bir şey değildir.

Sinir krizi geçiriyorum düşündükçe enter.
görsel
Yorum yok.
Çocukluğumdan beri tuttuğum her maçını izlediğim takım. Tartışmasız Türkiye'nin en büyük takımı.
iki tane low iq, başarısız forvet yüzünden maddi olarak tekrar zora giren spor kulübü.

Piyasa değeri şu anda 117,7 milyon dolar.

Galatasaray için bu değer hiçbir şeydir.
fransa'nın ileri karakolu olan bir klasik azgın azınlık unsuru.

ben erdoğan'ın yerinde olsam ayasofya'yı açmaktan önce bu kulüp görünümlü yapıyı kapatırdım.

tam bir eski türkiye yapısı.
Oğlum 2,2 milyar lira borç ile alıp 2,8 milyar lira borç yapmak nedir lan?
sahibi liseymiş. bizler anadoludan gelip kulübü sahiplenmişiz, beğenmeyen başka takım tutsunmuş.

hele bak sikimin başlarına bak hele.

bu kulübü yüreklere kazıyan ilk efsane metin oktay, çağ atlatan derwall, en büyük yapan da fatih terim'dir. hiçbiri sizin o çürümüş lisenizden mezun değil.

sike sike öğreneceksiniz galatasaray'ın sahibi olmadığınızı. kumpas kurup kafanıza göre at koşturamayacağınızı. ama bugün ama yarın. kafanıza vura vura öğreteceğiz hepinize. kodumun müptezelleri.
Galatasaray samimiyetsiz bulduğum başarıya giden yolda herşey mübah felsefesiyle çalıştığını düşündüğüm futbol kulübü. Ligimiz de kendi takımımı, avrupa da tüm türk takımlarını destekleyen bir vatandaşım iyi geceler.
bu sportif faaliyetlerden çok bir zihniyetin temsilcisi olan fransız ileri karakolu galatasaray her kiminle maç yapsa anadolu halkı karşısındaki kimse onu desteklemelidir.

yahudi takımları istisna! tel aviv ve gs karşılaşsa ya berabere kalmaları veya birbirlerini rezil etmeleri umulur.
taraftarları da hemen dümen kırmış liseye rest çekiyor. kardeşim o yapının bir misyonu var, bunun hakkı da lisenindir.

şimdi kalkmışlar halk edebiyatı yapıyor çakallar. o zaman size düşen tek şey başka bir takım desteklemektir.

hangisinin tarihsel ve sosyolojik yapısı size uygunsa oralarda bulunun.
görsel
Sizhala neyin derdindesiniz.

Lisemi kalmış aq...

Çocukları tetikçi yetiştirenleri bulup onlara yüklenmek lazım dedirtendir...
Uzun bir süre Taraftarı tt arena çilesini çekmesin, dekoderleri iptal etsin,formaları almasın, deplasmanlara gitmesin ve zor zamanlarda antremanlara destek çıkmasın. çıkmasın ki bu kulübün sahibi olduğunu iddia eden liseliler siki tutsun. Biz de götümüzle gülelim o ibnelere.
https://twitter.com/i/status/1112020805347618817
dünyanın en iyilerinin geldiği dünya takımı.
Aferin sizeeee
Ooooohhhh
Mmmaahh
Çok güzel oldu
Aferin!

görsel
piyasa değeri 119,5 milyon dolar.

6 hafta kaldı, şampiyonluk gelmezse piyasa değeri 100 milyon dolar civarına kadar inebilir.

yatırım tavsiyesi değil, yanlış transferlerle takımı bu hale getirenler utansın.

edit: 118,5 milyon dolar oldu.
Ne utanacaklar..

Takım şampiyonluğa oynuyor..

Türkiye kupası devam..

Utanması gerekenler puan durumuna baksın.

Borsada 100 de 10 erime düzelir .

Yeterki yardım kampanyasına muhtaç olmayalım..
ilklerin takımıdır.
Jupp derwall'in 80 ki yılların ortasında gelmesi ile tesisleşmeye ekstra önem veren ve Türkiye'yi çamur sahalardan kurtaran takımdır.
Bazıları hayalini göremezken 80 lerin sonunda Avrupa şampiyon kulüpler kupasında yarı final gören, milenyum girişinde UEFA kupasını kaldıran, Türkiye de futbol kategorisindeki kupaların en çok sahibi olan takımdır.
Bu sene gene inanıyorum ; azmi, hırsı ve inancı ile son haftaya kadar şampiyonluk kovalayacak ama olamazsa da canı sağolsun takımıdıR.
Ne de olsa sarıyla kırmızıya aşığız başarılarına değil.
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter.
Tek rakibi yine kendisi olan takimimdir.

Gomisi göndermese bugün farkli konular konusuluyordu.
görsel
Tek rakibi kendisi olan takimim.

Ulan liseliler bir sike yaramazsiniz sadece ortaligi karistirin.
kalan 7 maçını kazanırsa devlet destekli rakibinin kaç puan kazanıp kaybettiğine bakılmaksızın 22. şampiyonluğuna ulaşacak takım.

allah yardımcımız olsun.

#hedef22
7 de 7 yapar mi zor amk ama basaksehir de takilacaktir.
Yarin yenilmez ise son haftaya kadar zorlariz sampiyonlugu.
© copyright 2005 - 2026