bugün

/888
Sahada tek kişi kalsalar bu saatten sonra şampiyonluğu vermezler. Hani umutlanan FBli dostum varsa boşuna beklentiye girmesin. *
takımımdır. tudor olsaydı şu maçtan aklım giderdi de fatih terim olunca korkmuyorum. 21.şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun.
21'e son 2 gün 5 saat!
değil 21, 41 defa şampiyon olsa bile şampiyonlar ligi'nde ondan bundan 6-7 yemeye ve sıfır çekmeye mahkum olan sefil takım.
24 saat sonra 21. kez şampiyon olacak futbol kulübü.
tanrının izniyle 20 saat sonra şampiyon..
üçün birini alması temenni edilen balon bir takım.

arada dortmund'un bunların içinde gezdirdiği maçı açar zevke gelirim.
Önümüzdeki 5 seneye yarından itibaren ambargo koyacak takım.Fazla iddialı konuşuyorum gibi gelebilir ama bu aksam kaza yasamayip şampiyon olduğumuz takdirde inanıyorum ki 4-5 sene ambargo koyacağız lige demedi demeyin.
30 yıllık ömrümün 14 yılında şampiyon olan takım. Saatler sonra 15.sini de Göreceğiz.

Hayatımdaki en mutlu anları bana yaşatan takımdır ayrıca.
Gelecek sezon uefa Avrupa ligi'ne 3. Ön eleme turundan katılacak, gruplara kalamadan elenecektir.

Beybi!
bazı kırılma maçları vardır ya Göztepe maçı önümüzdeki 3-5 seneyi etkileyecek bir maç olası bir şampiyonlukta Galatasaray büyük ihtimalle önümüzdeki en az 3 yıla ambargo koyar .
herkes dersini aldı yok artık öyle hocamızı kaçırmalar yabancı sınırı getirmeler .
efendiler, bugün şampiyonluğu ilan edeceğiz.

Edit: şükürler olsun..
Göztepe’yi yenip şampiyon olmasını bekliyoruz.
şampiyo...
son 8 saat; nefesleri tuttuk, bekliyoruz..

21.şampiyonluğa..
türkiye kupası'ndan, türkiye süper kupası'ndan sonra fark atmadığımız tek güncel turnuva lig kalmıştı. orada da bugünden itibaren farka başlayacağız.

evet tüm kupalarda en çok şampiyonluk yetmez, fark atmak istiyoruz!

beraberliğin yeteceği maçta galibiyet için sahaya çık galatasaray!

edit: ve şampiyon!
kutlamalardan ötürü geç gelen edit..
Hic 2000 capsleri olamayacak eziklerin camur attigi takim.

Sezonun basindan beri hepinizi ust uste koyacagiz diyorduk, gun bugun, hepinizi ust uste koyup sampiyon olacagiz!
(bkz: düşmesin dillerden şampiyonluk şarkıları)
Hayatımdaki mutlulukların yarısını oluşturan takım. Helal olsun!
Ve şampiyon.. Helal..
allahın izniyle hak ettiği şampiyonluğuna kavuşmuştur. kutlu olsun, şen olsun. fatih terim hoca kariyerinin sonuna kadar bu kulüpte kalsın inşallah. bu şampiyonluk galatasarayın lig tarihinde 2006 ve 2012 şampiyonluklarıyla beraber en anlamlı şampiyonluğu oldu.
2017-2018 sezonu lig şampiyonu. Sen hep kendini bilicen geçme sınırını çizicen önce rütbeni bilicen (bkz: swh)
şimdi beni iyi dinleyin iyi tercüme et sen de, türkiyenin en büyük futbol takımı galatasaray'dır.
Hayatımıza anlam katan..
spor toto süper ligi 2017-2018 sezonu şampiyonu.

hak ettiler. tebrikler.
her ne kadar başta teknik adamından dolayı, ve yanında bazı faktörlerden dolayı nefret etsem de, taraftarlarını canı gönülden tebrik ederim.

edit: beşiktaş.
bu şartlarla ligi şampiyon bitiren takımım. ne fener ne de beşiktaş bu yetersiz kadro ellerinde olsa hayatta şampiyon olamazlar. bunu bir tek galatasaray yapar. avrupa da şimdiden başarılar aslanım.
© copyright 2005 - 2026