bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- silver ile evlenecek erkek41
- ellerim bos gonlum hos29
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- ne mutlu türküm diyene3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- avukat sevgili8
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sözlükte yapılacak en büyük hata4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- sözlüğün toplam zekası6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- morkstar6
- silik yemek5
- tarihin üç kırılma noktası2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- katatespizartmasi16
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- tuzlu kahve dizisi7
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- ortama girince herkesin susması11
- sarhoş olmak3
- parayla saadet olması18
- motordan düşmek6
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- özel mesaj ifşası5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sırplarda dusan isminin yaygın olması3
- sarapci koala61
- amedspor19
entry'ler (901)
2020 senesi, 7 haziran'da gerçekleştirilecek olan liselere giriş sınavı. bakanlık tarafından açıklanan örnek kitapçıktaki ingilizce sorular ve analizlerine şuradan ulaşılabilir:
https://www.youtube.com/watch?v=uQCVbNrXguU
https://www.youtube.com/watch?v=uQCVbNrXguU
Bunu bir ingiliz gazetesi yazdığında fikir hürriyeti denir. Bir Türk gazetesi, ingiltere'in savaş suçları sebebiyle, kraliçe hakkında aynı başlığı attığında hakaret olur, tu kaka olur. Biz buna kısaca 'batı iki yüzlülüğü' diyoruz.
4 ve 5 numara pozisyonuna oyuncu araya takım. kulislerde luis scola'nın real ya da milano ile anlaşacağı yönünde söylentiler olsa da, fenerbahçe'nin araya girmesi sürpriz olmaz. umarım yine nba'den dışlanmış bir uzunu getirmezler. gelecek oyuncunun muhakkak avrupa'yı tanıyan birisi olması, uyum sürecinin kısalması anlamında daha iyi olur.
basketbola 7 yıl aradan sonra dönmüş oyuncu.
real madrid'in ilgilendiği söylenilen arjantinli basketbolcu.
galatasaray'la anlaşmış eski pacers ve spurs oyuncusu. geçen yılı g lig'te 12,7 sayı ortalamasıyla bitirdi.
bu sezon ilginç transferler yapan sırp basketbol takımı.
anadolu efes'in ilgilendiği forvet.
fenerbahçe ile tekrar yolları kesişmiş pivot.
fenerbahçe'nin sezon öncesi hazırlık kampına katılmış basketbolcu.
fenerbahçe'nin sezon öncesi antrenman kampına katılmış basketbolcu. anlaşılabilirse çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur.
sigarayı bırakarak geçmeyi planladığım hede. yalnız tabii herkes gibi bu işin acemiliğini yaşıyorum. terimlere ve jargona hakim değilim. neyse benim derdim başka. e sigara kullanıcılarından, kullanıp da memnun kaldıkları, artık kullanmadıkları setleri varsa talip olabilirim. dediğim gibi, yeni başlayacağım, çok büyük bir bütçem yok bunun için. başlangıçta tatmin eden bir set yeterli olur sanırım. ya da herhangi bir güvenilir mecradan sipariş verebileceğim bir site tavsiyesine de açığım.
çin'e giden oyuncular kervanına katılmış basketbolcu. sırada jeremy lin var.
maccabi ile anlaşmış basketbolcu. bu transferle f4 yapma yolunda önemli bir adım atmış oldular.
darüşşafaka'nın sözleşmeli basketbolcusu. kendisi, kulüpten izin almadan, sözleşmesi devam ettiği halde dynamic belgrade takımıyla anlaşarak, tbf ve fiba kurallarını açıkça ihlal etmiştir. konuyla ilgili, daçka da bir açıklama yaparak, gerekli hukuki adımların atılacağını belirtmiş. ilginç bir olay. bakalım neler olacak.
Başıma bir iş gelmeyecekse, bir fenerbahçe'li olarak beğendiğim topçu. Uyum sürecini geride bıraktığını düşünüyorum. Ülke değiştirmek kolay iş değildir. Bambaşka bir dil, apayrı bir kültür, tanımadığın insanlar, farklı bir iş ve disiplin ortamı... iklim bile çok değişken. Üzerindeki yüksek bonservis baskısını da hesaba kattığımızda, ilk sezonundaki aksaklıkları daha iyi yorumlayabiliriz. Ancak bu sezon, 12-15 gol ve 5+ asist değerlerine çıkabilecek bir oyuncu cenk. Premier ligte ortalama bir takım için fena bir istatistik değil. Bütün mesele şu: artık kafaca bu maratona hazır olması gerekiyor.
Sakatlığı dolayısıyla 5 ay forma giyemeyecek barcelona oyuncusu.