bugün
- sözlük kızlarının tarzları19
- küresel ikinma'nın tavanda asılı durması9
- alışveriş krizine az sevişen kızlar girer12
- albay kemal nickli sözlük azizi8
- anın görüntüsü21
- yüzünde yara izi olan erkek12
- malum şahsın instagrama foto atması8
- aniden gelen alışveriş isteği9
- güzellik kişiye göre değişir mi20
- şort mevsiminin kapanması13
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur9
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt8
- sözlük erkeklerinin tarzları10
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- gocu28
- türkiye'nin en kötü partileri8
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni10
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- narin ne gördü9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
- doktora aşık olmak21
- türkiyede neden herşey pahalı21
- cehennemden daha korkunç diyar18
- galatasaray'ın son 89 faulde 1 sarı kart görmesi8
- kartoncu ibnesi14
- eşşşek abur54
- galatasaray'ın son 73 faulde 1 sarı kart görmesi8
- menuet'in ağzının çok bozuk olması12
- sözlük kızlarının evde kaldığı gerçeği11
- arkadaşlar acil yardım edin zor durumdayım15
- üşümek11
- kocanızı 11 12 halısahaya gönderir misiniz11
- yazılımcılık sektörünün bitmesi38
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı8
- mühendis vs pilot23
- menuet9
- manyak olmaya karar verdim11
- iremga12
entry'ler (3035)
Biraz saf bir kızcağızdı. Akli melekeleri yerinde değildi. Yaşadığı denizli'yi her fırsatta över, anarşist bir yaşam biçimini esas alırdı.
Sihirbaz en büyük düşmanı ve en yakın dostuydu. Onunla kafa bulurdu hep. Ama ne yapıp ettiyse kendini sevdirmişti.
Antikaw bu dünya için bir tık fazlaydı. Bir tık ekstrem. Cenazesinde annesinin "kızım melekti benim" derken akıttığı göz yaşlarını hala unutamıyorum.
Antikaw aramızdan ayrıldı.. yıllar oldu. Öyle bir aklıma geldi deli kız. Yazayım dedim. Huzur içinde uyu. Öbür tarafta rahat dur bari. Sağlıcakla.
Sihirbaz en büyük düşmanı ve en yakın dostuydu. Onunla kafa bulurdu hep. Ama ne yapıp ettiyse kendini sevdirmişti.
Antikaw bu dünya için bir tık fazlaydı. Bir tık ekstrem. Cenazesinde annesinin "kızım melekti benim" derken akıttığı göz yaşlarını hala unutamıyorum.
Antikaw aramızdan ayrıldı.. yıllar oldu. Öyle bir aklıma geldi deli kız. Yazayım dedim. Huzur içinde uyu. Öbür tarafta rahat dur bari. Sağlıcakla.
Duygusal cinselliği partnerinle yaşarsın. Amaç sadece orgazm yaşamaksa duygulara gerek yok. Hani elimize aşık değildik bugüne kadar.
Mevzu kendini aç bırakıp, bırakmaması değil. Yada ibadetlerin türü çeşidi de değil. Mevzu ibadetleri uygularken başka insanların hayatına engel olup olmadığın konusu aslında.
Banane yoksa isteyen bokta yiyebilir ibadet etmek için. Aynı eşit derecede saygı duyarım. Bana dokunmadığı, ilişmediği, hayatımı ve hakkımı gasp etmediği sürece.
Banane yoksa isteyen bokta yiyebilir ibadet etmek için. Aynı eşit derecede saygı duyarım. Bana dokunmadığı, ilişmediği, hayatımı ve hakkımı gasp etmediği sürece.
Babası pastırmacıdır.
Utanıyorum ben biraz. Genelde alıcı değil verici bir tip olduğum için. iyi birisin diyorlar mesela. Teşekkürler, iyi olmaya iyi kalmaya çalışıyorum diyorum.
Tipime övgü gelince yine utanıyorum, ya hiç sanmıyorum öyle olduğumu ama sağol diyorum gülüyorum.
E tabi ister istemez insanın hoşuna gidiyor iltifat almak. Bu yüzden sık yapıyorum çevremdeki insanlara. Mutlu olsunlar.
Tipime övgü gelince yine utanıyorum, ya hiç sanmıyorum öyle olduğumu ama sağol diyorum gülüyorum.
E tabi ister istemez insanın hoşuna gidiyor iltifat almak. Bu yüzden sık yapıyorum çevremdeki insanlara. Mutlu olsunlar.
Şöyle bir maid kostümü. Çok hoş.
görsel
görsel
Pentagram rock grubu Cenk Ünnü ve Hakan Utangaç tarafından kuruldu.
Tengri yardımcınız olsun memlekette. Önümüzdeki 1 yıl çok çetin geçecek. Sonrasını bilemem.
Boşina okuma yazılari emoğlu, bizi beyenmezler
Evet buyrun?
Düşünüyorum bu devlet benim geleceğimi düşünüp ne yaptı bana diye bu yaşıma kadar.. Cevap bulamıyorum. Hani kimi zaman vezir oldum, kimi zaman rezil. Ama hep kendi çabamlaydı bunlar. Zor durumlarımda bile hep kendi başıma çabaladım.
Şimdi devlet kötü günde diye ben ona kıyak mı geçmeliyim? Dolar almicam, Dolar falan bozucam ha? Amk ta düşünenin! (kendi payıma).. Bana ne verdin ki benden ne istiyor şu? Bu saatten sonra bu ülkede sempati duyduğum tek şey doğal güzelliği.
Şimdi devlet kötü günde diye ben ona kıyak mı geçmeliyim? Dolar almicam, Dolar falan bozucam ha? Amk ta düşünenin! (kendi payıma).. Bana ne verdin ki benden ne istiyor şu? Bu saatten sonra bu ülkede sempati duyduğum tek şey doğal güzelliği.
Tam "benim ki öyle değil yia" yazacaktım ki.. 2 sene önce 3500 liraya aldığım yedek telefonuma şu an baktım ve internette en ucuz fiyatın 8300 lira olduğunu gördüm. (Galaxy a70) şaka mı bu? noluyor?
Önceden her ikisi birlikte anılırdı, aynı denilirdi. Fakat şunu açıkça gözlemliyoruz ki, kürt kardeşlerim son dönemde kafa olarak, mantık olarak karadenizlilerin kat kat önüne geçtiler. Bu benim şahsi görüşüm.
Ayrıca Karadeniz insanına olaylara yaklaşım açıları yüzünden özel bir antipatim var maalesef.
Ayrıca Karadeniz insanına olaylara yaklaşım açıları yüzünden özel bir antipatim var maalesef.
Devletin dine olan bağlılığı ve halkı din üzerinden maddi ve manevi kullanmaları.
Çorbadan ziyade çaya benzettim. Büyük bir fincan çay gibi.
Aslında insanlar birbirine düşman değildir. Devletler savaşır, devletler düşman olur. Halkı kin, nefret ve düşmanlığa yine devletler iter.
Benim israil yada Filistinde yaşayan akranlarımdan hiç bir farkım yok. Halkın derdi aynı, güzel bir yaşam, mutlu bir ömür. inan ne israilli savaş istiyor, ne filistinli devletler rahat dursa.
Benim israil yada Filistinde yaşayan akranlarımdan hiç bir farkım yok. Halkın derdi aynı, güzel bir yaşam, mutlu bir ömür. inan ne israilli savaş istiyor, ne filistinli devletler rahat dursa.
Ya mantığınızın olmadığını yada bir takım psikolojik sıkıntılarınızdan dolayı mantığınızı rafa kaldırdığınızı gösteren durumdur.
Bir dinin, bir siyasi görüşün, bir spor takımının, bir yaşam tarzının vs. ağır fanatiği iseniz; mantığınızla değil duygularınızla yaşıyorsunuz demektir. Bu da size hata yaptırır ve objektif bir insan olmanızı engeller.
Kısacası fanatizm kötüdür, düşük zeka/mantık ürünüdür.
Bir dinin, bir siyasi görüşün, bir spor takımının, bir yaşam tarzının vs. ağır fanatiği iseniz; mantığınızla değil duygularınızla yaşıyorsunuz demektir. Bu da size hata yaptırır ve objektif bir insan olmanızı engeller.
Kısacası fanatizm kötüdür, düşük zeka/mantık ürünüdür.
Kim ne giyerse giyer lan, dışarıda karı kız görünce ağzının suyu akarak süzen ibneler, ahlak bekçiliği yapmayın amk.
Tam Türkçe öğretmenine sövmeye gelmiştim ki..