bugün
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- sarapci koala68
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak8
- tayland a giden erkeğin asıl amacı5
- salata ile başlanan gün6
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- iremga6
- kıyamet zamanlarında mı yaşıyoruz3
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler4
- ölümden korkmamak6
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim4
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri30
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- gocu38
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- halter kaldırırken osurmak4
- e'e f e5
- algı çetesi7
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- özgür özel10
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- fenerbahçe11
- mesai bitimi2
- orhan gencebay2
- hostingdunyam7
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- sigaraya kahve sürmek5
- heyt bea birader4
- sözlükteki 4 harfliler4
- 81r4d3r5
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- kargocularla kanka olmak4
- idam anında kendini zehirlemek3
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- günün sözü26
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu4
- armageddon savaşı3
- eksilendiğini ağlayarak günlüğüne yazmak2
- anın görüntüsü19
uğraşanın çocuğu olmadığı takım.... hep diyoruz başka birileri iyi oynuyorsa bu onlar iyi olduğu için değil galatasaray kötü olduğu içindir...
çok büyük ihtimale bu senenin şampiyonudur.
şimdiden tebrikler.
şimdiden tebrikler.
Muazzam bir video.Fatih Terim effect diye işte buna diyoruz.
(video artık mevcut değil)
https://twitter.com/Galat...status/990985426180689921
(video artık mevcut değil)
https://twitter.com/Galat...status/990985426180689921
Bu sene öyle ya da böyle şampiyon olmayı hakettiler. Terim ile derbilerde ağırlıklarını koydular ve istediklerini aldılar her ne kadar deplasman profili kötü olsa da evlerinde çok iyiydiler.
Gözümü açtım seni gördüm kapatana kadar seni görücem.
Bu sene lig şampiyonu olacak kesin takım bence.Onun harici diğer takımlarada başarılar dilerim. Çok stresli ve çok heyecanlı bir sezon yaşıyoruz.
Kalan 3 maçta 7 puan almayı başarırsa şampiyon olacak takımım.
Sonuna kadar hak ettik.
(bkz: KONSANTRASYON)
Sonuna kadar hak ettik.
(bkz: KONSANTRASYON)
Bir maç kaybedecek şampiyon Fenerbahçe olacak. Evet.
Lider takımdır. inşallah şampiyon tamamlayacaktır ligi. Bu gün başka sonuç yok! Taktik maktik yok ! Bam bam bam
21 geliyor 21..
ligin sahibi olan takım.
tinercileri bu sefer şerefli 3 de değil, şerefli 4.lük edebiyatına başlatmıştır.
tinercileri bu sefer şerefli 3 de değil, şerefli 4.lük edebiyatına başlatmıştır.
Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın takımı.
kimsenin galatasaray'a yatmasına gerek yok gençler.
mesele şampiyonluksa ve son haftalara girdiyse galatasaray adamın amına koyar, akhisar, başakşehir, beşiktaş din le mez.
mesele şampiyonluksa ve son haftalara girdiyse galatasaray adamın amına koyar, akhisar, başakşehir, beşiktaş din le mez.
çıkıp maçını kazanmış ve 21.şampiyonluğunu gizil olarak ilan etmiş takımım.
her ne kadar yetersiz bir kadroya sahip olsa da, şanssızlıklar yakasını bırakmasa da, hakemlerin garip saçma kararları da olsa bu işi bitirmiştir.
buna fatih terim farkı deniyor, öğrenemeyenler için bir kez daha imkan sunan fatih hocamı tebrik ediyorum. kafalarına çaka çaka öğretecek.
ben çıkarım, hakem desteği ile yıkamayacağım bursa’yı yenerim. taraftarım da algı kasarak akhisar’ı gaza getirir şampiyonluğa yürürüz diye düşünen çakalların götünde patlattığımız maç.
o aziz’e dua edin. siz onun gitmesini istiyorsunuz ama o gidince ilk 4’e bile giremeyen bir takıma dönüşeceksiniz. ne kirli telefonlar dönüyor kim bilir, bence aziz’e sahip çıkın.
aziz’den başka hiçbir şey yok elinizde.
her ne kadar yetersiz bir kadroya sahip olsa da, şanssızlıklar yakasını bırakmasa da, hakemlerin garip saçma kararları da olsa bu işi bitirmiştir.
buna fatih terim farkı deniyor, öğrenemeyenler için bir kez daha imkan sunan fatih hocamı tebrik ediyorum. kafalarına çaka çaka öğretecek.
ben çıkarım, hakem desteği ile yıkamayacağım bursa’yı yenerim. taraftarım da algı kasarak akhisar’ı gaza getirir şampiyonluğa yürürüz diye düşünen çakalların götünde patlattığımız maç.
o aziz’e dua edin. siz onun gitmesini istiyorsunuz ama o gidince ilk 4’e bile giremeyen bir takıma dönüşeceksiniz. ne kirli telefonlar dönüyor kim bilir, bence aziz’e sahip çıkın.
aziz’den başka hiçbir şey yok elinizde.
2017 2018 sezonunun şampiyonu olan takımdır. Bir Fenerbahçeli olarak şimdiden kutlarım.
Tüm renkdaşlara, açın son ses dinleyin. Sevdamız armaya, saygımız büyük ustaya.
https://youtu.be/iHd40VRWs2g
https://youtu.be/iHd40VRWs2g
rodrigez malatya ile göztepe maclarınıda kopartsın 25m euro bonservisi görür. rekoru kıracak tosunum.
Şampiyonluğun en çok yakıştığı takım. Başarılar, kupalar seninle güzel.
Galatasaray futbol takımı, Galatasaray Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden futbol takımıdır.
UEFA’nın cezayı kitleyip şampiyonlar liginden men edeceği takım. 2. Olup şampiyonlar ligine gitmek iyi gelecek. Evet.
4 gün sonra hakkındaki karar açıklanacak.
Ffp ye uymadı. Ceza almalı. Yoksa sistemin adaleti kalmaz. Fenerbahçe neden çöplerle geçirdi bu sezon o zaman.
Ffp ye uymadı. Ceza almalı. Yoksa sistemin adaleti kalmaz. Fenerbahçe neden çöplerle geçirdi bu sezon o zaman.
adım adım 21. şampiyonluğuna ilerlemekte olan türkiye'nin en başarılı, en büyük ve en asil kulübü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar