bugün
- yazarların sabah kahvaltısı3
- ölüyorum lan ölüyorum3
- araba kullanırken uyumak3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- from gold from dust13
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- rujlu erkekle öpüşmek3
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- fiziği güzel sözlük kızları48
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- recep tayyip erdoğan27
- rujlu kadınla öpüşmek6
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- nervio23
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- burna tuzlu su çekmek6
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- gocu19
- kopya çekmenin etiği5
- adalet ve kalkınma partisi4
- fatma betül sayan kaya59
- gurbet3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ekrem imamoğlu6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- seni terkedeceğim4
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- memeleri kafam kadar kız20
tamam iki tarafı da biçtiler okey de 9 haftadır sikicez sokucaz dediğiniz gibi oyun oynamadınız ezeli rakipçiklerim. bu muydu la?
Hala Fenerbahçe ile arasında 8 puan olan takım. Hayır bazıları fark 5’ e indi sanıyor da hatırlatalım dedim.
8 puan önde de geride de olsa biz Galatasarayız, Galatasaraylıyız. Unutulmasın.
8 puan önde de geride de olsa biz Galatasarayız, Galatasaraylıyız. Unutulmasın.
gittikçe boka saran takım.derbi kazanmadan nasıl şampiyon olacaz.
jansen'in pozisyonu faul mu değil mi bilemiyorum ama benim gördüğüm, top serdar aziz'deyken araya ayağını sokuyor serdar topa vururken jansen'in bacağına vuruyor top jansen'in önüne düşüyor. jansen'in bacağını oraya sokması faul ise faul değilse değildir benim gözümde. bu kural nedir onu da bilmiyorum.
şimdi genele gelecek olursak fenerbahçe'yi de kolladı galatasaray'ı da kolladı hakem. fenerbahçe'ye çıkmayan bir sürü sarı kart var aynı zamanda denayer'e verilmeyen kırmızı kart var. belhanda'nın hak etmediği kırmızı kart vs.
peki galatasaray'ın oynadığu futbol neydi? saçma sapan ve iğrenç bir futbol oynadı benim gözümde. feghouliden o kadar çok umutluydum ki ama maalesef hala istenilen performansı vermiyor. feghouli sakatken çıkan kadro daha iyi oynuyordu.
neyse, ben galatasaray'ın oynadığı oyunu beğenmiyorum, belhanda'yı da çok beğenmiyorum çok ruhsuz.
şimdi genele gelecek olursak fenerbahçe'yi de kolladı galatasaray'ı da kolladı hakem. fenerbahçe'ye çıkmayan bir sürü sarı kart var aynı zamanda denayer'e verilmeyen kırmızı kart var. belhanda'nın hak etmediği kırmızı kart vs.
peki galatasaray'ın oynadığu futbol neydi? saçma sapan ve iğrenç bir futbol oynadı benim gözümde. feghouliden o kadar çok umutluydum ki ama maalesef hala istenilen performansı vermiyor. feghouli sakatken çıkan kadro daha iyi oynuyordu.
neyse, ben galatasaray'ın oynadığı oyunu beğenmiyorum, belhanda'yı da çok beğenmiyorum çok ruhsuz.
sezon başında köy takımlarından topladığı puanlar sayesinde şimdilik açık ara önde olan takım. beşiktaş sakatlık ve kırmızı kartlarla uğraşmasaydı yine lider olurdu da bu sene biraz geç olacak işte.
neyse antalyaspor'dan sonra bir başka zorlu rakibe takıldılar. sezon sonu en iyi ihtimalle 5 puan farkla 2. olurlar diye düşünüyorum çünkü kendisinden güçlü takımları yenecek kapasitede bir takım değil beşiktaş 2 maçta da tokatlar hakem desteği gelmezse açık ve net.
neyse antalyaspor'dan sonra bir başka zorlu rakibe takıldılar. sezon sonu en iyi ihtimalle 5 puan farkla 2. olurlar diye düşünüyorum çünkü kendisinden güçlü takımları yenecek kapasitede bir takım değil beşiktaş 2 maçta da tokatlar hakem desteği gelmezse açık ve net.
Bu sezon muhtemelen şampiyonluğun en büyük adayı.
sezon başından beri köy takımlarından topladığı puanlar? hımmm.
GS RAKiPLERi
kayseri
osmanlı
sivas
antalya*
kasımpaşa
bursa*
karabük*
konya*
fener*
Beşiktaş rakipleri
antalya*
kasımpaşa
bursa*
karabük*
konya*
fener*
trabzon
gençler
başak
Şimdi bir bakalım, Şu an ligde 8 maç oynanmış ve bjk'nin rakip olduğu rakiplerin 5 ile GS karşılaşmıştır. Hangine köy takımı diyorsun. senin köy takımı olarak görmediğin takımlar trabzon - gençler ve kasımpaşa mı. Şaka mısınız olum siz, sokaktan duyduğunuz lafları gelip buraya araştırmadan yazıyorsunuz. Neden koyun gibi herkesle aynı lafı konuşuyorsunuz araştırma yapmadan. Bjk gs den farklı olarak 3 farklı takımla karşılaşmış ve hali ortada işte. ne yani köy takımı olamayan ve senin berabere kaldığın trabzon mu bizim rakibimiz? gelenden geçenden 3 yiyen 6 yiyen son maçını kazanamayan. kasımpaşa mı rakip ya da bu sene en büyük düşme adayı olan gençlerbirliğimi, senin sahasında yenildiğin. Bu kadar tineri nereden buluyorsunuz, Kafanız sürekli gidik. Birde ona buna takıldılar diye de yazı yazmış. emeğine yazık.
sezon başından beri köy takımlarından topladığı puanlar? hımmm.
GS RAKiPLERi
kayseri
osmanlı
sivas
antalya*
kasımpaşa
bursa*
karabük*
konya*
fener*
Beşiktaş rakipleri
antalya*
kasımpaşa
bursa*
karabük*
konya*
fener*
trabzon
gençler
başak
Şimdi bir bakalım, Şu an ligde 8 maç oynanmış ve bjk'nin rakip olduğu rakiplerin 5 ile GS karşılaşmıştır. Hangine köy takımı diyorsun. senin köy takımı olarak görmediğin takımlar trabzon - gençler ve kasımpaşa mı. Şaka mısınız olum siz, sokaktan duyduğunuz lafları gelip buraya araştırmadan yazıyorsunuz. Neden koyun gibi herkesle aynı lafı konuşuyorsunuz araştırma yapmadan. Bjk gs den farklı olarak 3 farklı takımla karşılaşmış ve hali ortada işte. ne yani köy takımı olamayan ve senin berabere kaldığın trabzon mu bizim rakibimiz? gelenden geçenden 3 yiyen 6 yiyen son maçını kazanamayan. kasımpaşa mı rakip ya da bu sene en büyük düşme adayı olan gençlerbirliğimi, senin sahasında yenildiğin. Bu kadar tineri nereden buluyorsunuz, Kafanız sürekli gidik. Birde ona buna takıldılar diye de yazı yazmış. emeğine yazık.
(bkz: hızlı giden atın boku seyrek düşer)
kalburüstü takımlara karşı patlayan takım. haftaya trabzonspor ile oynayacaklar sonra başakşehir 14. hafta beşiktaş.
kanaatimce 5 haftalık serüvende 9 puan zor alırlar.
fener de çok iyi bir takım değil henüz ama oyuncu kadrosu ve oyun yapısı bilinçli olunca galatasaraya ters geldi.
galatasaray pozisyona giremedi.
ağlamayın penaltı diye. geçen hafta attığınız gol net ofsayt.
kalburüstü takımlara karşı patlayan takım. haftaya trabzonspor ile oynayacaklar sonra başakşehir 14. hafta beşiktaş.
kanaatimce 5 haftalık serüvende 9 puan zor alırlar.
fener de çok iyi bir takım değil henüz ama oyuncu kadrosu ve oyun yapısı bilinçli olunca galatasaraya ters geldi.
galatasaray pozisyona giremedi.
ağlamayın penaltı diye. geçen hafta attığınız gol net ofsayt.
Lig için yeni bir takım. Henüz çözemediler. ikinci yarının ortalarına kadar lider kalacaktır.
fb hakemlerle 1 puanı kurtardı, doğradılar bizi. trabzon'a vurursak olay biter, fb nin ve aykut'un göt yusuf atar.
21. Şampiyonluk gelince farklı bi terör örgütü bulun. Fetö yemez artık sjdjdjajshsdhshshs.
Türkiye de avrupa kupası kazanan tek takım. Fenerlileri ve beşiktaşlıları kendisine gıptayla baktırır bu konuda.
Bu sene şampiyon olacak takım. Gerçekten kaliteli bir kadro kurdu ve iyi oynuyorlar. Başakşehir ve Trabzon maçlarından başı dik ayrılırsa şampiyon olmamız kaçınılmaz olur.
çocukluk askimsin sen ilk göz agrimsin kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanin ugruna terkettim herseyi hayatin anlami galatasaraaaay.
Nağmalup takım yoktur. Trabzonspor ile oynamayan takım vardır.
görsel
görsel
Bir fener sapladı bir trabzon daha doğrulamazlar hamısına.
Geçen hafta cüneyt sayesinde fenere yenilmekten kurtulmuş takım.
Bu hafta patladı.
Bu hafta patladı.
fikstür zorlaşınca sıçmaya başlayan takım. 2 maçta 5 puana elveda dediniz. daha durun. başakşehir, beşiktaş...
igor tudor ayısı ile yine hüsran yaşayacak takimim.yedek kulübesi yok forvet yok stoper yok sol kanat yok derbi maçı kazanamıyoruz.
Bir galatasaraylı olarak hep söyledim. Tudor bu takımın hocası olamaz. isterse sezon sonuna şampiyon olalım ama tudordan galatasaraya hoca olmaz.
Galatasaray bir atak takımıdır, oynadığı her maçta ilk yarım saat rakibi boğup sonucu alan ve sonra oyunu rölantiye alıp yönlendiren bir takımdır.
Tudor, italyan ekolunde yetişmiş yıllarca juventus forması giymiş dolayısıyla italyanların kapı gibi savunma oyununu entrgre etmeye çalışıyor.
Daha kariyeri yeni oyun okuyamıyor, riekerink'in de tek sorunu buydu yoksa o kadro ile şampiyonluk yaşanırdı. Değişiklik bilgisi sıfır, bütün taraftar sosyal medyada rodriges diye bağırıyor ama müdahele geç geliyor, gelince de farkı görüyoruz. ama futbol değişiyor bugun italyan liginde oynana maçların %80'i üst bitti. Artık dünyada futbol hızlı oynanıyor. Savunma ağırlıklı düşünerek başarılı olamazsınız.
Östersunds maçından sonra teşekkür edilmeliydi.
Galatasaray şampiyon da olabilir ilkyarıyı puan farkıyla önde de kapatabilir ama tudor galatasaray çapında bir hoca değil.
O gelenden gidenden gol yiyor dediğiniz trabzon, beşiktaş ve fenerbahçeden istanbulda puanlar aldı.
Büyük maçları diğerleriyle kıyaslayamazsınız.
Tudor hafife aldı ve trabzon cezayı kesti.
Artarda zorlu maçlarımız var ve gidişat iyi görünmüyor.
Kartla, hakemle bahane bulanlar orduspor maçını bir hatırlasın.
Galatasaray bir atak takımıdır, oynadığı her maçta ilk yarım saat rakibi boğup sonucu alan ve sonra oyunu rölantiye alıp yönlendiren bir takımdır.
Tudor, italyan ekolunde yetişmiş yıllarca juventus forması giymiş dolayısıyla italyanların kapı gibi savunma oyununu entrgre etmeye çalışıyor.
Daha kariyeri yeni oyun okuyamıyor, riekerink'in de tek sorunu buydu yoksa o kadro ile şampiyonluk yaşanırdı. Değişiklik bilgisi sıfır, bütün taraftar sosyal medyada rodriges diye bağırıyor ama müdahele geç geliyor, gelince de farkı görüyoruz. ama futbol değişiyor bugun italyan liginde oynana maçların %80'i üst bitti. Artık dünyada futbol hızlı oynanıyor. Savunma ağırlıklı düşünerek başarılı olamazsınız.
Östersunds maçından sonra teşekkür edilmeliydi.
Galatasaray şampiyon da olabilir ilkyarıyı puan farkıyla önde de kapatabilir ama tudor galatasaray çapında bir hoca değil.
O gelenden gidenden gol yiyor dediğiniz trabzon, beşiktaş ve fenerbahçeden istanbulda puanlar aldı.
Büyük maçları diğerleriyle kıyaslayamazsınız.
Tudor hafife aldı ve trabzon cezayı kesti.
Artarda zorlu maçlarımız var ve gidişat iyi görünmüyor.
Kartla, hakemle bahane bulanlar orduspor maçını bir hatırlasın.
bir hafta önce galatasaray taraftarı:
tudor adam len mq
beşiktaşa 8 puan fark attık len mq
galataray şampiyon len mq
az önce:
galatasaray ali babanın çiftliği mi len mq.
tudor gönderilmeli len mq.
dönek ve takımını yönlendiremeyen taraftar grubuna sahip takım.beşiktaş ve fenerbahçe taraftar grubu gibi takımlarını yönetemez bu taraftar.
tudor adam len mq
beşiktaşa 8 puan fark attık len mq
galataray şampiyon len mq
az önce:
galatasaray ali babanın çiftliği mi len mq.
tudor gönderilmeli len mq.
dönek ve takımını yönlendiremeyen taraftar grubuna sahip takım.beşiktaş ve fenerbahçe taraftar grubu gibi takımlarını yönetemez bu taraftar.
köy takımlarına karşı real madrid, kalbürüstü takımlara karşı siirt jetpa spor olan takım.
2017-2018 sezonunda 4 veya 5. olursa öpüp başına koysun.
veya hocanızın elini öpün.
2017-2018 sezonunda 4 veya 5. olursa öpüp başına koysun.
veya hocanızın elini öpün.
fatih terim'i bizans oyunlariyla koparttilar, tertemiz. unal aysal gibi ulke ekonomisinden daha guclu bi adami yildirdilar, tertemiz. rivaya coktuler tertemiz. simdi feto meto ayagina ozerkligimizi yikacaklar, fenerbahce gibi besiktas gibi hukumete bagimli ve kontrolu altinda bi sivil toplum orgutu olarak devam edecegiz. yabanci siniri ile taraftari galeyana getirdiler, kombine sahibi orospu evladi karaborsacilari resmen tesvik ettiler tribun atmosferini bitirdiler, yetmedi tff kartini ayan beyan kullanarak saha icinde bizi kiyiyolar. takim kaleye gidemiyo cikip masaya vuran adam yok. yazik gunah ama merak etmeyin burasi galatasaray. turkiye cumhuriyeti'nden daha eski, daha koklu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar