/887
igor Tudor trabzonspor maçında oynattığı oyunu başakşehir ve beşiktaş maçlarında oynatmaz, diğer güzel oynanılan maçların üzerine konulup oynatırsa eğer ilk 17 haftayı en az 6 puan farkla lider bitirecek olan takımdır.
Kalbimdeki ateşin rengi.
Ülkenin en büyüğü.
Avrupanın büyüklerinden.
Öncü, lider ve ilklerin takımı.
Güçlü, kıskanılan ve karşı konulamaz.
Yakın meşaleleri kükreyen aslan geliyor.
Bizlere aşk, diğerlerine korku geliyor.
görsel

Zuhahaha olm çok güldüm bune.
Patlaması yurdun 'dört' bir yanından duyulmuş kulüp.
emlak balonu gibi patlamıştır, şiştik şiştik böyle oldu, şöyle doğru düzgün bir takıma karşı oynayınca ne hale geldiğimiz belli oldu. neyse ki seneye kalmaz tudor. fatih terim sesleri yükselmeye başlar yine. hep aynı hikaye. getirin şu takımın başına bir alman teknik direktör, o zaman görün takım neymiş.
görsel
lıdır ılın tıkım lıdır ılın tıkım.
https://www.instagram.com/p/BbpZIrqnC1i/

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Geçenlerde burda başaksehir den en az 4 yer demiştim basmışlardı eskiyi 5 yediler. Dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi.
ilk teknik direktörlük değişikliği ile şampiyonluğun en büyük adayıdır. aksi takdirde en iyi 3. bitirir bu teknik direktörle. kimse kusura bakmasın.
başakşehir’den son iki maçta 9 gol yemiş takım.
6alata5aray be...
Derin takım.
görsel
https://pbs.twimg.com/media/DO72xavWkAAPfRg.jpg
başakşehir in karısı. adamlar resmen nikahına aldı gs'yi. gerçi bunu yapmak zorundaydılar yoksa tecavüzden yargılanmaları an meselesiydi.
Turk erkeklerinin beyinsizliğini, gerizekaliligini, aptalligini, seviyesizliğini anlamak için bu tarz basliklara goz atmak yetiyor. Yok karsi takimin karisi olmuşmuş yok sikmişler bilmem ne bilmem ne. O kadar basitsiniz ki hayatinizi anca sikko hali saha maclarina giderek, orada kavga ederek ya da oyuncularinin milyonlar kazandigi maclara para basarak geciriyorsunuz. Sonrada karsi oldugunuz takim yenilince taraftarinin anasina bilmem nesine sövüyorsunuz. Gerçekten igrençsiniz. Tiksinc böcekler. Ezilip bitemediniz bir turlu aq. Galatasaray bugun yenildiyse yarin da yener amk sik kafalilari.
Bu sezon kolay dedikleri besiktasın grubunda olsaydı en fazla 3 puan alacak olan takımdır. Hatta basaksehirin grubundan bile çıkamazdı.
fetönün desteğiyle yıllardır abartılan içi boş teneke kulüp. o değilde milletin parasını yiyip devleti soyup soğana çeviren güruh bilsinki bu gs denen kulüp bi yere not edin siktim sene artık bu ülkede şampiyon olamaz. evet...

entry burada
görsel

(bkz: zuhahaha)
Ligin 1. Sınıf takımlarıyla oynarsa patlar dedik adamlar rerörö yaptı. Al amk ts, fb, bşk la oynadın işte 3 maç 1 puan. Takım fena değil hala iddialı bana göre ama hoca dandik.

Yönetime: lan son 10 yılın en atarlı kadrosunu ki bana göre tamamen tesadüf olmasına rağmen şahane kurmuşsun. Takım tutmuş, oturmuş ve uyumlu. işi niye rus ruletine çeviriyorsun ki? Kol kangren olmuş işte kes at. Getir ligi bilen bir hoca al şampiyonluğu.
şaka maka iyi yemiş takım. 5 ne lan. hahahaha evet.
balondu patladı açık ve net.
Tutarlı taktikler öne sürecek bir yardımcı antrenör alması gereken takımdır. Ayhan akman'la olacak iş değildir bu iş.
bütün anadolu maclarını kazanarak şampiyon olabilirsin ama her derbide şamar oğlanı olmak sinir bozucu. igor'lu gs alanyaspor'a isterse 10 tane atsın umrumda degil. bu kadronun hakkını fatih terim sonuna kadar verir. igor ile yollar ayrılmalı aksi takdirde bjk den 6-7 tane yememiz muhtemeldir.
batıya açılan pencerinin odası doğudur nihayetinde olduğunu kanıtlayan lisenin harcanan markası.
uykularımı kaçıran takım. uyurken bile gol yemeye devam ediyorduk. kabusum oldunuz.

igor tudor yallah arabistan'a.
© copyright 2005 - 2026