bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- evlenecek kız kalmaması5
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk kızı9
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- geceye bir kadın yalanı bırak3
- kadınınızı çalıştırır mısınız5
- seri eksici ezik11
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- açık oy5
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- sarapci koala75
- akciğer kanseri3
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- tarık akan4
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar2
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- gocu31
- cin görmüş yazarlar8
- insan2
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- anın görüntüsü19
- renault 9 broadway6
- dinci mizahı3
- domates3
- akasya durağı3
- simko38
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- sırrı süreyya önder7
- türk seküler devrimi11
- sivaslı ünlüler4
- kürt faşisti5
- sıfır atık vakfı3
- zorunlu eğitim20
Patlaması yurdun 'dört' bir yanından duyulmuş kulüp.
emlak balonu gibi patlamıştır, şiştik şiştik böyle oldu, şöyle doğru düzgün bir takıma karşı oynayınca ne hale geldiğimiz belli oldu. neyse ki seneye kalmaz tudor. fatih terim sesleri yükselmeye başlar yine. hep aynı hikaye. getirin şu takımın başına bir alman teknik direktör, o zaman görün takım neymiş.
lıdır ılın tıkım lıdır ılın tıkım.
Geçenlerde burda başaksehir den en az 4 yer demiştim basmışlardı eskiyi 5 yediler. Dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi.
ilk teknik direktörlük değişikliği ile şampiyonluğun en büyük adayıdır. aksi takdirde en iyi 3. bitirir bu teknik direktörle. kimse kusura bakmasın.
başakşehir’den son iki maçta 9 gol yemiş takım.
6alata5aray be...
Derin takım.
Derin takım.
başakşehir in karısı. adamlar resmen nikahına aldı gs'yi. gerçi bunu yapmak zorundaydılar yoksa tecavüzden yargılanmaları an meselesiydi.
Turk erkeklerinin beyinsizliğini, gerizekaliligini, aptalligini, seviyesizliğini anlamak için bu tarz basliklara goz atmak yetiyor. Yok karsi takimin karisi olmuşmuş yok sikmişler bilmem ne bilmem ne. O kadar basitsiniz ki hayatinizi anca sikko hali saha maclarina giderek, orada kavga ederek ya da oyuncularinin milyonlar kazandigi maclara para basarak geciriyorsunuz. Sonrada karsi oldugunuz takim yenilince taraftarinin anasina bilmem nesine sövüyorsunuz. Gerçekten igrençsiniz. Tiksinc böcekler. Ezilip bitemediniz bir turlu aq. Galatasaray bugun yenildiyse yarin da yener amk sik kafalilari.
Bu sezon kolay dedikleri besiktasın grubunda olsaydı en fazla 3 puan alacak olan takımdır. Hatta basaksehirin grubundan bile çıkamazdı.
fetönün desteğiyle yıllardır abartılan içi boş teneke kulüp. o değilde milletin parasını yiyip devleti soyup soğana çeviren güruh bilsinki bu gs denen kulüp bi yere not edin siktim sene artık bu ülkede şampiyon olamaz. evet...
entry burada
entry burada
Ligin 1. Sınıf takımlarıyla oynarsa patlar dedik adamlar rerörö yaptı. Al amk ts, fb, bşk la oynadın işte 3 maç 1 puan. Takım fena değil hala iddialı bana göre ama hoca dandik.
Yönetime: lan son 10 yılın en atarlı kadrosunu ki bana göre tamamen tesadüf olmasına rağmen şahane kurmuşsun. Takım tutmuş, oturmuş ve uyumlu. işi niye rus ruletine çeviriyorsun ki? Kol kangren olmuş işte kes at. Getir ligi bilen bir hoca al şampiyonluğu.
Yönetime: lan son 10 yılın en atarlı kadrosunu ki bana göre tamamen tesadüf olmasına rağmen şahane kurmuşsun. Takım tutmuş, oturmuş ve uyumlu. işi niye rus ruletine çeviriyorsun ki? Kol kangren olmuş işte kes at. Getir ligi bilen bir hoca al şampiyonluğu.
şaka maka iyi yemiş takım. 5 ne lan. hahahaha evet.
balondu patladı açık ve net.
Tutarlı taktikler öne sürecek bir yardımcı antrenör alması gereken takımdır. Ayhan akman'la olacak iş değildir bu iş.
bütün anadolu maclarını kazanarak şampiyon olabilirsin ama her derbide şamar oğlanı olmak sinir bozucu. igor'lu gs alanyaspor'a isterse 10 tane atsın umrumda degil. bu kadronun hakkını fatih terim sonuna kadar verir. igor ile yollar ayrılmalı aksi takdirde bjk den 6-7 tane yememiz muhtemeldir.
batıya açılan pencerinin odası doğudur nihayetinde olduğunu kanıtlayan lisenin harcanan markası.
uykularımı kaçıran takım. uyurken bile gol yemeye devam ediyorduk. kabusum oldunuz.
igor tudor yallah arabistan'a.
igor tudor yallah arabistan'a.
dün aldığı yenilgi ile lig yeniden heyecan kazanmıştır.
Bilic li beşiktaş gibiler. Asla sonunu getiremeyecekler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar