entry'ler (2456)

geceye bir söz bırak

üfledi mi lan bu yine?

herkes uyuduysa ışıkları kapatıyorum

son kalan online yazarın sorumluluğudur. sözlükten çıkarken lüzumsuzsa ışıklar söndürülmeli, kepenkler kapatılmalı, güzel entryler kasaya konulmalı, anahtar zall'ın evin ordaki tenekeye atılmalıdır.

kimse yoksa kapatıyoruz, true hadi abicim. hadi evine, karı kız yok burda, hadi aslanım.

her gün, her gün yeter amk.

melissa p'nin ayakları

detaylı ekspertiz raporunu ekte iletiyorum;

dizlerde halı yanığı olmaması üzmüştür. rahibe modeli alışkanlıklar var, maks üstte o da, 15 dkda yorulma.
30-35 yaş arası bakımları tam, değişen yok, az kırmızı lokal boya var.
cilt diri, erken yaşta bir uzun ilişki, sonra bir yuvarlanma dönemi yakın zamanda 2 orta uzunlukta başarısız ilişki var. sigara var, alkol sosyal içici.
duruş 5/10, daha işveli olunabilirdi, özensiz.
ayak kıvrımı düzgün, genetik temiz.
ayak 7/10, bacak ideal kalınlıkta, bacak 9/10.

sevişirken popo deliğine masaj yapan erkek

işlem sonrası elini koklamaması gereken erkektir.

doggyde klitorise giden el

çarpmadır, o pozisyonda kasti el çalınmaz. ihtar gerektirmez, oynamaya devam etmek gerekir.

ne diyorum biliyor musun

gittiğimiz yere kendimizi de götüreceğimiz için beyhude bir eylemdir. götünün üstüne tok karınla günde 3 kere oturmak icap eder. caiz değildir.

gemini mane moderatörlük verilsin

kadın değilse neden veriyoruz? misalen, aynı durumda o bize verir miydi? sanmam. kadın olsa verir miydi? ya da biz kadın olsak verir miydik? vermezdik. belki de ilk ona verirdik. ya da o bize ilk vermese bile en son verirdi. yani özetle eninde sonunda verirdi.

bilemedim, moderasyon zor iş.

sıkıntıları alkol ile çözmek

çözülür efendim. apolar sıkıntılarımızı, hacmen %38 alkol çözeltisine yatırıyoruz. yoğurt bazlı katalizör ile 3 saat kadar 1 atmosfer 25 derecede muamele ediyoruz. sabaha kadar karanlık bir odada bekletiyoruz. sabah çözülmüş derdimiz hazırdır.

otelde uyumak

gece vakti zombi gibi koridorlarda dolaşıp, odasındaki bir sorun için resepsiyona giden masum milletin aklını yitirmesine sebep olmak gibi zevkleri de gecelik ücrete dahil, konaklama çeşididir.

kış mevsimini sevmemek

ben de sevmiyorum. iki üç romantize pazarlama numarasını yiyen battaniyeli tayfa hariç kimse sevmemeli, soğuk hava, karanlık günler, sokaktaki evsiz hayvanlar, evsiz insanların hali... yağmur, çamur... ne gerek var aga.

israil le suriye de kafa kafaya gelme ihtimalimiz

bir de imla öğrenmek lazım. savaşı kazansak, barış anlaşmasını yazamayacaksın, hatay elden çıkacak amk. sene 2024 olmuş hala "hiç te" diye yazıyor ahraz.

gemide

efsane tiradın en can alıcı kısmı, amme hizmetidir:

Sen öyle san, sen öyle san. Pezevengi öldür "1 cinayet", kızı al "2 adam kaçırma", kızı en az iki kişi sik "3 ırza tecavüz", her gece esrara takıl nereden baksan "4 içicilik", heriflerin cebinden paralarını al "5 gasp", bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp "kusura bakmayın abi kaza oldu" diyemezsin, adamın götünden kan alırlar Kamil kan! Hadi kız orospu, ki bu ibneler bakireydi diyorlar, bakire kız nasıl orospu olur ben anlamadım gitti... Off her şey karışık. Neyse... Karı orospu siktik, herif pezevenk öldürdük, paralarını aldık. Demezler mi, 'ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi!' Sikerler oğlum, hepimizi sikerler! Off... Amına koduğumun boksörü neler açtı başımıza!

00 01

lan bi uyutmadın, ne bağırıyon olum gecenin köründe? noldu?

son bir akşam yemeği

george clooney *
şaka lan şaka, bik bik. gitmeden bi tur güleriz bari.

bu başlığa sadece eski yazarlar gelsin

bak bu tukenmis'te iş var. old kardeşlerim, bunu alalım derim bir dahaki yerebatan sarnıcı üye kabul ayinimize.

eski yazarların daha kaliteli olması

aslanlar, bizim taşak muhabbetimizi bile günde 60.000 kişi takip ederdi. sözlüğü 6-c velileri whatsapp grubuna çevirmişsiniz. hala eski nesil şöyle böyle gak guk. sirkecidentrengider i, hbbia yı çağırırım, duvardan duvara vururuz alimallah. o internetsiz ev kalmasın telefonları yüzünden oldu zaten mk herşey.
teşekkürler bikbikçim.

gemini man

başlık açsak bu kadar yazmazsınız ha.

t: başlık altı meclis grup toplantısına dönen yazar.

karşı cinsle en son yenen yemek

ayıptır söylemesi, güneşli meydan avmde starbuckstan bir haşhaşlı üç peynirli ile kendimi şımartmak istedim bugün. barista kız ısıttı verdi sağolsun, orada gözlerinin içine bakarak ağız dolusu bir ısırık aldım, hafif aktı çeneme ama sayılır bence.

iremga nickli yazarın küfürleri

çok ayıp etmiş ama içimde, derinlerde bir yerde de takdir ettim. çok güzel sövmüş, yalın, akıcı, etkili... allah affetsin

sözlükten daha kalabalık whatsapp grupları olması

ilginç bir veridir.
© copyright 2005 - 2026