bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir19
- yeni sevgiliden beklentiler4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- aleyna tilki7
- cd devrinin bitmesi4
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- velvet48
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- en gıcık olunan insan davranışı5
- pandela 319
- sikişirken hüzünlenmek5
- samsung4
- sokuk yazarlar4
- kürt hareketinin devşirme olması15
- sandalye8
- lamba5
- masa5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- ciguli kral16
- diamond bosphorus14
- amedspor12
- deniz göktaş34
- aysu türkoğlu2
- memduh bashgan9
- mony tontana11
- elektriği ödeyen adam7
- bik bik kaç yaşında10
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- ahtapot yemek9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- iblis3
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- araf suresi 12 ayet2
- 2026 dünya kupası33
- yürüyüş flörtü9
- evde kalmış kız kurusu7
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- kemal kılıçdaroğlu20
- araf suresi 13 ayet2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kokusuz küllük2
- yapsam yaptım derim3
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- uludağ sözlük bir ailedir9
- bik bik abla vs vurduranlar12
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
entry'ler (2456)
üfledi mi lan bu yine?
son kalan online yazarın sorumluluğudur. sözlükten çıkarken lüzumsuzsa ışıklar söndürülmeli, kepenkler kapatılmalı, güzel entryler kasaya konulmalı, anahtar zall'ın evin ordaki tenekeye atılmalıdır.
kimse yoksa kapatıyoruz, true hadi abicim. hadi evine, karı kız yok burda, hadi aslanım.
her gün, her gün yeter amk.
kimse yoksa kapatıyoruz, true hadi abicim. hadi evine, karı kız yok burda, hadi aslanım.
her gün, her gün yeter amk.
detaylı ekspertiz raporunu ekte iletiyorum;
dizlerde halı yanığı olmaması üzmüştür. rahibe modeli alışkanlıklar var, maks üstte o da, 15 dkda yorulma.
30-35 yaş arası bakımları tam, değişen yok, az kırmızı lokal boya var.
cilt diri, erken yaşta bir uzun ilişki, sonra bir yuvarlanma dönemi yakın zamanda 2 orta uzunlukta başarısız ilişki var. sigara var, alkol sosyal içici.
duruş 5/10, daha işveli olunabilirdi, özensiz.
ayak kıvrımı düzgün, genetik temiz.
ayak 7/10, bacak ideal kalınlıkta, bacak 9/10.
dizlerde halı yanığı olmaması üzmüştür. rahibe modeli alışkanlıklar var, maks üstte o da, 15 dkda yorulma.
30-35 yaş arası bakımları tam, değişen yok, az kırmızı lokal boya var.
cilt diri, erken yaşta bir uzun ilişki, sonra bir yuvarlanma dönemi yakın zamanda 2 orta uzunlukta başarısız ilişki var. sigara var, alkol sosyal içici.
duruş 5/10, daha işveli olunabilirdi, özensiz.
ayak kıvrımı düzgün, genetik temiz.
ayak 7/10, bacak ideal kalınlıkta, bacak 9/10.
işlem sonrası elini koklamaması gereken erkektir.
çarpmadır, o pozisyonda kasti el çalınmaz. ihtar gerektirmez, oynamaya devam etmek gerekir.
gittiğimiz yere kendimizi de götüreceğimiz için beyhude bir eylemdir. götünün üstüne tok karınla günde 3 kere oturmak icap eder. caiz değildir.
kadın değilse neden veriyoruz? misalen, aynı durumda o bize verir miydi? sanmam. kadın olsa verir miydi? ya da biz kadın olsak verir miydik? vermezdik. belki de ilk ona verirdik. ya da o bize ilk vermese bile en son verirdi. yani özetle eninde sonunda verirdi.
bilemedim, moderasyon zor iş.
bilemedim, moderasyon zor iş.
çözülür efendim. apolar sıkıntılarımızı, hacmen %38 alkol çözeltisine yatırıyoruz. yoğurt bazlı katalizör ile 3 saat kadar 1 atmosfer 25 derecede muamele ediyoruz. sabaha kadar karanlık bir odada bekletiyoruz. sabah çözülmüş derdimiz hazırdır.
gece vakti zombi gibi koridorlarda dolaşıp, odasındaki bir sorun için resepsiyona giden masum milletin aklını yitirmesine sebep olmak gibi zevkleri de gecelik ücrete dahil, konaklama çeşididir.
ben de sevmiyorum. iki üç romantize pazarlama numarasını yiyen battaniyeli tayfa hariç kimse sevmemeli, soğuk hava, karanlık günler, sokaktaki evsiz hayvanlar, evsiz insanların hali... yağmur, çamur... ne gerek var aga.
bir de imla öğrenmek lazım. savaşı kazansak, barış anlaşmasını yazamayacaksın, hatay elden çıkacak amk. sene 2024 olmuş hala "hiç te" diye yazıyor ahraz.
efsane tiradın en can alıcı kısmı, amme hizmetidir:
Sen öyle san, sen öyle san. Pezevengi öldür "1 cinayet", kızı al "2 adam kaçırma", kızı en az iki kişi sik "3 ırza tecavüz", her gece esrara takıl nereden baksan "4 içicilik", heriflerin cebinden paralarını al "5 gasp", bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp "kusura bakmayın abi kaza oldu" diyemezsin, adamın götünden kan alırlar Kamil kan! Hadi kız orospu, ki bu ibneler bakireydi diyorlar, bakire kız nasıl orospu olur ben anlamadım gitti... Off her şey karışık. Neyse... Karı orospu siktik, herif pezevenk öldürdük, paralarını aldık. Demezler mi, 'ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi!' Sikerler oğlum, hepimizi sikerler! Off... Amına koduğumun boksörü neler açtı başımıza!
Sen öyle san, sen öyle san. Pezevengi öldür "1 cinayet", kızı al "2 adam kaçırma", kızı en az iki kişi sik "3 ırza tecavüz", her gece esrara takıl nereden baksan "4 içicilik", heriflerin cebinden paralarını al "5 gasp", bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp "kusura bakmayın abi kaza oldu" diyemezsin, adamın götünden kan alırlar Kamil kan! Hadi kız orospu, ki bu ibneler bakireydi diyorlar, bakire kız nasıl orospu olur ben anlamadım gitti... Off her şey karışık. Neyse... Karı orospu siktik, herif pezevenk öldürdük, paralarını aldık. Demezler mi, 'ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi!' Sikerler oğlum, hepimizi sikerler! Off... Amına koduğumun boksörü neler açtı başımıza!
lan bi uyutmadın, ne bağırıyon olum gecenin köründe? noldu?
george clooney *
şaka lan şaka, bik bik. gitmeden bi tur güleriz bari.
şaka lan şaka, bik bik. gitmeden bi tur güleriz bari.
bak bu tukenmis'te iş var. old kardeşlerim, bunu alalım derim bir dahaki yerebatan sarnıcı üye kabul ayinimize.
aslanlar, bizim taşak muhabbetimizi bile günde 60.000 kişi takip ederdi. sözlüğü 6-c velileri whatsapp grubuna çevirmişsiniz. hala eski nesil şöyle böyle gak guk. sirkecidentrengider i, hbbia yı çağırırım, duvardan duvara vururuz alimallah. o internetsiz ev kalmasın telefonları yüzünden oldu zaten mk herşey.
teşekkürler bikbikçim.
teşekkürler bikbikçim.
başlık açsak bu kadar yazmazsınız ha.
t: başlık altı meclis grup toplantısına dönen yazar.
t: başlık altı meclis grup toplantısına dönen yazar.
ayıptır söylemesi, güneşli meydan avmde starbuckstan bir haşhaşlı üç peynirli ile kendimi şımartmak istedim bugün. barista kız ısıttı verdi sağolsun, orada gözlerinin içine bakarak ağız dolusu bir ısırık aldım, hafif aktı çeneme ama sayılır bence.
çok ayıp etmiş ama içimde, derinlerde bir yerde de takdir ettim. çok güzel sövmüş, yalın, akıcı, etkili... allah affetsin
ilginç bir veridir.