bugün
- nickten isim tahmini yapmak9
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- yürüyen bok4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- haramidere de haramilik yapmak3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- kilolu olmak6
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak5
- kedin mi var derdin var4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- oral süspansiyon3
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- sinem dedetaş11
- şaka maka 40'a yaklaşmak7
- zall adlı yazar4
- allah 1 metin 2 rte 33
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
- yorgun mermi10
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- mason greenwood11
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- çerçeve yasa7
- batıl inançlar6
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- üsküdar da başkan vekili seçimi tartışması2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- emret komutanım tahir yüzbaşı5
- trabzonspor5
- abant su3
- 15 temmuz tiyatro mu7
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- kısa boylu olmak6
- g'i l d'e d l'i l y4
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- yoran insanların ortak özellikleri5
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- renault 9 broadway12
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- bana onu sormayın domaltmak istiyorum2
- the whirl cold brew3
bir hafta önce galatasaray taraftarı:
tudor adam len mq
beşiktaşa 8 puan fark attık len mq
galataray şampiyon len mq
az önce:
galatasaray ali babanın çiftliği mi len mq.
tudor gönderilmeli len mq.
dönek ve takımını yönlendiremeyen taraftar grubuna sahip takım.beşiktaş ve fenerbahçe taraftar grubu gibi takımlarını yönetemez bu taraftar.
tudor adam len mq
beşiktaşa 8 puan fark attık len mq
galataray şampiyon len mq
az önce:
galatasaray ali babanın çiftliği mi len mq.
tudor gönderilmeli len mq.
dönek ve takımını yönlendiremeyen taraftar grubuna sahip takım.beşiktaş ve fenerbahçe taraftar grubu gibi takımlarını yönetemez bu taraftar.
köy takımlarına karşı real madrid, kalbürüstü takımlara karşı siirt jetpa spor olan takım.
2017-2018 sezonunda 4 veya 5. olursa öpüp başına koysun.
veya hocanızın elini öpün.
2017-2018 sezonunda 4 veya 5. olursa öpüp başına koysun.
veya hocanızın elini öpün.
fatih terim'i bizans oyunlariyla koparttilar, tertemiz. unal aysal gibi ulke ekonomisinden daha guclu bi adami yildirdilar, tertemiz. rivaya coktuler tertemiz. simdi feto meto ayagina ozerkligimizi yikacaklar, fenerbahce gibi besiktas gibi hukumete bagimli ve kontrolu altinda bi sivil toplum orgutu olarak devam edecegiz. yabanci siniri ile taraftari galeyana getirdiler, kombine sahibi orospu evladi karaborsacilari resmen tesvik ettiler tribun atmosferini bitirdiler, yetmedi tff kartini ayan beyan kullanarak saha icinde bizi kiyiyolar. takim kaleye gidemiyo cikip masaya vuran adam yok. yazik gunah ama merak etmeyin burasi galatasaray. turkiye cumhuriyeti'nden daha eski, daha koklu.
devre arasında kaliteli bir sol bek alarak şampiyon olabileceğimizi düşünürdüm ancak birkaç saat önce kaybettiğimiz trabzonspor maçında gördüm ki şampiyonluk için en az iki transfer gerekiyor:
birincisi, en az mariano kalitesinde bir sol bek; ikincisi, iyi savunma yapan takımlara karşı kilidi açabilecek bir ortasaha. bu ortasaha oyuncusu göbekte ve golcülerin arkasında oynayabilmeli.
birincisi, en az mariano kalitesinde bir sol bek; ikincisi, iyi savunma yapan takımlara karşı kilidi açabilecek bir ortasaha. bu ortasaha oyuncusu göbekte ve golcülerin arkasında oynayabilmeli.
Türkiyenin en büyük kulübüdür. Aksini kimse söyleyemez teklif dahi edemez.
rakiplerin transfer politikasını takip etmeli. bence sol bek ten önce hakem satın alıp rekabeti esitlemeli.
not: ironi
not: ironi
Derbi maçları başladığında, balayı bitti, gerçeklerle yüzleşme başladı. Geçen hafta iç sahada fenere karşı pozisyon zenginliği olmadan berabere biten maç, trabzonda ise mahkum oynanarak yenilmek, haftaya başakşehir maçında da kart cezalıları ve başakşehir’in güçü düşünüldüğünde iç sahadaki olası puan kaybı ve akabinde medyanın insafsız eleştirileri tudor ve yönetim için sıkıntılı günler başlayayacak demektir.
igor tudor ile basaksehir ve bjk 5'lik eder bizi. büyük maclarda bu kadar korkak top oynanmaz. resmen titriyoruz.
Bu hafta hezimete uğradı. Evet.
Tudor un elinde mundar olan takım.
Başakşehir e de beşiktaş a da puan kaybedecek. Aykut kocaman ın dediği çıkıyor yavaş yavaş.
Başakşehir e de beşiktaş a da puan kaybedecek. Aykut kocaman ın dediği çıkıyor yavaş yavaş.
aykut kocaman götü igor'un korkak oldugunu bildigi icin üzerine oynadı. terim olsa aynı acıklamaları yapabilir miydi? göt ister göt. o acıklamadan sonra 4-5 tane gecirirdi sana arenada terim'in gs'si. tudor'un gs'si resmen derbi maclarda titriyor.
Basın yine fatih terim demeye başladı. Ulan nasıl adamlarsınız ya önce arda'yı şimdi fatih terim'i takıma itelemeye çalışıyorsunuz.
Takım 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı diye üst üste hemen başladılar lobiciliğe.
Not: inadina tudor.
Takım 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı diye üst üste hemen başladılar lobiciliğe.
Not: inadina tudor.
şampiyon olması için pensilvanya da yaşayan zat-ı transfer etmesi gereken fetöcü takım.
Yine iyi gün taraftarı boy göstermiş takım. Daha puan farkı varken iyi gün taraftarı korkup desteği çekmeye başladı. Bu takım başakşehir’ i de beşiktaş’ ı da çatır çatır yener. Ama destek sürmelidir. Yemin ediyorum kötü taraftarız.
erken ağlayan takım. ulan daha 1 maç kaybettiniz olum sakin olun aq. fernando'ya yapılan hareket dışında hakem hatası falan da yok ama ne doğranmadığınız ne operasyon yemediğiniz kaldı. az kendinize gelin la :D
al terim'i bitir ligi. igor ile basaksehir ve bjk macları sıfır puan.
ayıptır, koskoca Gs maca cıkmadan mac kaybetmez ama igor ile sıfır puan ötesi yok. kovun artık su adamı. yoksa bjk bu kadar kötü top oynamasına rağmen gene kopartacak ligi.
ayıptır, koskoca Gs maca cıkmadan mac kaybetmez ama igor ile sıfır puan ötesi yok. kovun artık su adamı. yoksa bjk bu kadar kötü top oynamasına rağmen gene kopartacak ligi.
fatih terim in yine medya gücü ile hazıra konma çabalarının insanlarda subliminal mesaj olarak algılanmasını görüyoruz.
ligin zirvesinde, en yakın ciddi rakibi ile ki bunu bjk olarak değerlendiriyorum 5 puan fark bulunan,
transferlerin çoğu oturmuş, risksiz bir takımı kaos ortamı yaratarak dağıtmaya çalışmak tam da kendisine yakışan bir harekettir.
ha tudor bu takımın teknik direktörü değildir orası ayrı. yanındaki ayhan da zaten yıllarca counter strike da ki botlar gibi futbol oynamış biri.
fakat yeter da. bu kadar mı vizyonsuzsunuz fatih terim nedir arkadaş.
geçenlerde ekşi de biri yazı okumuştum. sanat dünyasının hangi ünlülerin tekelinde olduğuna dair.
sezen aksu, şebnem ferah ve sertab erener gibi ünlülerin, yeni çıkan kişilere başarılı olmalarını durumunda kendileri ile çalışmalarını zorunlu kılan baskılarına dair.
bir versiyonu da fatih terimdir. ne ara unuttunuz yahu kebapçı basan adamı?
3 kere geldi ulan 3. eski karısı ile 3 kere evlenen adam var mı dünyada?
olmayınca olmuyor silin artık kafanızdan şu denize düştük yılan nerede mantığını.
ligin zirvesinde, en yakın ciddi rakibi ile ki bunu bjk olarak değerlendiriyorum 5 puan fark bulunan,
transferlerin çoğu oturmuş, risksiz bir takımı kaos ortamı yaratarak dağıtmaya çalışmak tam da kendisine yakışan bir harekettir.
ha tudor bu takımın teknik direktörü değildir orası ayrı. yanındaki ayhan da zaten yıllarca counter strike da ki botlar gibi futbol oynamış biri.
fakat yeter da. bu kadar mı vizyonsuzsunuz fatih terim nedir arkadaş.
geçenlerde ekşi de biri yazı okumuştum. sanat dünyasının hangi ünlülerin tekelinde olduğuna dair.
sezen aksu, şebnem ferah ve sertab erener gibi ünlülerin, yeni çıkan kişilere başarılı olmalarını durumunda kendileri ile çalışmalarını zorunlu kılan baskılarına dair.
bir versiyonu da fatih terimdir. ne ara unuttunuz yahu kebapçı basan adamı?
3 kere geldi ulan 3. eski karısı ile 3 kere evlenen adam var mı dünyada?
olmayınca olmuyor silin artık kafanızdan şu denize düştük yılan nerede mantığını.
https://www.youtube.com/watch?v=36Dj-DrcmnM
2017 yılında monaco'yu deplasmanda mağlup edip bunu başaran ilk türk takımı olduklarını zanneden sazanlara gelsin.
2017 yılında monaco'yu deplasmanda mağlup edip bunu başaran ilk türk takımı olduklarını zanneden sazanlara gelsin.
köy takımlarına karşı psg iyi takımlara karşı çorumspor gibi olan takım.
bu sezon ilk 3 te olacaklarını düşünmüyorum.
bu sezon ilk 3 te olacaklarını düşünmüyorum.
Oynanan futbol artık güven vermiyor. Organize gol pozisyonuna nerdeyse hiç giremiyorlar. Önceleri sol kanattan Rodrigues ile orta içeriye orta açarak bir kaç maç iyi skor ürettiler ama rakiple artık bunu çözdü. Sol kanattan gelemiyorlar mesela, ortadan dikine gidemiyorlar, uzaktan şut denmiyorlar.
Bugün oynanan maçta taktiksel anlamda bir şeylerin değişmesini umuyorum. Bugün izleyeceğim ve gereken notunu vereceğim.
Bugün oynanan maçta taktiksel anlamda bir şeylerin değişmesini umuyorum. Bugün izleyeceğim ve gereken notunu vereceğim.
hakemler sayesinde konyaspor'u yenip, fenerbahçe'Den 1 puan alırken trabzonspor'dan fark yemekten kurtulan takım. gomis'in ofsayt golü, fenerbahçe'nin verilmeyen golü ve penaltısı, denayer'e çıkmayan kırmızı, trabzonspor maçında verilmeyen penaltı, badou'nun ilk devre atılmaması, maicon'un atılmaması...
saymakla bitmez ama bu yüzsüzlere sorsan hakemler hep bunlara karşıdır açık ve net.
saymakla bitmez ama bu yüzsüzlere sorsan hakemler hep bunlara karşıdır açık ve net.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar