bugün
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması22
- haftanın gammazları listesi24
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması25
- iha yaptı siha yaptı7
- gocu'nun arabada açtığı şarkılar5
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun4
- ispartalı kızların gül kokması8
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- anın görüntüsü20
- beyin ameliyatından çıkmak4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz2
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı5
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı3
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- franz kafka adolf hitler ve tesla ile rakı içmek3
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması8
- gammaz olup zall'ı gammazlamak4
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- elit kelimesini çok kullanan insan3
- franz kafka dönüşüm4
- osimhen lukaku vlahovic salah2
- beyin ameliyatından çıktı ilkişi sözcü okumak oldu3
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- romelu lukaku10
- carlott2
- bilgi içerikli entry giren yazar5
- domuz çikolatası6
- hala akp diyenler7
- sözlük yolunda kemikle deri kalmak5
- usual bey birader birader beydir2
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
- eskiden fakir olan insan2
- enayimiknatisii2
- sms onayı olmadan kartla alışveriş yapmak4
- çerçeve yasa35
- friedrich hegel la bi cay icek4
- pforzheim low emission zone2
- nevşehir de balon uçmak2
- capri sun2
- avanos ta çömlek yapmayı denemek4
- teknik borç2
- frodo kuyumculuk2
- yarın sabah erken teker döner4
- yeni parti premium üyelik4
- almanyadan nussnucker getiren akraba4
- çok soru sormayan insan2
Avrupadan siktir edilenlerin usustugu basliktir.
Simdi buraya ususen yuzsuzler; hadi evladim gidip kumdami oynuyorsun, insaatmi yaptiriyorsun yada ne bilim at mi seciyorsun ne yapiyorsan yap.
Simdi buraya ususen yuzsuzler; hadi evladim gidip kumdami oynuyorsun, insaatmi yaptiriyorsun yada ne bilim at mi seciyorsun ne yapiyorsan yap.
keşke '' bu gece başım ağrıyor'' deseydi. o zaman her şey daha güzel olurdu.
(bkz: 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı)
(bkz: 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı)
defansına kademesi iyi, birlikte hareket edebilen oyuncular transfer etmediği sürece avrupa'da başarı beklememesi gereken klüptür. bugün de maç öncesi yöneticilerden biri galatasaray'ı dünyanın en iyi on takımından biri yapmak istiyoruz falan diyordu. he amk. bu savunmayla hala takımdan sayıldığına dua et sen önce.
not:galatasaraylıyım.
not:galatasaraylıyım.
--spoiler--
ölüm varmış, korku varmış,
bu dünyanın sonu varmış,
bizim için yoktur tasa,
kalbimde sen yaşadıkça.
başarılar gelir geçer,
asaletin bize yeter, deplasmanda
samiyende ultraslan hep seninle..
--spoiler--
canı sağolsun takımıdır.. herkes gidip gelir farketmez yeri doldurulamaycak kişi yoktur! sen şerefinden, onurundan ve asaletinden vazgeçme istersen 10 ye farketmez..
ölüm varmış, korku varmış,
bu dünyanın sonu varmış,
bizim için yoktur tasa,
kalbimde sen yaşadıkça.
başarılar gelir geçer,
asaletin bize yeter, deplasmanda
samiyende ultraslan hep seninle..
--spoiler--
canı sağolsun takımıdır.. herkes gidip gelir farketmez yeri doldurulamaycak kişi yoktur! sen şerefinden, onurundan ve asaletinden vazgeçme istersen 10 ye farketmez..
başkan ünal Aysal'ın acilen fatih Terim'i gönderip, yerine mancini,lucescu ya da ayarında birini getirmesi gereken takım.
problemli "eleman" ların kaprislerinden bıktık.
problemli "eleman" ların kaprislerinden bıktık.
(bkz: salatasaray)
An itibariyle sampiyonlar ligine katilan tek turk takim.
Insallah gruplardanda cikariz.
Insallah gruplardanda cikariz.
tutmaktan onur duyduğumuz takım.
acıların takımı. rezil ettiler bizi avrupa sosyetesine.
o değil de bu adamlar haftasonu beşiktaşı Yener. nasıl olur bilmem ama Yenerler. kadro değişik olur tabii.
1. beşiktaş 12 puan
7. galatasaray 6 puan
evet evet gs alır maçı. denge önemli futbolda.
o değil de bu adamlar haftasonu beşiktaşı Yener. nasıl olur bilmem ama Yenerler. kadro değişik olur tabii.
1. beşiktaş 12 puan
7. galatasaray 6 puan
evet evet gs alır maçı. denge önemli futbolda.
var olan fındık kadar enerjilerini fenerlilere ve şike mevzusuna vereceklerine, maça verselerdi hani en azından 6 değil de 3 farkla bitirip, bugün bize eğlence çıkarmasalardı.
Dünya kulübüyüz, bruma da gelirse şampiyonlar ligi şampiyonuyuz, en az final oynarız, hedefimiz şampiyonlar ligi UEFA bizi kesmez derdi gs taraftarları maçtan önce ve transfer sezonunda. Şimdi dünya kulübüyle oynadık sonuç normal, diyorlar. Beyler bi karar verin.
rakip takım taraftarını hoş görmesi gereken taraftara sahip kulüp.
sonuçta bu işler hep karşılıklı. dünyanın her yerindeki ezeli rekabetlerde bu tip dalga geçmeler, alay etmeler yaşanır. bizde yaptık, onlarda yaptı.. biz olsak yapardık, şuan onlar yapıyor bu kızdırma durumunu. normal yani.
tek ricam küfür olmaması... rakip taraftar çok belden aşağı vurmayacak, g.saray taraftarı da görmezden gelecek. yapacak bir şey yok.
yazacak çok şey var, bir dolu şey var ama lüzumu yok.
özetle; benim takımım 6 tane yiyemez, yiyorsa bunun hesabı sorulmalı. yediğimiz tokat ya bizim silkelenmemizi sağlayacak ya da düşürecek. zaman...
ha, sevdamız?
yolundan dönen kahpe olsun!
sonuçta bu işler hep karşılıklı. dünyanın her yerindeki ezeli rekabetlerde bu tip dalga geçmeler, alay etmeler yaşanır. bizde yaptık, onlarda yaptı.. biz olsak yapardık, şuan onlar yapıyor bu kızdırma durumunu. normal yani.
tek ricam küfür olmaması... rakip taraftar çok belden aşağı vurmayacak, g.saray taraftarı da görmezden gelecek. yapacak bir şey yok.
yazacak çok şey var, bir dolu şey var ama lüzumu yok.
özetle; benim takımım 6 tane yiyemez, yiyorsa bunun hesabı sorulmalı. yediğimiz tokat ya bizim silkelenmemizi sağlayacak ya da düşürecek. zaman...
ha, sevdamız?
yolundan dönen kahpe olsun!
evet 6-1lik skorla tarihinin en kötü tecrübesini yaşamıştır. takımmdır. olmamasını dilediğim skoru beni de hayal kırıklığına uğratmıştır. evet dalga konusu da olmuştur. ama nihayetinde ülke takımıdır. insaflı olun lan.
geçilen taşşağı sonuna kadar hak etmiş takımdır, kendi sahanda yarım düzine golü, ister real den, ister barcelona dan, ister bayern den ye, rakip taraftarlar taşşağın kralını geçer, aynı şey fener in, beşiktaş ın başına gelse, bende taşak geçerim( gerçi beşiktaş sekiz yediğinde üzülmüştüm amk).
o yüzden galatasaraylı arkadaşlarıma sakinliklerini korumayı öneririm, başa gelen çekilir.
başa gelenin nedenleri az çok belli, ligde takım olarak kötü durumda olan eskişehir, antalya ve bursa ile berabere kaldığında, bunlar zor deplasman(antalya ile evimizde oynadığımızı biliyorum, ama tam bir toplama takım antalya ve gerçekten çok kötü bir takım) her sene puan kaybediyoruzcu tayfa ve fatih terim in, umursamaz ve hafife alan bir tavırla, " bunlar futbolda olan şeyler" bahaneleri hiç gerçekçi değildi, çünkü bu puan kaybettiğimiz takımlar biraz becerikli, biraz dengeli kalabilseler real maçında yaşadığımız hezimetin benzerini çok daha önceden yaşayabilirdik, takım oyunu diye bir şey yok,futbolcular arasında km.lerce mesafe var, eboue, burak yılmaz ayrı havalarda, drogba neredeyse autları kullanacak, selçuk sağ çizgiye hapsedilip bütün yaratıcılığı ve katkısı minimize edilmiş, sneijder oyunda mı değil mi belli değil, hakan balta ekseni etrafında dönüşünü dünya ile aynı zamanda tamamlıyor, bu kadar defosu handikapı olan takımı, emirates kupasını aldı diye havadan havaya sokanlar, şampiyonlar liginin ve real madrid gibi takımların ne denli ciddi olduklarını acı bir şekilde bir kez daha tecrübe etmişlerdir.
son bir söz bizim takımlarımız 2-0, 3-0 yapınca hemen rolantiye alırlar, hangi takımımız olursa olsun değişmez bu, sonra bir gol yiyince diken üstünde oynamaya başlarsın, adamlar atabilse 15 tane atacak, eğer futbol gol atmak ve kazanmak için oynanıyorsa, kaç tane atabiliyorsan atacaksın yahu, bu mentaliteye ne zaman kavuşacağız çok merak ediyorum.
-edit- taşak geçmekle, terbiyesizlik yapmayı ayırt edemeyen andavallar ayrı tabi onlara her zaman iki çift laf vardır söylenecek.
o yüzden galatasaraylı arkadaşlarıma sakinliklerini korumayı öneririm, başa gelen çekilir.
başa gelenin nedenleri az çok belli, ligde takım olarak kötü durumda olan eskişehir, antalya ve bursa ile berabere kaldığında, bunlar zor deplasman(antalya ile evimizde oynadığımızı biliyorum, ama tam bir toplama takım antalya ve gerçekten çok kötü bir takım) her sene puan kaybediyoruzcu tayfa ve fatih terim in, umursamaz ve hafife alan bir tavırla, " bunlar futbolda olan şeyler" bahaneleri hiç gerçekçi değildi, çünkü bu puan kaybettiğimiz takımlar biraz becerikli, biraz dengeli kalabilseler real maçında yaşadığımız hezimetin benzerini çok daha önceden yaşayabilirdik, takım oyunu diye bir şey yok,futbolcular arasında km.lerce mesafe var, eboue, burak yılmaz ayrı havalarda, drogba neredeyse autları kullanacak, selçuk sağ çizgiye hapsedilip bütün yaratıcılığı ve katkısı minimize edilmiş, sneijder oyunda mı değil mi belli değil, hakan balta ekseni etrafında dönüşünü dünya ile aynı zamanda tamamlıyor, bu kadar defosu handikapı olan takımı, emirates kupasını aldı diye havadan havaya sokanlar, şampiyonlar liginin ve real madrid gibi takımların ne denli ciddi olduklarını acı bir şekilde bir kez daha tecrübe etmişlerdir.
son bir söz bizim takımlarımız 2-0, 3-0 yapınca hemen rolantiye alırlar, hangi takımımız olursa olsun değişmez bu, sonra bir gol yiyince diken üstünde oynamaya başlarsın, adamlar atabilse 15 tane atacak, eğer futbol gol atmak ve kazanmak için oynanıyorsa, kaç tane atabiliyorsan atacaksın yahu, bu mentaliteye ne zaman kavuşacağız çok merak ediyorum.
-edit- taşak geçmekle, terbiyesizlik yapmayı ayırt edemeyen andavallar ayrı tabi onlara her zaman iki çift laf vardır söylenecek.
bir fenerli olarak söylim galatasaray toparlanır.
kadro türkiye liginin üstünde bir kadro ve beklenen real madrid maçı bir şekilde geçti.
haftasonu dünkü yarım saatlik futbolu tekrarlayabilirse kesin sonuç alır.
beşiktaş ın halen adam gibi bir rakiple karşılaştığını düşünmüyorum.
bursa, galatasaray a oynadığının yarısını oynayamadı beşiktaş a.
kadro türkiye liginin üstünde bir kadro ve beklenen real madrid maçı bir şekilde geçti.
haftasonu dünkü yarım saatlik futbolu tekrarlayabilirse kesin sonuç alır.
beşiktaş ın halen adam gibi bir rakiple karşılaştığını düşünmüyorum.
bursa, galatasaray a oynadığının yarısını oynayamadı beşiktaş a.
Bundan sonra ne olur bilemem de dün akşamki maçla karizmayı çok fena çizdirmiş takımdır.
Kötü giden zamanlarda alınan bu tür mağlubiyetler bir şekilde sindirilse de, "biz Türkiye liginin üstündeyiz, biz tek kralız, biz hedeyiz hödüyüz" diye uçulan bir zamanda facia bir skora imza atarak façası çok bozulmuştur. Yerle bir olmak diye ben buna derim.
Kötü giden zamanlarda alınan bu tür mağlubiyetler bir şekilde sindirilse de, "biz Türkiye liginin üstündeyiz, biz tek kralız, biz hedeyiz hödüyüz" diye uçulan bir zamanda facia bir skora imza atarak façası çok bozulmuştur. Yerle bir olmak diye ben buna derim.
Herkesin kiskandigi takim.
nedense herkesin derdi galatasaray olmuş *
gecenin sonunda "fakat iyi yedik" yollu gülümsememize sebep olmuş takımım. 6 yerken de seviyorum bu takımı. Çok bilmişlerin elazığa da aynı oyun madride de aynı oyun oynanır mı yollu çıkışlarına bakmıyorum. terim'i de galatasaray'ı da her şeyden önce kendisine saygı duyduğu ve küçük görmediği için seviyorum. 2-0'a kadar olan şuurlu atakları da ondan sonra gelen şuursuz hücumu da seviyorum. seviyorum galatasarayı.
şampiyonlar ligi ilk maçında deyim yerindeyse patates olmuş gelmiş takımımdır. ulan benim gibi bir galatasaraylıya şu entryi girdirdiniz ya ne deyim size ben. bir buçuk ayda nasıl bu hale geldi takım anlamam. çok sevdiğim fatih terim'in bile hırsı heyecanı kalmamış artık. bu sene bizim senemiz olmadığı çok açık. daha kötü şeyler olmasa bari.
gol yedikçe biraz daha tebessüm etmemi sağlayan takımım. canın sağolsun cimbomum. o kadar iyi oynarken bireysel beceriksizliklerden tam 6 gol. o değil de hakkaten iyi yedik.
yunanistanin bir futbol takimi. galasossarayos. olum iteleyin gitsin yunana, rezil olmayalim..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar